bende h.içi yavaş yavaş yapayım bari işlerimi. bigün süpürge yaparım bigün silerim. artık camlar kapılar açıldığından ew temiz durmaz hep toz gelir dışardan. balkonum yıkanıcak dışardan su tutucam camlarıma o tarafı yani salon tarafını silmek kolay balkondan. ama diğer odalar zor uzanamam. kardeşim gelsin yardıma dimi ya olsun o kadarcık yardımı. Canım ev hanımı olunca bütün işleri yükleniyosun işte için rahat etmiyo kendim yatıyorum ama kalım ew işlerindeErkek olmak varmış ya oh ne güzel valla.. Bide eşim halsiz hasta birazcık ben ona naz yapıcama o bana naz yapıyo yaa .
hadi hayırlısı tatlım iyi haberlerini bekliyoruz
ben geldim kızlar 8 de uyandım ama hala gözlerim kapanıyor bizimki kahvaltı edicekmiş artık evde.
haftasonum inanılmaz yoğun geçti. cumartsi misafirlerim vardı bahsetmiştim birde üzerine pazar akşamıda misafir geldi
bu hafta içide bi kuzenim gelmek istiyomuş dün haber verdi
bizim gelen giden bir türlü bitmicek gibi
başkaa kardeşim cumrtsi gününden beri bizde 1 hafta kalıcak oda liseye geçicek sınava girmişti baya iyi puan yapmış çok şükür ki
nedense içim çok sıkılıyor keyifsizim
sizler nasılsınız?
Evde oturmak nerdee öyle deyince hep iş yapılıyorbir başlayıncada sonu gelmez zaten ama ne güzel biraz olsun için rahatlamıştır işlerin hafifleyince haftaya kadarda akşamları biraz dinlen derin temizlik çok yoruyor
içim rahatladı bittikten sonra ama zaman geçti keyfini süremedim temizliğin hemen akşam oldu
haftaya çok yorucu olcak bian evvel bitiririz inş..
Maşallah misafir akınına uğramışsın haftasonuneyseki bitti geçti ama yorgunluğu var bugün yarın dinlenirsin,
Hayırdır niye sıkılıyor durduk yereyse yorgunluktandır,
yorma tatlım kendini sen boşver iş dediğin nedir ki yapılır. hem ev işide bitmiyor bi türlü kaç gündür sil süpür bıktım vallahi.dün artık eşime yalvardım nolur bari bi yemeği yap kaç gündür gelen giden bende alışkın değilim yoruldum dedim,saolsun yine ondan büyük başarı pilavı ve hazır kekten pasta yaptı oda fayda sonuçta
senin eşinde benimki gibi anladığım kadarıyla oda çok zorda elini sürer işlere anlamaz yorgunmusun bi derdinmi var ilgi görmesin hemen başlar suratlara nazlanmalara.
yok bitmez benim misafir. karşı komşumu çağıryım bugünde diyorum aradan çıksın ama açıkçası cesarette edemiyorum kolum kalkmıyor çünkü
var bi sıkıntımda anlamadım bende galiba yorgunluktan tatlım
sende temizlk iş güç konusu açılmış dikkat et yapma boşver ya ohh annen iyi kızmış sana. keyfini çıkar ev temizlenir toparlanır elbet
Bitince için rahatlıyor belin ağrıyorgeç oluyor temizlik bitince birde üstüne yemekti masa topla bulaşıkları yerleştir zaten oturunca geç oldu sabah iş var diyorsun,bizde dün çok fazla keyfini süremedik ama olsun bugün akşama süreriz keyfinii
halsizliğimiz sıcaklardan galiba. gerçi ben ne zaman dinç ve enerji dolucam anlamadım. kışın soğukta iş yapmak istemez canım yazın sıcaklardantembellik var galiba kanımda.
canım eşimi çok seviyorum hasta filan olayım elinden geleni yapar bana ama çok üşengeç yaa. Beni çıldırtıyo bazen. ya kaç kere söylüyorum canım bak kirlilerini kirli sepetine at ben yerlerden senin çamaşırlarını toplayıp kirlimi temizmi diye ayırıp toplayımmı. zaten o kadar iş yapıyorumki nolur üzerimden biraz yük al diyorum. bende bütün gün ewde değilimki akşamdan akşama ne kadar yapayım zaten halsizim diyorum. geçen sabah bağırdım yine tartıştık. bazen kızınca 2 gün atıyo kirlileri ama sepetin içine değil üstüne koyuyo.yani ufak tefek şeyler ama yapsa ewin dağınıklığı kalmıcak. mesela üzerinden çıkan temizse katla koy yerine dimi, akşam bişeyler yediysen mutfağa geri götür mesela. ya ewle alakalı hiçbişeyle ilgilenmiyo bendede istek kalmıyo o böyle boşvermiş oldukça..
Banada öyle geliyor bu haftada bak misafir gelicekmiş yine sen bugün dinlen uzan koltuğa al kumandayı eline oh keyifbak biz yapamıyoruz sen yap bari hakettin zaten,ne kadar hamileyken iş yapmayın deselerde duramıyorsunki saolsun annem yakında gelip yaptı haftaiçide dün yıkananların ütülerini yaparım dedi,hamilelik belirtilerim çok yok o yüzden hala eskisi gibi iş yaparım diyorum ama dün yoruldum bir ara oturdum hemen iş bitmiyor zaten ama yapmasanda olmuyor
mlsvt canım benimkide anca söylencen söylnecen tartışma filan çıkıcak ondan sonra 2 gün koyar bidaha yok. ya akşam ewe bi gidiyorum pijamanın altı oturma odasında üstü yatak odasında. yatağı bari düzeltiver dimi yoook. çorapları heryerde zaten. ay sinirimi bozuyoben ani misafirle gelsem rezil edicek insanı... akşam abur cubur yemeyi çok sever yer içer ben ondan önce uyuyorum ya genelde, sabah bakarım herşey yediği yerde kalmış gidip mutfağa götürmemiş. ya bu işleri kadınların yapması çok saçma onunda var çok şükür eli kolu zor şeyler değilki bunlar
Günaydın kızlar,
şimdi kadın doğum doktorundan geliyorum. Doktor benden gebelik testi yaptırmamı istedi. Şoktayım şu anda 14:30 dan sonra sonuçları çıkarmış. Eşime söyledim o kadar sevindiki beni çok şaşırttı. Bu saatler nasıl geçecek hiç bilmiyorum...
elif kendini yorma boşyere bırak dağınık kalsın
zaten çalışıyosun, ilk 3 ay malesef hiçbirşeyin garantisi yok:26:
2013 ocak anneleri topiğinde neredeyse 2-3 günde bir biri düşük yapıyor
Allah korusun, dikkat etmek gerek
jelo senin durumun nasıl?
kahverengi akıntı geçti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?