2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

merhaba kızlar sabahtan beri açık ama ne yazabiliyorum ne rahat okuyabiliyorum bugün son iş günüm malum dün erken çıkmıştım bugün çıkamam
landfloves valizden bahsetmiş ne hazırı daha hazırlamadım ütülenecekler var akşam hazırlıcam çıkmadan önce ne rahatım di mi

merhaba kızlar sabahtan beri açık ama ne yazabiliyorum ne rahat okuyabiliyorum bugün son iş günüm malum dün erken çıkmıştım bugün çıkamam
landfloves valizden bahsetmiş ne hazırı daha hazırlamadım ütülenecekler var akşam hazırlıcam çıkmadan önce ne rahatım di mi

Günaydın kızlar..

Bugün biran önce akşam olsun diye güne başladım, vakit geçmiyor bi türlü puufff

hoşgeldinnn
kolay gelsin canım işin zor, zaten bavul hazırlaması bi dert üstüne aceleyle ütü dahada zormuş ama sıkma canını ya halledersin insan kafaya takıp stres olunca dahada unutuyır birşeyleri, güzel tatilinizi aklına getir

Geçmiş olsun canım, benimde hamilelikte en korktuğum şey ağrılar..Şuan ağrı kesicileri rahat alabiliyoruz, o zaman ne yapıcam bilmiyorum :18:

hoşgeldinnn
kolay gelsin canım işin zor, zaten bavul hazırlaması bi dert üstüne aceleyle ütü dahada zormuş ama sıkma canını ya halledersin insan kafaya takıp stres olunca dahada unutuyır birşeyleri, güzel tatilinizi aklına getir

Kadıköy de dişçi tavsiye edebilirim canım annem gidiyordu, bende gittim, 2 arkadaşımı gönderdim onlarda memnun sonrada gittiler eli hafif,benim başka dişçinin çekmemiz gerek dediği dişi dolguyla kurtardı Allaha şükür 2 senedir bir problem yaşamadım..

Son düzenleme:

ay çok sevinirim canım, buradan isim verebiliyor muyuz? Özelden de yazabilirsin? Çok teşekkür ederim

ayyy kendimi niyeyse burada buluverdim... ben 2012 eylülde evleniyorum...Sizlerde geçen eylülde evlenmişsiniz bi bakim dedim...Çok heyecanlı günler bazen duruyo sanki akmıyoooo şafak 116 kızlar...aranızda hamile olanlar varmış ne güzel alla analı babalı büyütsün mutluluğunuz daim olsun....DARISI BAŞIMAAAA

ayyy kendimi niyeyse burada buluverdim... ben 2012 eylülde evleniyorum...Sizlerde geçen eylülde evlenmişsiniz bi bakim dedim...Çok heyecanlı günler bazen duruyo sanki akmıyoooo şafak 116 kızlar...aranızda hamile olanlar varmış ne güzel alla analı babalı büyütsün mutluluğunuz daim olsun....DARISI BAŞIMAAAA

Merhaba kızlar
bugün işler baya bi yoğun ancak girebildim
pingu geçmiş olsun diş ağrısı çok fena hele bi de hamilelikte hiç çekilmez derler allah şifa versin bian evvel.
speeddyy gün senin gün hadi bakalım çok iyi değerlendirin bol romantik anlar diliyorummm
hanzade sanada kolay gelsin canım tatil heyecanı bavul hazırlığı hem yorucu hem güzeldir çok eğlenirsiniz umarım..

teşekkür ederim canım akşama romantik dakikalar beni bekliyor

Selam güzeller...
Pingucum geçmiş olsun canım diş ağrısı çok zor... Geçiversin hemen...
Speedy çizelgen çok güzel... Daha nice yıllara... Çok güzel bir gün olacak inanıyorum küçük aksilikler nazar boncuğu..
Günler,aylar geçiveriyor...Eylül gelinlerinin yıldönümlerine de az kaldı arkadaşları bilmiyorum ama ben bi daha da plan mlan yapmam arkadaşlar bilir göze geliyor mazallah...

teşekkür ederim canım.
3*4 ay sonra sizinde gelecek 1. yılınız şimdiden ufak tefek planlar kurun kafanızda zor oluyor sonrasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…