• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

aaaa çok sevindim canım:29: sen nerde oturuyosun, ben sahrayıcedid camisine yakınım..

bende sevindim :1: göztepe ssk nın karşı sokağındayım bende kadıköy ticaret lisesinin sokağından sen eve gidip gelirken benim evimin sokağından geçiyorsun muhtemelen

Pinguu canikom yakın olsak vallahi yapıp getirirdim kurabiye :)) Bende fasulye yaptım ama çook güzel oldu, Fasulyeleri 3 e böldüm üserine sıcak su yokdum beklettim 10 dk. Sonra suyunu süzüp tencereye koydum, üzerine domatesi doğradım, küp küp soğanı doğradım, 3 kesme şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı biber salçası, 1 su bardağı suyu üzerine koydum göz kararı zeytinyağ koydum kısık ayarda pişirdim. Basit ve güzel oldu. Tabiii biz bu yemeği yemicez akşama kocamla salata ve tavuk diyetine devam edeceğiz. Yarın akşama misafirim var şimdiden yaptım zeytinyağlımı:32:

Günaydın güzeller.. Kızlar dün dişağrısından ağladım resmen,şekilden şekile girdim felaket bi akşamdı. Annemleri aradı eşim hamilelerin kullandığı bi ağrı kesici var nöbetçi eczaneden alsınlar diye. Yürüyerek gitse uzun sürücek çünkü. Sağolsunlar getirdiler ama ağrısını azalttı sadece geçirmediki. Şimdi yine hafiften ağrıyo. Ne fena bişemiş ya.Kulağım çenem sağ tarafım mahvoldu

merhaba kızlar

sohbet burda full ne güzeel :))

benide aranıza alırsanız katılmak isterimm

temmuz 23 geliniyim bende

** speddyimm evlilikk yıldönümünüz kutlu olsunn tatlımm sonsuza denk mutlu olunn :16:

merhaba kızlar

sohbet burda full ne güzeel :))

benide aranıza alırsanız katılmak isterimm

temmuz 23 geliniyim bende

** speddyimm evlilikk yıldönümünüz kutlu olsunn tatlımm sonsuza denk mutlu olunn :16:

gel canım benim :16::16::16::16:

çok teşekkür ederim temmuz gelini benden sonra sıra sana geliyor :21::21:

çok az kaldı banada ya inanmıyorum nasıl geçti 1 sene hiçbişey anlamadım ben

bugün çıkıyosunuz dimi yemeğee

hediyeleri vermedin dimii canım daha

vallahi geliyor bide geçiyor bile üstüne :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

hediyelerin sadece 1 gömlek 1 kemer olanını verdim işte. bugün giyecek diye.
diğerleri yanımda akşam taksimde buluşucaz ama söylemiyor nereye gideceğimizi :17:

vallahi geliyor bide geçiyor bile üstüne :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

hediyelerin sadece 1 gömlek 1 kemer olanını verdim işte. bugün giyecek diye.
diğerleri yanımda akşam taksimde buluşucaz ama söylemiyor nereye gideceğimizi :17:

iyi yapmışsın sürpriz yapıcak o zaman sana

ne güzel bol bol foto çekilinn :))

dediğin doğru zaman hızla geçiyor :18:

iyi yapmışsın sürpriz yapıcak o zaman sana

ne güzel bol bol foto çekilinn :))

dediğin doğru zaman hızla geçiyor :18:

ağlıcam neredeyse fotoğraf makinemi evde bıraktım unuttum daha doğrusu
teyzeme söyledim getirecek inşallah bol bol çekilmek istiyorum bende :37::37:

bende sevindim :1: göztepe ssk nın karşı sokağındayım bende kadıköy ticaret lisesinin sokağından sen eve gidip gelirken benim evimin sokağından geçiyorsun muhtemelen

doğru valla hergün sokağının önünden geçiyorum senin işe gidip gelirken :8: zaten sizin oralardan sonra bi trafik başlıo, bizim oraya kadar bi de trafik derdi çekiyorum :37:

Speedy'cim merhaba canım, 1. yılınız kutlu olsun. Daha nice 1 yıllarınız olsun canım benim. Bizde 2013 gelincikleri olarak bu günleri görebilecek miyiz acaba.. İnşallah görürüz kii:69:

günaydın kızlar!

pingucim çok geçmiş olsun ya vallahi üzüldüm, hamilelikte en fazla diş ağrısı berbat ediyormuş insanı. bende bi baktırmak istiyorum öncesinde :ssz:

speedycim 1.nci yılınız kutlu olsun daha nice sonsuz sağlıklı, mutlu yıllara:123:

:118:

günaydın kızlar!

pingucim çok geçmiş olsun ya vallahi üzüldüm, hamilelikte en fazla diş ağrısı berbat ediyormuş insanı. bende bi baktırmak istiyorum öncesinde :ssz:

speedycim 1.nci yılınız kutlu olsun daha nice sonsuz sağlıklı, mutlu yıllara:123:

:118:

çok teşekkür ederim canım en kötü günümüz böyle olur cümlemizin inşallah :123:

canım çizelgen süper gözüküo 1 sene :32:

ne çabuk geçio zaman, yakında bizimki de gelecek bakalım, bişiler düşünmek lazım :37:

artık senden detaylı dinleriz, fikir alırız canım, biz öle çok sürprizli bi çift diiliz :9:

:1::1: vallahi canım ben bu evlilik yıldönümünü son dk bıraktım :17::17::17:
biraz zorladı ama akşamı iple çekiyorum gelsin merak ediyorum napıcaz nereye gidicez diye ?
tabiki de sizinki gelince yardımcı olurum :6::6::6: bende fikir bol :54::54:

Günaydın güzeller.. Kızlar dün dişağrısından ağladım resmen,şekilden şekile girdim felaket bi akşamdı. Annemleri aradı eşim hamilelerin kullandığı bi ağrı kesici var nöbetçi eczaneden alsınlar diye. Yürüyerek gitse uzun sürücek çünkü. Sağolsunlar getirdiler ama ağrısını azalttı sadece geçirmediki. Şimdi yine hafiften ağrıyo. Ne fena bişemiş ya.Kulağım çenem sağ tarafım mahvoldu

Çok geçmiş olsun tatlım, valla çok zor Allah yardım etsin

Benim dişçi fobim var, deli gibi korkuyorum üstelik dolgu için gitmem de gerekio ama korkudan gidemiyorum:18: Şu hamilelik öncesi doktor turlarına başlamak lazım ama ne zaman fırsat bulucam bilmem, tabi bi de bu korkuyu yenmek lazım:45:

Kızlar İstanbul'da Anadolu yakasında memnun olduğunuz bir dişçi var mı? Bir de jinekolog tavsiye edebilirseniz çook sevinirim :31: var bikaç tane denediğim daha öncelerde ama içime sinmedi pek..

Back