Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar aşşada napıyosunuz ordamı kaynatıyosunuz
sarhoş gibiyim, işlerim yoğun, öğle arası üsküdara annemlerle buluştum şileye gidecekler, akşam bavul hazırlıycam, yarın öğle arasıda cilt bakımı randevum var akşamı da Antalya ya gidiyoruz, çok koşuşturmalı bi kaç gün geçiriyorum, kaç akşamdırda 2 den önce yatamıyorum..Öle arada okuyorum, yazamıyorum maalesef
Hayalim biraz geniş bool güneş gören bir balkonda,renkli, çiçekli bir masa örtüsü olan bir masa, yanında küçük bir limon ağacı ve ben kitabımı okuyup kahvemi yudumluyorum.. Mümkünse manzaram deniz olsun İşte sen balkonun fotolarını gösterince aklıma geldi yine
Benim de mutfak balkonumdalar... benim en büyük balkonum mutfak balkonu bi de L gibi köşede kullanılmayan yer var orası bizim bahçe oldu Maydonozu genel kültür olsun diye almıştık İlk çıktıklarında hatta hiç maydonoza bile benzemiyolardı üzülmüştük çıkmıcak bunlar başka bişey çıktı herhalde diye ama büyünce baya maydonoz oldular Yavaş yavaş büyümeye uğraşıyolar teyzesi... Bi de karpuz tohumumuz vardı ama ekmedik onu yazık kökü saksıda kendi dışarda kalacak yazık olacak diye öyle duruyo bakalım ekeriz onu da bi yerlere :) Çocuğumuz gibi yaw eşim her akşam gelince önce onları soruyo suladın mı diye
Kızlar bu arada ben acayıp derecede örgüye merak saldım... Hanı su cok eskı bır model var ya tığ işi hanım dılendı bey begendı ornegı ıste ondan battanıye yapmaya basladım seneye bıter mı bılmem ama ben basladım
sarhoş gibiyim, işlerim yoğun, öğle arası üsküdara annemlerle buluştum şileye gidecekler, akşam bavul hazırlıycam, yarın öğle arasıda cilt bakımı randevum var akşamı da Antalya ya gidiyoruz, çok koşuşturmalı bi kaç gün geçiriyorum, kaç akşamdırda 2 den önce yatamıyorum..Öle arada okuyorum, yazamıyorum maalesef
Landfloves canım ben de terasıma çilek ekmiştim, aklım orda hep, sulayamıyorum da inşallah kurumamışlardır :26:kızlar eşim bana domates fidesi almış demiştim ya, işte onları diktim, ancak toprak, saksı ayarlayabildim. arka balkonuma koydum hepsini. saat başı gidip bakıyorum nerdeyse büyümüşler mi diye, bide domates verirlerse nasıl kıyıpta koparabilirim bilmiyorum
Eki Görüntüle 439222
biz burda hissetmedik canım yaa şiddeti kaçtı acaba :26:Kızlar istanbulda deprem oldu
Landfloves canım ben de terasıma çilek ekmiştim, aklım orda hep, sulayamıyorum da inşallah kurumamışlardır :26:kızlar eşim bana domates fidesi almış demiştim ya, işte onları diktim, ancak toprak, saksı ayarlayabildim. arka balkonuma koydum hepsini. saat başı gidip bakıyorum nerdeyse büyümüşler mi diye, bide domates verirlerse nasıl kıyıpta koparabilirim bilmiyorum
Eki Görüntüle 439222
biz burda hissetmedik canım yaa şiddeti kaçtı acaba :26:Kızlar istanbulda deprem oldu
günaydın kızlar. Ay arkadaşım sabah sabah haberlerde izlediği bişeyi anlattı az önce izledim şok oldum yaa. 17 yaşında bi kız ewlilik dışı ilişkiden hamile kalmış. anne babasınada son ana kadar söylemedi heralde. gece söylemiş babasına anneyle babası kızı hastaneye götürüyolar. sokakta yürürken kız pat diye doğum yapıyo yaa ayakta yürüyo tam köşeyi dönerlerken pat diye çocuk düşüyoo göbek bağı filan yok akşam doktorlar açıklama yapmış nadirde olsa öyle doğumlar oluyomuş göbek bağı kendi kopuyomuş arkadaşım öle dedi. Bebek pat düşüyo bunlar arkalarını dönüp bakıyolar sonra yollarına dewam ediyolar bebek kaldırımda kalıyo öylece sonra yoldan geçenler buluyo Allaha şükür polise haber veriyolar. bi dükkanın kamera görüntülerinden hepsi görünüyo.
nası yani çocuk pat diye düşüyo ve hiç bişi olmamış gibi bunlar arkalarını dönüp gidiyolarmı olur mu öyle saçma şey tamam kordon falan kopuyo olabilirde sonuçta bu doğum kızda kanama falan olmammışmı ondan düştüğünü görmüyolarmı nasıl bırakıp gidiyolar valla bana anlamsız ve saçma geldi tatlım..
günaydıın dünyanın en güzel hatunlarııı
bugün görümcemin kep töreni için şehir dışına gideceğiz 3 saatlik bir yola.
ve güne muffin yapma arzusuyla uyandığım için şimdi tarifimi buldum ve mutfağa doğru gidiyorum.
sizler nasılsınız bakalım?
bu çiçekler sizler içinnn