• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Canım ya bişeyler yetiştirmeyi bırak kapını bile açma o zaman mümkünse havalandırmak için bile açma... Hatta o taraftan perdeni bile açma... Ne terbiyesizlikmiş öyle ya hayret doğrusu... apartman yaşamına adapte olamamış insanlar heral...

o balkon iptal zaten sadece su dökmek için nerdeyse her gün açıyorum o kadar
bir de küçük bi balkon Allahdan
arka balkonum büyük onu da kapattırddık kiler gibi kullanmak için
zaten önü komple binalarla kapalıydı oturamıyoduk

Yaptım geçen hafta çilek istedim 23:15 civarı olsada yesek dedim,şimdimi ciddimisin bak cidden istiyosan şakamı yapıyosun yoksa dedi yok yok ciddi dedim:1:
Gecenin bir yarısı gitmiş bulmuş yedim 5 tane ee niye yemiyosun daha dedi,eh dedim bunlarda yarına kalsın :1: Yarın yine alırım diyo ay alem bu erkekler:27:
Evde bir dolu bu meyvelerden sabahda çantama zorla koydu yemem dedim ama iyiki koymuş yedim yemekten sonra:1:
Benim canım hep meyve istiyor genelde kırmızı meyveler ne acayip bir insanım ben ya:27:

Ohh sefan olsun :1: Cok ıyı ya :emir_bebek:
Canın ıstedıgı surece ye canım tadını cıkar her anının...
Adamcegız bılıyor karısının huyunu ıyıkı koymus cantana bak :1:

Kızlar bu arada ben acayıp derecede örgüye merak saldım... Hanı su cok eskı bır model var ya tığ işi hanım dılendı bey begendı ornegı :1: ıste ondan battanıye yapmaya basladım seneye bıter mı bılmem ama ben basladım :1::1:

aydasu resim ekleyebilirsin benim için sorun yok canım hiçbişey çekmiyo
jelo ben de bugün meyve yemeye başladım, asitli oldugu için doktor yasaklamıştı ama gözümü karartıp yedim valla ohh ağzıma tat geldi
bir buçuk aydır sofraya oturmuyorum bee bıktım krakerden

jelo ben de bugün meyve yemeye başladım, asitli oldugu için doktor yasaklamıştı ama gözümü karartıp yedim valla ohh ağzıma tat geldi

Olsun yemeye başlamışsın sonunda:34: cidden tat geliyor ama meyve gibisi yok ama sen yinede dikkat et az az ye
Kraker ye ye nereye kadar çorba falan içsen yine iyi sen yinede iyiyim ben diye yeme herşeyden tadımlık olsun ay inşallah temmuza bişeyciğin kalmaz :34:

Saol canım benim şimdilik bunlarla birde çorbayla pek iştah kalmadı ama olsun
Bugün ne yemek var menünde :56:

Bu donemlerde boyle olurmus sonradan da ıstah cok acılırmıs, canınız ne ıstıyorsa yıyım valla kuzum...

Aksama ısım kolay balık salata yapıcam...
Esım pek sevmıyor ama yıcek mecbur :1: sevmese de ıtıraz etmez cok sukur...

Oy o derece ha sofraya oturamıycak kadar, kıyamam...
Hamılelıkten sonra bı daha kraker gormek ıstemezsın sanırım :9:

Olsun yemeye başlamışsın sonunda:34: cidden tat geliyor ama meyve gibisi yok ama sen yinede dikkat et az az ye
Kraker ye ye nereye kadar çorba falan içsen yine iyi sen yinede iyiyim ben diye yeme herşeyden tadımlık olsun ay inşallah temmuza bişeyciğin kalmaz :34:

inşaAllah canım ya yazın devam ederse mide bulantısı hele hiç çekilmez

aydasuuuu sen
in de yalancı gebeliğin esnasında mide bulantıların oluyordu
büyük ihtimalle hamile kalınca olacak canım:(((
şimdiden önlemini al derim, yapılacak bişey varsa yap
çok zor çoookk

Bu donemlerde boyle olurmus sonradan da ıstah cok acılırmıs, canınız ne ıstıyorsa yıyım valla kuzum...

Aksama ısım kolay balık salata yapıcam...
Esım pek sevmıyor ama yıcek mecbur :1: sevmese de ıtıraz etmez cok sukur...

Oy o derece ha sofraya oturamıycak kadar, kıyamam...
Hamılelıkten sonra bı daha kraker gormek ıstemezsın sanırım :9:

Heralde sonradan açılır canımız hiçbişey istemiyor ocways zaten yiyemiyor inşallah kısa zamanda yemeye başlar:56:
Balık tadına iki kere bakmak kısmet oldu bu hayatta:1: ikiside malum lavaboda sonuçlandı
Eşim çok kızıyor balık yemediğim için söz vermiştim ben ona hamile kalınca zorla balık yiyceğime bu aralar sanırım şile taraflarını seviyor eşim balık için o tarafa yolumuz düşer kendim için olmasada bebiş için mecbur yiycem artık 5 saat sürer benim bir balık yemem:1:

inşaAllah canım ya yazın devam ederse mide bulantısı hele hiç çekilmez

aydasuuuu sen
in de yalancı gebeliğin esnasında mide bulantıların oluyordu
büyük ihtimalle hamile kalınca olacak canım:(((
şimdiden önlemini al derim, yapılacak bişey varsa yap
çok zor çoookk

