teşekkür ederim canım.
3*4 ay sonra sizinde gelecek 1. yılınızşimdiden ufak tefek planlar kurun kafanızda zor oluyor sonrasında
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/533901-psikolojik-siddet-gordum-hastahanede.html
başıma geleni okuyun kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/533901-psikolojik-siddet-gordum-hastahanede.html
başıma geleni okuyun kızlar
sağolun kızlar
ben hala şoku atlatamadım, eşim harıl harıl şikayet ediyor bütün kurumlara
benim sağlığım o geceden sonra iyice gitti bu arada
dua edin
size birşey sorucam yine kızlarGeçen hafta çarşambadan dolmalık biberim var. Ama bugün canım hiç yapmak ve yemek istemiyor. Yarın nöbetçiyim yapamam,perşembe günüde doktor randevumuz var iş çıkışı, belki annemde yeriz yemeğimizi. Ta cumaya kadar sizcebiberler bozulur mu yada lezzeti gider mi ??
size birşey sorucam yine kızlarGeçen hafta çarşambadan dolmalık biberim var. Ama bugün canım hiç yapmak ve yemek istemiyor. Yarın nöbetçiyim yapamam,perşembe günüde doktor randevumuz var iş çıkışı, belki annemde yeriz yemeğimizi. Ta cumaya kadar sizcebiberler bozulur mu yada lezzeti gider mi ??
sağolun kızlar
ben hala şoku atlatamadım, eşim harıl harıl şikayet ediyor bütün kurumlara
benim sağlığım o geceden sonra iyice gitti bu arada
dua edin
bugün çok sakin kızlar burası
orada net bulabilir miyim bilmiyorum eşimin telefonundan girerim ama yazması zor oluyo ondan da ama yine de meraktan çatlarım sizden ayrı kalamam kızlar sizi çok seviyorum
canım hiçbişey yemek istemiyo ya yapmakta istemiyo kıyamam olan kocacııma olucak böle devam edersem. dün baylıodum az daha kızlar. kızartma yaparken öyle şiddetli başım döndükü kalbim acaip atmaya başladı bulandı heryer. Sandalyeye attım kendimi sonra ocağın altını kapayıp koridoru yürümeye bile gözüm almadı salon mutfakla bitişik attım kendimi oraya bacaklarımı diktim. ewdede yanlızdım korktum ya bayılıwerirsem diye. Sıcaklar bana iyi gelmiycek sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?