• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bende h.içi yavaş yavaş yapayım bari işlerimi. bigün süpürge yaparım bigün silerim. artık camlar kapılar açıldığından ew temiz durmaz hep toz gelir dışardan. balkonum yıkanıcak dışardan su tutucam camlarıma o tarafı yani salon tarafını silmek kolay balkondan. ama diğer odalar zor uzanamam. kardeşim gelsin yardıma dimi ya olsun o kadarcık yardımı. Canım ev hanımı olunca bütün işleri yükleniyosun işte için rahat etmiyo kendim yatıyorum ama kalım ew işlerinde :1: Erkek olmak varmış ya oh ne güzel valla.. Bide eşim halsiz hasta birazcık ben ona naz yapıcama o bana naz yapıyo yaa .

Pingu cam silme hayallerinden vazgeç kardeşin geline cam siler sen gösterirsin,süpürme silme işini yaparsın zor işleri o yapsın azıcık sen 3 ayı geçene kadar,eşinede geçmiş olsun,düzelsin onunda sana yardımı olur:34:

hadi hayırlısı tatlım iyi haberlerini bekliyoruz:emir_bebek:

ben geldim kızlar 8 de uyandım ama hala gözlerim kapanıyor bizimki kahvaltı edicekmiş artık evde.
haftasonum inanılmaz yoğun geçti. cumartsi misafirlerim vardı bahsetmiştim birde üzerine pazar akşamıda misafir geldi:52:
bu hafta içide bi kuzenim gelmek istiyomuş dün haber verdi
bizim gelen giden bir türlü bitmicek gibi
başkaa kardeşim cumrtsi gününden beri bizde 1 hafta kalıcak oda liseye geçicek sınava girmişti baya iyi puan yapmış çok şükür ki
nedense içim çok sıkılıyor keyifsizim
sizler nasılsınız?

Maşallah misafir akınına uğramışsın haftasonu:1: neyseki bitti geçti ama yorgunluğu var bugün yarın dinlenirsin,
Hayırdır niye sıkılıyor durduk yereyse yorgunluktandır,

Evde oturmak nerdee öyle deyince hep iş yapılıyor:1: bir başlayıncada sonu gelmez zaten ama ne güzel biraz olsun için rahatlamıştır işlerin hafifleyince haftaya kadarda akşamları biraz dinlen derin temizlik çok yoruyor:34:

içim rahatladı bittikten sonra ama zaman geçti keyfini süremedim temizliğin hemen akşam oldu :1:
haftaya çok yorucu olcak bian evvel bitiririz inş.. :31:

içim rahatladı bittikten sonra ama zaman geçti keyfini süremedim temizliğin hemen akşam oldu :1:
haftaya çok yorucu olcak bian evvel bitiririz inş.. :31:

Bitince için rahatlıyor belin ağrıyor:1: geç oluyor temizlik bitince birde üstüne yemekti masa topla bulaşıkları yerleştir zaten oturunca geç oldu sabah iş var diyorsun,bizde dün çok fazla keyfini süremedik ama olsun bugün akşama süreriz keyfinii:1:

Maşallah misafir akınına uğramışsın haftasonu:1: neyseki bitti geçti ama yorgunluğu var bugün yarın dinlenirsin,
Hayırdır niye sıkılıyor durduk yereyse yorgunluktandır,

yok bitmez benim misafir. karşı komşumu çağıryım bugünde diyorum aradan çıksın ama açıkçası cesarette edemiyorum kolum kalkmıyor çünkü
var bi sıkıntımda anlamadım bende galiba yorgunluktan tatlım
sende temizlk iş güç konusu açılmış dikkat et yapma boşver ya ohh annen iyi kızmış sana. keyfini çıkar ev temizlenir toparlanır elbet

yorma tatlım kendini sen boşver iş dediğin nedir ki yapılır. hem ev işide bitmiyor bi türlü kaç gündür sil süpür bıktım vallahi.dün artık eşime yalvardım nolur bari bi yemeği yap kaç gündür gelen giden bende alışkın değilim yoruldum dedim,saolsun yine ondan büyük başarı pilavı ve hazır kekten pasta yaptı oda fayda sonuçta:1:
senin eşinde benimki gibi anladığım kadarıyla oda çok zorda elini sürer işlere anlamaz yorgunmusun bi derdinmi var ilgi görmesin hemen başlar suratlara nazlanmalara.

