2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kızlar aşşada napıyosunuz ordamı kaynatıyosunuz

sarhoş gibiyim, işlerim yoğun, öğle arası üsküdara annemlerle buluştum şileye gidecekler, akşam bavul hazırlıycam, yarın öğle arasıda cilt bakımı randevum var akşamı da Antalya ya gidiyoruz, çok koşuşturmalı bi kaç gün geçiriyorum, kaç akşamdırda 2 den önce yatamıyorum..Öle arada okuyorum, yazamıyorum maalesef

Son düzenleme:

Sen yarın gidiyosun tabi bir dolu işin gücün var oh cilt bakımları falan ne güzel bak bak kendine
Olsun koşturmalı olur ama zevkli ne güzel

vaay ne güzel bir hayal o öylee :) bizim evimizin balkonu orta boy, ama manzarası gecekondular maalesef, karşımıza bir apt. yapıldı şu an boş hala alan olmadı, eğer oturanlarda bizim gibi balkon manyağı çıkarsa rahat edemeyiz, şimdi çok rahat. zaten çiçeklerim var bi sürü, büyüdüler daha bi güzel oldular, akşamları pencereden mis gibi kokuları geliyor.

maydonoz ilk çıktığında iki yapraklı bişey çıkıyor ya, bende yıllar önce ekmiştim, aaa yanlış tohum almışım demiştim sonradan maydonoza benziyor dediğin gibi.
karpuzada geniş alan lazım heralde, yoksa dediğin gibi yazık betonun üstünde büyüyecek. benimde çocuklarım gibiler, akşamları eşim işten gelince hevesle anlatıyorum bak bunun boyu bu kadardı bu kadar olmuş, şu çiçek almış, bu yeni bi filiz vermiş falan diye, eşim ööööyle bakıyo boş boş bide yalandan arasıra yaaa ooo aaaa falan diyo, uyuss

o nasıl bir model adıymış, ayy annem çok yapar örgü ona bi sorayım bakalım biliyo mu?

aaa vafi antalyaya nereye geleceksiniiiz? düğün nerdeymiş?

Son düzenleyen: Moderatör:
hamişler sizler böyle mide bulantıları falan diyosunuz bizler de şimdilik dinliyoruz ya, ilerde napacaz bakalım. çok zor Allah yardımcınız olsun, ama ben geçen gün tv de bir programda dinledim, henüz bi kaç aylık hamile olanlar fazla yemek yiyemezmiş ama endişe etmelerine gerek yokmuş bebek henüz 10gr. mın bile altında olduğu için besinsiz kalma gibi bir durumu olmazmış, azıcık da yeseniz alırmış o besinini

Kızlar eşle izlenecek film öneriniz var mı? o aksiyon istiyor ben romantik.. İkisi birden olsa keşke ortaya karışık :44:

landfloves ben de duymuştum onu haklısın canım.Bi de doktarlar diyor ki sende bulunan vitamin kalsiyum depolarından alıomuş bebişler zaten hamile bayanın aslında önce kendisi için yemesi gerekiyormuş :) Bebiş her durumda kendi rahatına bakıomuş bizim de olsun istiyorum burayı okuyunca

Selam herkese, bilgisayarım bozuktu ne zamandır. Arada telf dan bakınıyordum. Kimbilir ben yokken neler oldu neler. Çok özledim burayı. Bu arada hamişlerimiz nasıl bakalım? Bu arada hala evdeyim ve sıkılmaya başladım. Neyse yarın görüşmek üzere.

Selam kızlaar, gün boyu kuzenlerimle birlikteydim , hep beraber pikniğe gittik mangal yaptık , salıncakta sallandık, çok eğlendik çok, güzel bi gündü.
Eşim eğitim nedeniyle şuan yurt dışında, bidahaki cumartesi gelecekti amaaaaa bu cumartesiye gelecekmiş çook sevindim bu habere, pazartesi günü tatile gidiyoruz yuppiii çok mutluyum ama nereye gideceğimize karar veremedik yaaa fikir istiyorummm :18: :18:

Landfloves canım ben de terasıma çilek ekmiştim, aklım orda hep, sulayamıyorum da inşallah kurumamışlardır :26:

Kızlar istanbulda deprem oldu
biz burda hissetmedik canım yaa şiddeti kaçtı acaba :26:

