2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydınlar,,,

evet dün bende hbr izledim,oldukça garip bi durum...Çoçugun baba adayıda 2 miymiş- 3 müymüş neymiş.Tuaf çok tuaf.

Neyse, mirache bende muffin istiyom ya canım cekti şimdi:) Ben hamile olsam valla yanmıştınız he

Son düzenleme:

İnanmıyorum nasıl yani ya, 17 yaşında birde hamile kalmayı becerebilmiş yok artık
Sokakta giderken çocuk pat diye doğuyor Allahım sen büyüksün birde o günahsız bebeği sabiyi sokak ortasında bırakıyorlar köpekler etrafta dolanırken düşünmesi bile ürpertti beni,şimdi bu insanlıkmı o yavruyu orda savunmasız bırakmak böylelerine annelik bahşedilmemeli

hadi ya, bu aralar kafan çok yoğunsa ondan olabilir canım.Bol bol dua et.
Allah seni, bebişini ve eşini korusun.Öle kötü şeyler aklına getirme, aklına gelince saçmalıyor muyum falan de,at direk düşünceleri.Korku seni sarmasın...

ohooo bu haber günlerdir yankılanıyo haberiniz yok muuu
bebeğin 3 tane de baba adayı var bu arada, kimin oldugu da belli değil yani
kızın annesi babası doğumdan sonra hastahaneye götürüyo, o şekilde tespit ediliyor zaten
ee doğum ypmışsın hastahanede yetkililer sormazlar mı "bebek nerde" diye
cahillik işte büyük cahillik hem de

depremi hissetmişsindir belki canikom

belki depremin olduğu saatlerdir onu hissetmişsindir canım, hamileler daha hassas oluyor ya..

Saol canım benim sanırım biraz kafamı boşaltıyım bana böyle şeyler garip gelirdi olabiliyormuş beynim bana oyunda oynamış olabilir yorgunluğumda var çünkü,ama tırstım yani
Eşim bana arapça bişeyler söyledi bunu söyle öyle bir durumda dedi,yazdım yastığımın altına koycam

Nasıl insanlar bunlar ya allahım yarabbim kan pıhtısı sanmışlar da bırakmışlarmış 3 kglık bebek doğuyo yaa nasıl bi kan pıhtısı olabilirmiş böyle..

Yuh ya yuh bu nasıl şey böyle babası kim belli değil daha neler gürücez acaba,
eşimde öyle diyor Sabah aradı deprem olmuş bak sen bunu hissettin kesin başka bişey aklına getirme diyor

Korku var mı canım biraz?

var ama doğumdan değil
benim vertigom herşeyden etkilenip ataga geçiyor
doğumda da baskıdan dolayı ataga geçmesinden korkuyorum
öyle olursa doğum devam edemez zorunlu sezeryana girerim
hem o sancıyı çekmişken sezeryana girmek çok kötü olur benim için

Selamm...

Dün geceki depremi hissedenlere geçmiş olsun...

Ay o haberi ben de izledim hem önceki gün çocuğunu doğururken ki izler diye gösterdiler sokağı dün akşam da diyolar ki evde doğum yapmış da hastaneye mi gidiyolarmış mı ne giderken elinden mi düşürmüş neymiş... Haberciler de şaşırmış... 2-3 kişi meselesi bi acayip zaten... Kadın 16 yaşındaymış... Baştan aşağıya saçmalık hayatları saçma kendileri saçma...

Tatile gidenler varmış çok sevindim zvy eşinin erken dönecek olması çok güzel bi sürpriz olmuş... Miracle size de iyi gezmeler...

benim kesin doğumum da zor olur herşeym zor oluyor zaten
Allah beni seviyor heralde, günahlarıma kefaret olsun diye dert veriyo, günahlarım siliniyo patır paatır
inş. tabi

zor olan şeyler de hep beni de bulur yanlız değilsin.böyle söylediğimde olumsuz düşünme derler ama öyle gerçekten annem benim dünyaya gelmem için 5sene beklemiş hamile kalınca da 9ay yatmış hiç kalkmamış bu yaşıma kadarda ne kadar şey yapsam yapmak istesem zorlu süreçlerden geçerek elde etmişimdir napalım allah da beni böyle Sınıyo diye düşünüyrum bekleyip sabretmemi istiyo demek..

Son düzenleme:

aynen ben de
hayatta sahip olmaya çalıştığım hiçbirşeyi elimle koymuş gibi bulamadım
hep tırnaklarımla kazıyarak sahip oldum
ama yine de şaslı hissediyorum, ailem var eşm var bebeğim de var artık
Allah bana onların yokluklarını göstermesin

Hadi annelerimiz bize hamileyken neler yaşamış onları konuşalım o zaman... Anne hamilelikte nasılsa çocuk ta sonra öyle oluyor diye bi düşüncem var da Mesela benim annem bana hamileyken çok karabiber yemiş ben de çok severim karabiberi... Kapkara bi kızım olcak diye düşünmüş ama beyazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…