canım eşimi çok seviyorum hasta filan olayım elinden geleni yapar bana ama çok üşengeç yaa. Beni çıldırtıyo bazen. ya kaç kere söylüyorum canım bak kirlilerini kirli sepetine at ben yerlerden senin çamaşırlarını toplayıp kirlimi temizmi diye ayırıp toplayımmı. zaten o kadar iş yapıyorumki nolur üzerimden biraz yük al diyorum. bende bütün gün ewde değilimki akşamdan akşama ne kadar yapayım zaten halsizim diyorum. geçen sabah bağırdım yine tartıştık. bazen kızınca 2 gün atıyo kirlileri ama sepetin içine değil üstüne koyuyo.yani ufak tefek şeyler ama yapsa ewin dağınıklığı kalmıcak. mesela üzerinden çıkan temizse katla koy yerine dimi, akşam bişeyler yediysen mutfağa geri götür mesela. ya ewle alakalı hiçbişeyle ilgilenmiyo bendede istek kalmıyo o böyle boşvermiş oldukça..

yok bitmez benim misafir. karşı komşumu çağıryım bugünde diyorum aradan çıksın ama açıkçası cesarette edemiyorum kolum kalkmıyor çünkü
var bi sıkıntımda anlamadım bende galiba yorgunluktan tatlım
sende temizlk iş güç konusu açılmış dikkat et yapma boşver ya ohh annen iyi kızmış sana. keyfini çıkar ev temizlenir toparlanır elbet

Banada öyle geliyor bu haftada bak misafir gelicekmiş yine sen bugün dinlen uzan koltuğa al kumandayı eline oh keyif:1: bak biz yapamıyoruz sen yap bari hakettin zaten,ne kadar hamileyken iş yapmayın deselerde duramıyorsunki saolsun annem yakında gelip yaptı haftaiçide dün yıkananların ütülerini yaparım dedi,hamilelik belirtilerim çok yok o yüzden hala eskisi gibi iş yaparım diyorum ama dün yoruldum bir ara oturdum hemen:1:iş bitmiyor zaten ama yapmasanda olmuyor:34:

Bitince için rahatlıyor belin ağrıyor:1: geç oluyor temizlik bitince birde üstüne yemekti masa topla bulaşıkları yerleştir zaten oturunca geç oldu sabah iş var diyorsun,bizde dün çok fazla keyfini süremedik ama olsun bugün akşama süreriz keyfinii:1:

aynen öyle oluyo gerçekten :1:

halsizliğimiz sıcaklardan galiba. gerçi ben ne zaman dinç ve enerji dolucam anlamadım. kışın soğukta iş yapmak istemez canım yazın sıcaklardan :1: tembellik var galiba kanımda.:9:

canım eşimi çok seviyorum hasta filan olayım elinden geleni yapar bana ama çok üşengeç yaa. Beni çıldırtıyo bazen. ya kaç kere söylüyorum canım bak kirlilerini kirli sepetine at ben yerlerden senin çamaşırlarını toplayıp kirlimi temizmi diye ayırıp toplayımmı. zaten o kadar iş yapıyorumki nolur üzerimden biraz yük al diyorum. bende bütün gün ewde değilimki akşamdan akşama ne kadar yapayım zaten halsizim diyorum. geçen sabah bağırdım yine tartıştık. bazen kızınca 2 gün atıyo kirlileri ama sepetin içine değil üstüne koyuyo.yani ufak tefek şeyler ama yapsa ewin dağınıklığı kalmıcak. mesela üzerinden çıkan temizse katla koy yerine dimi, akşam bişeyler yediysen mutfağa geri götür mesela. ya ewle alakalı hiçbişeyle ilgilenmiyo bendede istek kalmıyo o böyle boşvermiş oldukça..