Selam kızlaar, gün boyu kuzenlerimle birlikteydim , hep beraber pikniğe gittik mangal yaptık , salıncakta sallandık, çok eğlendik çok, güzel bi gündü.
Eşim eğitim nedeniyle şuan yurt dışında, bidahaki cumartesi gelecekti amaaaaa bu cumartesiye gelecekmiş çook sevindim bu habere, pazartesi günü tatile gidiyoruz yuppiii çok mutluyum ama nereye gideceğimize karar veremedik yaaa fikir istiyorummm :18: :18:

Landfloves canım ben de terasıma çilek ekmiştim, aklım orda hep, sulayamıyorum da inşallah kurumamışlardır :26:

Kızlar istanbulda deprem oldu
biz burda hissetmedik canım yaa şiddeti kaçtı acaba :26:

depremmi olmuuuş, şimdi okuyunca hemen haberlere baktım 5.1 büyüklüğündeymiş tekirdağ, marmara ereğli yakınlarında olmuş. neyseki can kaybı yokmuş.

bende bugün çok uyumuştum uyku tutmadı, eşimi uyutup kaçtım

Günaydınlarrrrrr
Eşimi işe yolladım her zamanki gibi soluğu burda aldım :):):)) Hafta sonunda eşimin teyzesine uğramıştık ordayken ne alakaysa kadınlar kulübünden konu açıldı teyzesi buraya üyeymişşş eşimede ben daha çokk önceden böyle bi site var arada giriyorum falan demiştim. Eşimde aa siyahdenizde giriyo faaln dedi ben afalladım Yok yok ben öyle 1-2 kez bakıp çıkmıştım nişan elbisesi araken buldumda siteyi öylesine baktım üye değilim falan dedim. Çünkü teyzesi kesin arar bulur beni oturup okur tüm topicleri he görse bişey olurmu asla olmaz ama arada burda çekiştirmek isterim falan ne gerek varr gecede bununla ilgili tuhaf rüyalar gördüm ahahah bilinç altı bu olsa gerek...

günaydın kızlar. Ay arkadaşım sabah sabah haberlerde izlediği bişeyi anlattı az önce izledim şok oldum yaa. 17 yaşında bi kız ewlilik dışı ilişkiden hamile kalmış. anne babasınada son ana kadar söylemedi heralde. gece söylemiş babasına anneyle babası kızı hastaneye götürüyolar. sokakta yürürken kız pat diye doğum yapıyo yaa ayakta yürüyo tam köşeyi dönerlerken pat diye çocuk düşüyoo göbek bağı filan yok akşam doktorlar açıklama yapmış nadirde olsa öyle doğumlar oluyomuş göbek bağı kendi kopuyomuş arkadaşım öle dedi. Bebek pat düşüyo bunlar arkalarını dönüp bakıyolar sonra yollarına dewam ediyolar bebek kaldırımda kalıyo öylece sonra yoldan geçenler buluyo Allaha şükür polise haber veriyolar. bi dükkanın kamera görüntülerinden hepsi görünüyo.

günaydıın dünyanın en güzel hatunlarııı

bugün görümcemin kep töreni için şehir dışına gideceğiz 3 saatlik bir yola.

ve güne muffin yapma arzusuyla uyandığım için şimdi tarifimi buldum ve mutfağa doğru gidiyorum.

sizler nasılsınız bakalım?

bu çiçekler sizler içinnn

nası yani çocuk pat diye düşüyo ve hiç bişi olmamış gibi bunlar arkalarını dönüp gidiyolarmı olur mu öyle saçma şey tamam kordon falan kopuyo olabilirde sonuçta bu doğum kızda kanama falan olmammışmı ondan düştüğünü görmüyolarmı nasıl bırakıp gidiyolar valla bana anlamsız ve saçma geldi tatlım..

valla güzelim arkadaştan duyunca banada öle geldi ama videoyu izleyince kkendim gördüm. çok fena ya. sonra doktora götürmüşler kızı ailesi ama bebek yolda öylece kaldı.. iyiki hemen birileri buldu yoksa sokak köpekleri filan saldırabilirdi. google yolda doğum yapan kız diye yazı bak dün tarihli video çıkar mynetin.

baya neşeli uyanmışsın galiba bugün canım teşekkür ederiz çiçekler için. muffin demek hımm fotosunu çekersin artıkın ee tabi tarifte isteriz biz şimdi..
demek mezun oluyo görümcen hayırlı olsun onun için.

Günaydın kızlar dün gece çok huzursuz uyudum Yatağa yattığımda yatak bi gitti geldi gibi oldu sanki yanıma bişey geldi diye hissettim tövbe tövbe ay beni bir korku sardı aha dedim bebeğimi almaya geldiler, aklıma gelen bütün duaları okudum ,niye böyle bişey aklıma geldiyse nasıl uyuduğumu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…