Ocwmays ben biraz senin küçük ablana benziyorum galiba canım ben de doğacağım zaman evde baya bi iş varmış annem dış cephe boyası bile yapmış
İnşaat filan
Şu anda da inşşatla ilgili bi mesleğim var... Gezmeyi ben de çok seviyorum küçük ablan gibi fenalık geliyo sürekli sabit duramıyorum... Biraz mücadeleci biraz inatçıyımdır bazen takılıyorum anneme bana hamileyken az şöyle rahat dursaydın diye hep uğraşıp durmuşun ne zorun vardı diye
Jelooom inşşallah bebeğin de senin gibi uslu olur ay bayılıyorum öyle sevince hemen gülücük atan bebeklere ne sempatik bi bebekmişsin sen öyle
Hamilelik huyların annene benzemiş galiba... Benim annem de bana hamileyken annem değil babam aşermiş malesef balık da balık diye tutturmuş bizde bi tuhaflık var annem diyo ne zaman hamile olsam rahat vermedi bu adam bana diye hep o istemiş bişeyler
Abim doğarken de işte ilk çocuk yeni evlilik filan biraz üzülmüş annem benim abim de duygusaldır pek çaktımaz ama... Küçük kardeşim ailenin en rahat dönemine geldi hala da rahat gerçi daha küçük biraz hep laylaylom :)