benim en büyük derdim işte bu bizdede var o durum ama seninki yine iyi sepetin üstüne koyabilmiş benimki çıkardığı yerde bırakır öyle umrundada olmaz. dün hatta bi kafam attı ben o kdar temizlemişim toparlamışım bi yandan hazırlık sen gel çıkar çorapları gömleği at odanın tam ortasına ya sabır ya sabır diye diye gittim odadan söylensem bütün gece surat şimdilik nys dedim ama başa çıkılıcak gibi değil.
he bide bizde şu var o hasta olabilir bakcaksın nazlıcaksın ama ben hasta olursam 1 2 ilgilenir sonra bakmışsın zor gelmiş oda hasta olmuş:1:

Banada öyle geliyor bu haftada bak misafir gelicekmiş yine sen bugün dinlen uzan koltuğa al kumandayı eline oh keyif:1: bak biz yapamıyoruz sen yap bari hakettin zaten,ne kadar hamileyken iş yapmayın deselerde duramıyorsunki saolsun annem yakında gelip yaptı haftaiçide dün yıkananların ütülerini yaparım dedi,hamilelik belirtilerim çok yok o yüzden hala eskisi gibi iş yaparım diyorum ama dün yoruldum bir ara oturdum hemen:1:iş bitmiyor zaten ama yapmasanda olmuyor:34:

keyfilerdeyim ki hala kahvaltı masası duruyor mutfak kalkmış gidiyor en nefret ettiğimde bulaşık makinasını boşaltmam lazım oda öylece duruyor benden keyflisi yok yani :1:
sen farkına varmassın bi anda hevesle evimin işini yapıcam dersin ama sen normalinden daha yorulursun hem bunun psikojik hormon değişimleride var o yüzden hiiiç hamişler dokunmayın işlere bırakın kocalarınız anneleriniz yapsın nolcak şunun surasında 9 ay:1:

mlsvt canım benimkide anca söylencen söylnecen tartışma filan çıkıcak ondan sonra 2 gün koyar bidaha yok. ya akşam ewe bi gidiyorum pijamanın altı oturma odasında üstü yatak odasında. yatağı bari düzeltiver dimi yoook. çorapları heryerde zaten. ay sinirimi bozuyoben ani misafirle gelsem rezil edicek insanı... akşam abur cubur yemeyi çok sever yer içer ben ondan önce uyuyorum ya genelde, sabah bakarım herşey yediği yerde kalmış gidip mutfağa götürmemiş. ya bu işleri kadınların yapması çok saçma onunda var çok şükür eli kolu zor şeyler değilki bunlar

mlsvt canım benimkide anca söylencen söylnecen tartışma filan çıkıcak ondan sonra 2 gün koyar bidaha yok. ya akşam ewe bi gidiyorum pijamanın altı oturma odasında üstü yatak odasında. yatağı bari düzeltiver dimi yoook. çorapları heryerde zaten. ay sinirimi bozuyoben ani misafirle gelsem rezil edicek insanı... akşam abur cubur yemeyi çok sever yer içer ben ondan önce uyuyorum ya genelde, sabah bakarım herşey yediği yerde kalmış gidip mutfağa götürmemiş. ya bu işleri kadınların yapması çok saçma onunda var çok şükür eli kolu zor şeyler değilki bunlar

yazdıklarını okurken bizim evdeki kareler gözümün önüne geldi,sanki harfi harfine bizim evi anlatıyor gibisin.
yok tatlım biz ne kadar söylesekte onlar akıl etmedikçe,içinden gelmeyip düşünmedikçe kesinlikle yapmazlar.

Meraba kizlar tam okuyamadim ama daphne hamile sanirim super hayirlisi olsun kizlar aliskanlik oldu galiba esim yine yuzugunu denize dusurdu dun butun gun aradi bulamadi burda rus bi aile var cok iyi anlastik biraz once esimin yuzugunu bulmusu getirdi 2gundur ariyodu adam umidi kesmistik yani turkler olsa gitti artik bulunmaz der umursamaz adam memleket meselesi haline getirdi

Selamlar
sabahtan beri meyve yiyorum kızlar artık dokunmuyor mideme hamdolsun
ev dağınıklığından bahsetmişsiniz
ben tam bahar temizliğine başlamıştım ki hastahanelere düştüm:37:
Allah razı olsun ablam bütün ev işlerimi yaptı ben annemde hasta hasta yatarken
halılarımı da yıkamaya vermiş
evim şuan pırıl pırıl ama gidemiyorum özledim normal hayatımı:(

