aaaa çok sevindim canım sen nerde oturuyosun, ben sahrayıcedid camisine yakınım..
bende sevindim göztepe ssk nın karşı sokağındayım bende kadıköy ticaret lisesinin sokağından sen eve gidip gelirken benim evimin sokağından geçiyorsun muhtemelen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaa çok sevindim canım sen nerde oturuyosun, ben sahrayıcedid camisine yakınım..
merhaba kızlar
sohbet burda full ne güzeel :))
benide aranıza alırsanız katılmak isterimm
temmuz 23 geliniyim bende
** speddyimm evlilikk yıldönümünüz kutlu olsunn tatlımm sonsuza denk mutlu olunn
gel canım benim
çok teşekkür ederim temmuz gelini benden sonra sıra sana geliyor
çok az kaldı banada ya inanmıyorum nasıl geçti 1 sene hiçbişey anlamadım ben
bugün çıkıyosunuz dimi yemeğee
hediyeleri vermedin dimii canım daha
vallahi geliyor bide geçiyor bile üstüne
hediyelerin sadece 1 gömlek 1 kemer olanını verdim işte. bugün giyecek diye.
diğerleri yanımda akşam taksimde buluşucaz ama söylemiyor nereye gideceğimizi
iyi yapmışsın sürpriz yapıcak o zaman sana
ne güzel bol bol foto çekilinn :))
dediğin doğru zaman hızla geçiyor :18:
ağlıcam neredeyse fotoğraf makinemi evde bıraktım unuttum daha doğrusu
teyzeme söyledim getirecek inşallah bol bol çekilmek istiyorum bende
bende sevindim göztepe ssk nın karşı sokağındayım bende kadıköy ticaret lisesinin sokağından sen eve gidip gelirken benim evimin sokağından geçiyorsun muhtemelen
aa neyse canım üzülme getirir illa bi aksilik çıkar ya
aynen öyle canım böyle ufak tefek şeyler olsun yeterki
aynen canım bunlarda oluyor zaten
aynen akşamı artık halatla çekiyorum
günaydın kızlar!
pingucim çok geçmiş olsun ya vallahi üzüldüm, hamilelikte en fazla diş ağrısı berbat ediyormuş insanı. bende bi baktırmak istiyorum öncesinde
speedycim 1.nci yılınız kutlu olsun daha nice sonsuz sağlıklı, mutlu yıllara:123:
:118:
canım çizelgen süper gözüküo 1 sene
ne çabuk geçio zaman, yakında bizimki de gelecek bakalım, bişiler düşünmek lazım
artık senden detaylı dinleriz, fikir alırız canım, biz öle çok sürprizli bi çift diiliz
Günaydın güzeller.. Kızlar dün dişağrısından ağladım resmen,şekilden şekile girdim felaket bi akşamdı. Annemleri aradı eşim hamilelerin kullandığı bi ağrı kesici var nöbetçi eczaneden alsınlar diye. Yürüyerek gitse uzun sürücek çünkü. Sağolsunlar getirdiler ama ağrısını azalttı sadece geçirmediki. Şimdi yine hafiften ağrıyo. Ne fena bişemiş ya.Kulağım çenem sağ tarafım mahvoldu