Geçicek canım bu dönem geçici sonuçta bence bir aya kalmaz toparlar miğden herşeyin tadına bakarsın,benimde gögüslerden derdim var şişiyorlar ve ağrı yapıyor gün içi problem olmuyorda gece uyurken sola sağa dönmekten rahat bir pozisyon bulup uyuyamıyorum eşimde bana gülüyor birde gülmekten uyuyamıyoruz:1:

Heralde sonradan açılır canımız hiçbişey istemiyor ocways zaten yiyemiyor inşallah kısa zamanda yemeye başlar:56:
Balık tadına iki kere bakmak kısmet oldu bu hayatta:1: ikiside malum lavaboda sonuçlandı
Eşim çok kızıyor balık yemediğim için söz vermiştim ben ona hamile kalınca zorla balık yiyceğime bu aralar sanırım şile taraflarını seviyor eşim balık için o tarafa yolumuz düşer kendim için olmasada bebiş için mecbur yiycem artık 5 saat sürer benim bir balık yemem:1:

ya bence mideni bozuyorsa yeme, hamilelikte bozulan mide düzelmiyo kolay kolay:(
zaten mevsimi de değil şuan
hem büyük balık yiyemezsin biliyorsun civa içerdiklerinden dolayı hamilelikte tavsiye edilmiyor kesinlikle

ya bence mideni bozuyorsa yeme, hamilelikte bozulan mide düzelmiyo kolay kolay:(
zaten mevsimi de değil şuan
hem büyük balık yiyemezsin biliyorsun civa içerdiklerinden dolayı hamilelikte tavsiye edilmiyor kesinlikle

Ette pek yemediğim için sadece köfte tarzı şeyleri yiyebiliyorum oda herzaman değil:31: Büyük balık asla yiyemem zaten eşimle daha önce denemiştik o şile taraflarında küçük balıkları iyice ayıklatıyor balık gibi gelmiyordu önüme birde salatanın içine karıştırıyorlardı bir iki yedim miğdem el verdiği sürece ne tuhafım ben dimi:1:

Ette pek yemediğim için sadece köfte tarzı şeyleri yiyebiliyorum oda herzaman değil:31: Büyük balık asla yiyemem zaten eşimle daha önce denemiştik o şile taraflarında küçük balıkları iyice ayıklatıyor balık gibi gelmiyordu önüme birde salatanın içine karıştırıyorlardı bir iki yedim miğdem el verdiği sürece ne tuhafım ben dimi:1:

yerinde olsam midem bulanıyorsa hayatta yemem :)))
balıktan alacağın besini başka şeylerden almaya çalış en iyisi
kocan da o kadar ısrar etmesin ayol onun hiç midesi bulandı mı:43:

yerinde olsam midem bulanıyorsa hayatta yemem :)))
balıktan alacağın besini başka şeylerden almaya çalış en iyisi
kocan da o kadar ısrar etmesin ayol onun hiç midesi bulandı mı:43:

Sebze delisiyim ben et demese bana kimse aklıma gelmez:1: küçüklükten beri olan bişey bu bende annem her balık yaptığında ağlardı ben yiyemiyorum diye
Doktor başka şeylerle karıştırılırsa yemeni tavsiye ederim özellikle çorbalara püre yapılıp konulabilir demişti eşime,eşimde bir deneyelim belki yersin diyor ben yemiyorum diye oda yemiyor evede aldırmıyor onada üzülüyorumki balığı çok sever ,hep benim dediğim oluyor bir kerede onun dediğini yemeye çalışıcam yiyemezsem zorlamaz zaten en azından o yemiş olur,:1:

ben de balığı 1-2 senedir çoook seviyorum
eşim çok sever çok sık yer, onun sayesinde benim de balık zevkim oluştu
önceden bu kadar sevmezdim

Ben akşam yemekte annemdeyim bu akşam yemek derdim yok eve geçerkende bana yemek verir yarına yemek derdim ortadan kalkar haftasonuda yemek yaparım geniş geniş, haftasonu annem gelicek temizliğe ütüye ben pek yapamıyorum eşim müsade etmiyor annemde tabi iyiyim aslında yine bir iki şey yaparım ama bir iş yapmaya kalkınca hemen ikiside doktor ne dedi sana uzanıcaksın dinleniceksin ev işi yok:20: :1: banada daral geliyor tabi ne o öyle otur başkası yapsın içim gidiyor :31:

Ne güzel yiyebiliyorsun eşinde seviyormuş,gerçi bu aralar yiyemezsin iyice düzelde bol bol canının istediğini yersin canım:34:

şimdi yemem zaten:)))
ben yemek yemeyi sadece ihtiyaç olarak görürdüm hiç zevk almazdım genelde doymadan kalkardım falan
ama 1 buçuk ay ağzıma hiçbişey koyamadım, bu o kadar zor birşeymiş ki
yemek yemenin kıymetini bilememişim

şimdi yemem zaten:)))
ben yemek yemeyi sadece ihtiyaç olarak görürdüm hiç zevk almazdım genelde doymadan kalkardım falan
ama 1 buçuk ay ağzıma hiçbişey koyamadım, bu o kadar zor birşeymiş ki
yemek yemenin kıymetini bilememişim

Tabiki ihtiyaç ama zevkle yemek yemekde bambaşka :1:Zor tabiki yemek isteyipte yiyememek çok zor bir durum inşallah kısa zamanda zevkle yemekler yemeye başlarsın :34:

Back