merhaba kızlar sabahtan beri açık ama ne yazabiliyorum ne rahat okuyabiliyorum bugün son iş günüm malum dün erken çıkmıştım bugün çıkamam
landfloves valizden bahsetmiş ne hazırı daha hazırlamadım ütülenecekler var akşam hazırlıcam çıkmadan önce ne rahatım di mi
Günaydın güzeller.. Kızlar dün dişağrısından ağladım resmen,şekilden şekile girdim felaket bi akşamdı. Annemleri aradı eşim hamilelerin kullandığı bi ağrı kesici var nöbetçi eczaneden alsınlar diye. Yürüyerek gitse uzun sürücek çünkü. Sağolsunlar getirdiler ama ağrısını azalttı sadece geçirmediki. Şimdi yine hafiften ağrıyo. Ne fena bişemiş ya.Kulağım çenem sağ tarafım mahvoldu
merhaba kızlar sabahtan beri açık ama ne yazabiliyorum ne rahat okuyabiliyorum bugün son iş günüm malum dün erken çıkmıştım bugün çıkamam
landfloves valizden bahsetmiş ne hazırı daha hazırlamadım ütülenecekler var akşam hazırlıcam çıkmadan önce ne rahatım di mi
Çok geçmiş olsun tatlım, valla çok zor Allah yardım etsin
Benim dişçi fobim var, deli gibi korkuyorum üstelik dolgu için gitmem de gerekio ama korkudan gidemiyorum:18: Şu hamilelik öncesi doktor turlarına başlamak lazım ama ne zaman fırsat bulucam bilmem, tabi bi de bu korkuyu yenmek lazım
Kızlar İstanbul'da Anadolu yakasında memnun olduğunuz bir dişçi var mı? Bir de jinekolog tavsiye edebilirseniz çook sevinirimvar bikaç tane denediğim daha öncelerde ama içime sinmedi pek..
Kadıköy de dişçi tavsiye edebilirim canım annem gidiyordu, bende gittim, 2 arkadaşımı gönderdim onlarda memnun sonrada gittiler eli hafif,benim başka dişçinin çekmemiz gerek dediği dişi dolguyla kurtardı Allaha şükür 2 senedir bir problem yaşamadım..
Merhaba kızlar
bugün işler baya bi yoğun ancak girebildim
pingu geçmiş olsun diş ağrısı çok fena hele bi de hamilelikte hiç çekilmez derler allah şifa versin bian evvel.
speeddyy gün senin gün hadi bakalım çok iyi değerlendirin bol romantik anlar diliyorummm
hanzade sanada kolay gelsin canım tatil heyecanı bavul hazırlığı hem yorucu hem güzeldir çok eğlenirsiniz umarım..
.
Speedy çizelgen çok güzel... Daha nice yıllara... Çok güzel bir gün olacak inanıyorum küçük aksilikler nazar boncuğu..
Günler,aylar geçiveriyor...Eylül gelinlerinin yıldönümlerine de az kaldı arkadaşları bilmiyorum ama ben bi daha da plan mlan yapmam arkadaşlar bilir göze geliyor mazallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?