merhabaa kızlaaar, ben gece hiç uyumadım, yemekten sonra eşimle çay içmiştik beni acayip etkiliyor uyuyamıyorum, birde bi önceki gün çok uyumuştum zaten haliyle bir damla uyku girmedi gözüme, sabah eşimin iş saatini bekledim kahvaltı hazırladım beraber kahvaltı yaptık ben sonra yattım ama bu seferde sıcaktan uyandım. nasıl bir sıcak var bugün anlatamam, kapıyı pencereyi açtım ama sıcak sıcak esiyor :2: biz bu yaz yandık yandıkk..
herkes annesinin hamileliğinden bahsetmiş, ben anneme çok çektirmişim, doğumumda zor olmuş gece 11 gibi sancılanmaya başlamış, sabah ezanıyla doğmuşum, o zamana kadar şiddetli sancı çekmiş. doğduğumda da mosmormuşum, doktor şöyle bi bakmış bana bu nasıl sinirli bi çocuk böyleeee demiş, sinirinden çatlayacakmış demiş
bebekliğimde çok yaramazmışım, geceleri uyumazmışım babam yataklarının üstüne beşik yapmış (tavandan) gece ağladıkça ayağıyla itekleyerek sallarmış
beşik durana kadar bekler duruncada aşağı kafamı uzatıp annemle babama bakar gülermişim. ve daha yaşım dolmadan yürümeye başlamışım, annemgil korkup doktora götürmüş bu emeklemeden kalkıp yürümeye başladı diye
bi görsen diyor evin içinde yerden bitme bişey yürüyor çok komikti diyor.. yürümeye başlar başlamaz da bezime yapmamaya başlamışım, daha bir yaşındaydın gece kalkıp pıt pıt pıt yanımıza gelip ayağımdan çekiştirirdin diyor, önce anlamamışlar sonra bakmışlar ki bezime yapmıyorum, götürmüş wc ye yapmışım, ve ondan sonra hep gidip söylemişim, hiç beze yapmamışım.
ama annem der senden sonra iki erkek büyüttüm ama senin gibisini görmedim, kaç çocuk büyüttün derlerse 12 diyor. landfloves 10 çocuğa bedeldi diyor, diğerlerinde çocuk büyüttüğümü bile anlamadım diyor. bana kızdığı zamanki bedduası hep Allah sana senin gibi çocuk versin demekti. o sana yeter zaten görürsün derdi.
gereçekten de benden küçük erkek kardeşim o kadar sessizdi ki, halada sessizdir, kafasına vur ekmeğini al. sokakta çocuklarla kavga eder gelirdim, beni babama şikayet ederlerdi, babam onların yanında kızmış gibi yapar onlar gidincede aslan kızım benim helal olsun sana iyi yapmışsın derdi
gider erkek kardeşimi dövenleri döverdim. ohooo daha anlatmakla bitmez