Günaydın kızlar,
şimdi kadın doğum doktorundan geliyorum. Doktor benden gebelik testi yaptırmamı istedi. Şoktayım şu anda 14:30 dan sonra sonuçları çıkarmış. Eşime söyledim o kadar sevindiki beni çok şaşırttı. Bu saatler nasıl geçecek hiç bilmiyorum...

canım gecikme oldu mu?
evde idrar testi yapsana o kadar saat beklenir mi:27:

elif kendini yorma boşyere bırak dağınık kalsın
zaten çalışıyosun, ilk 3 ay malesef hiçbirşeyin garantisi yok:26:
2013 ocak anneleri topiğinde neredeyse 2-3 günde bir biri düşük yapıyor
Allah korusun, dikkat etmek gerek

jelo senin durumun nasıl?
kahverengi akıntı geçti mi

Selam fıstıklarr...

Daphne hayırlı haberlerini bekliyoruz :16:

Siyahdeniz haftasonu biraz moralsizdin cevap yazmamıştım ama umarım düzelmiştir aralar...

Biz de haftasonu denize gittik çok az da olsa kocacım kırmadı beni... Az yüzdüm ben o da kenarda oturdu baktı ama çok komik yaw farkında olmadan az sağa sola gidiyorum hemen eliyle işaret yapıyo buraya gel diye... Deniz de kalabalıktı kıskandı az herhalde :1: E dedim sen de gel yüz madem az girdi ama genelde kıyıda oturdu üşümüş de :1: Neyse buna da şükür :1:

Denizden gelince aşağıda biraz işleri vardı tamam dedim öğleden akşama kadar çalıştılar gelmiş yine bana laf sokucam diye uğraşıyor yok niye bize çay yapmadın yok neden böyle yok şöyle babasını görünce huylar bi değişiyor... Neyse hiç kavga etmeye niyetim yok artık anlattı anlattı sustu... Ben yukarıda temizlik yaptım sonra pazara gittim geldim ben de baya bi yoğun çalıştım zaten... Yemeğimi filan yaptım öyle işte...
Akşam da yemekten sonra bi tanıdığın düğününe gittik kayınvalidegiller başkalarıyla gitti biz de yalnız gittik selamımı verdim, birlikte oturduk oturduk kalktık... :51:
Kocaların temizlik konusu açılmış benimki sırf bazen beni kızdırmak için o çorapları havalarda uçuruyo :1: Sonra çorap eşlicem diye ben uğraşıyorum aman çocuk gibi işte yaw uğraşıp durcaz:1:

elif kendini yorma boşyere bırak dağınık kalsın
zaten çalışıyosun, ilk 3 ay malesef hiçbirşeyin garantisi yok:26:
2013 ocak anneleri topiğinde neredeyse 2-3 günde bir biri düşük yapıyor
Allah korusun, dikkat etmek gerek

jelo senin durumun nasıl?
kahverengi akıntı geçti mi

Hoşgeldin miğden düzeldi sanırım aman iyi iyi böyle normale dön artık :16:
Pingu kendini çok yoruyor hehe bende sanırım :1:
Kahverengiler devam ediyor arada cumartesi annemin arkadaşının tanıdığı bir kadın doktora gittik, göbekten baktı ultrasonla gördük bebişi artıkın kalp atışlarıda normal, lekeler içinde canını sıkma dedi bir çok gebe yaşıyor bu durumu sıkıntı stres ve kendini yorma dedi bende kısmette varsa bebişim bana gelir dedim,
Okudum 2013 ocak annelerini Allah sağlık sıhhat versin yine gelir bebişleri

QUOTE=Daphne85;25043721]Günaydın kızlar,
şimdi kadın doğum doktorundan geliyorum. Doktor benden gebelik testi yaptırmamı istedi. Şoktayım şu anda 14:30 dan sonra sonuçları çıkarmış. Eşime söyledim o kadar sevindiki beni çok şaşırttı. Bu saatler nasıl geçecek hiç bilmiyorum...[/QUOTE]

Hadi hayırlısı, senden hbr bekliyoruz canım:34:

Back