- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
Bende bugün anneme gittim okudum geçmişi güldüm sizlereeDD Bizde 4 kardeşiz ben en küçüğüm kaza kurşunu olmuşum hesapta olmayan bebekkkkk... Annem bi sürü ilaç içmiş yüksekten atlamış düşeyim diye ama hayata öyle bir tutunmuşum ki tostombalak olarak doğmuşum. Annemin 3 gün sütü gelmemiş 3 gün karpuz suyu içirmişler şaka gibi cahillik işte...zavallı bennn
Bana şuanda yemek vermeseler karpuzla yaşayabilirim 24 saat yerim...
Neyse şimcik 2 gün gitmesem kuşummmmmm ne zaman gelcen özledim kokunu derr
Bende bugün anneme gittim okudum geçmişi güldüm sizlereeDD Bizde 4 kardeşiz ben en küçüğüm kaza kurşunu olmuşum hesapta olmayan bebekkkkk... Annem bi sürü ilaç içmiş yüksekten atlamış düşeyim diye ama hayata öyle bir tutunmuşum ki tostombalak olarak doğmuşum. Annemin 3 gün sütü gelmemiş 3 gün karpuz suyu içirmişler şaka gibi cahillik işte...zavallı bennn
Bana şuanda yemek vermeseler karpuzla yaşayabilirim 24 saat yerim...
Neyse şimcik 2 gün gitmesem kuşummmmmm ne zaman gelcen özledim kokunu derr
ahahaha dimi ya annemi prof ilan ederim o zamanay inanmıyorum, okurken çok güldümgerçekten de karpuz suyu mu vermişler? yazık sana yaa, bak öldürmeyeni Allah öldürmüyor. sakınılan gözede çöp batıyor. gerçi bakarsın karpuz suyu faydalıdır da bikaç yıl sonra keşfeder bilim adamları, "bebeklerinize karpuz suyu içirin" diye manşetler çıkar ortaya kimbilir
İyi ki de doğmuşsun bak... Annen ilk istemese de bak sonra can yoldaşı olmuşsun annenin demek ki her zaman arıyor seni...
ahahaha dimi ya annemi prof ilan ederim o zaman
aramazmııııı aynı şehirde farklı semtlerdeyiz diyorki keşke şart koşsaydım seni istemeye geldiklerinde burdan alın ev falan diye
Karpuz da çok ilginçmiş bu arada... Neden özellikle karpuz diye sorasım geldi ama vardır bi hikmeti
Ben de bugün karneleri verdim5. sınıftı öğrencilerim çok ağladılar.
ben de onlarla birlikte ağladım oturup.
Sarılırkenki hıçkırıklarını hiç unutmayacağım
Hayat çok zor bazen..Vedalar çok zor
Şuanda okadar sinirli o kadar kırgınımki alnlatamam. Dün akşam feci kavga ettik. Sanırım ondan nefret ediyorum.
Kalbimin kırgınlığı kolay kolay geçmez. Erkeklerin bencilliği, kavgacılığı, hatta silüetlerinden bile nefret ediyorum.
:))
bazen hepimiz o anları yaşıyoruz tatlım, çok düşünüp yıpranma
problem ne?
Şuanda okadar sinirli o kadar kırgınımki alnlatamam. Dün akşam feci kavga ettik. Sanırım ondan nefret ediyorum.
Kalbimin kırgınlığı kolay kolay geçmez. Erkeklerin bencilliği, kavgacılığı, hatta silüetlerinden bile nefret ediyorum.
Bi konu hakkında bişey dedi bende suratımı astım. Sonrasında o kadar ağırıma giden sözler sarfetttiki hayatta unutmam. Ben sustukça üstüme geliyor bağırıyor. Asla konuşmam onunla. 1 saat uyumuşluğum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?