Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar. Ay arkadaşım sabah sabah haberlerde izlediği bişeyi anlattı az önce izledim şok oldum yaa. 17 yaşında bi kız ewlilik dışı ilişkiden hamile kalmış. anne babasınada son ana kadar söylemedi heralde. gece söylemiş babasına anneyle babası kızı hastaneye götürüyolar. sokakta yürürken kız pat diye doğum yapıyo yaa ayakta yürüyo tam köşeyi dönerlerken pat diye çocuk düşüyoo göbek bağı filan yok akşam doktorlar açıklama yapmış nadirde olsa öyle doğumlar oluyomuş göbek bağı kendi kopuyomuş arkadaşım öle dedi. Bebek pat düşüyo bunlar arkalarını dönüp bakıyolar sonra yollarına dewam ediyolar bebek kaldırımda kalıyo öylece sonra yoldan geçenler buluyo Allaha şükür polise haber veriyolar. bi dükkanın kamera görüntülerinden hepsi görünüyo.
Günaydın kızlar dün gece çok huzursuz uyudum Yatağa yattığımda yatak bi gitti geldi gibi oldu sanki yanıma bişey geldi diye hissettim tövbe tövbe ay beni bir korku sardı aha dedim bebeğimi almaya geldiler, aklıma gelen bütün duaları okudum ,niye böyle bişey aklıma geldiyse nasıl uyuduğumu bilmiyorum
nası yani çocuk pat diye düşüyo ve hiç bişi olmamış gibi bunlar arkalarını dönüp gidiyolarmı olur mu öyle saçma şey tamam kordon falan kopuyo olabilirde sonuçta bu doğum kızda kanama falan olmammışmı ondan düştüğünü görmüyolarmı nasıl bırakıp gidiyolar valla bana anlamsız ve saçma geldi tatlım..
Günaydın kızlar dün gece çok huzursuz uyudum Yatağa yattığımda yatak bi gitti geldi gibi oldu sanki yanıma bişey geldi diye hissettim tövbe tövbe ay beni bir korku sardı aha dedim bebeğimi almaya geldiler, aklıma gelen bütün duaları okudum ,niye böyle bişey aklıma geldiyse nasıl uyuduğumu bilmiyorum
hadi ya, bu aralar kafan çok yoğunsa ondan olabilir canım.Bol bol dua et.
Allah seni, bebişini ve eşini korusun.Öle kötü şeyler aklına getirme, aklına gelince saçmalıyor muyum falan de,at direk düşünceleri.Korku seni sarmasın...
valla güzelim arkadaştan duyunca banada öle geldi ama videoyu izleyince kkendim gördüm. çok fena ya. sonra doktora götürmüşler kızı ailesi ama bebek yolda öylece kaldı.. iyiki hemen birileri buldu yoksa sokak köpekleri filan saldırabilirdi. google yolda doğum yapan kız diye yazı bak dün tarihli video çıkar mynetin.
ohooo bu haber günlerdir yankılanıyo haberiniz yok muuu
bebeğin 3 tane de baba adayı var bu arada, kimin oldugu da belli değil yani
kızın annesi babası doğumdan sonra hastahaneye götürüyo, o şekilde tespit ediliyor zaten
ee doğum ypmışsın hastahanede yetkililer sormazlar mı "bebek nerde" diye
cahillik işte büyük cahillik hem de
depremi hissetmişsindir belki canikom
Nasıl insanlar bunlar ya allahım yarabbim kan pıhtısı sanmışlar da bırakmışlarmış 3 kglık bebek doğuyo yaa nasıl bi kan pıhtısı olabilirmiş böyle..
belki depremin olduğu saatlerdir onu hissetmişsindir canım, hamileler daha hassas oluyor ya..
bu arada o kız pat diye doğuruyo ya
acaba biz de öyle rahat doğurabllecek miyşz
bu arada o kız pat diye doğuruyo ya
acaba biz de öyle rahat doğurabllecek miyşz
Hahaha Ay inşallah bizde böyle kolay doğursak ya
Korku var mı canım biraz?
benim kesin doğumum da zor olur herşeym zor oluyor zaten
Allah beni seviyor heralde, günahlarıma kefaret olsun diye dert veriyo, günahlarım siliniyo patır paatır
inş. tabi
zor olan şeyler de hep beni de bulur yanlız değilsin.böyle söylediğimde olumsuz düşünme derler ama öyle gerçekten annem benim dünyaya gelmem için 5sene beklemiş hamile kalınca da 9ay yatmış hiç kalkmamış bu yaşıma kadarda ne kadar şey yapsam yapmak istesem zorlu süreçlerden geçerek elde etmişimdir napalım allah da beni böyle dınıyo diye düşünüyrum bekleyip sabretmemi istiyo demek..
benim kesin doğumum da zor olur herşeym zor oluyor zaten
Allah beni seviyor heralde, günahlarıma kefaret olsun diye dert veriyo, günahlarım siliniyo patır paatır
inş. tabi