2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

teşekkür ederim canım.
3*4 ay sonra sizinde gelecek 1. yılınız şimdiden ufak tefek planlar kurun kafanızda zor oluyor sonrasında

Canım çok sağol ama şimdiye kadar hiç bişeyi yalnız kutlamamıza izin vermedikleri için... Geçen gün bahsetmiştim zaten kıyamet koptu diye... Onu da bi şekilde sabote etmeye kalkarlar... En kötüsü hayaller kurup onların olmaması çünkü o yüzden çok da beklenti içine girmiyim... Bu aralar bizim aralar bozuk da ondan böyle diyorum canım... Kısmet hayırlısı Kendim için konuşuyorum biraz karamsar yazdım kusura bakmayın...

slm kızlar benimde 3 bucuk ay kadar sonra falan 1 yılım dolcak eylül geliniyim ne gbi kutlamalar planlıyosnuz eşimin işi dolayısıyla kaçabilirsek kaçmak iyi olurda gidemezde kalırsak galiba evde olur . ben planlamadım hatta yazınzı okuyunca aklma geldi ne yapmalı diye bu günü güzel gecirmem lazım kimseyide bulastırmadan

ay canım yaa, çok büyük geçmiş olsun Allah korumuş o sinirle, üzüntüyle çok daha kötü şeyler olabilirdi sana. Hiç bişey yaptıklarına mazaret olamaz, hastalara insan gibi davranmak zorundalar, kimse oraya onların azarını dinlemeye gitmiyor Sakın peşini bırakmayın, illaki bi yolu vardır o saatte nöbette olanları bulmanın. Tekrar çok geçmiş olsun, kendini sıkma aynı anları düşünüp, unutmaya çalış, bebişi düşün

Selam kızlaaaar daha yeni uyandım sayılır, hava çok bunaltıcı burda ama dışarı çıkmam lazım, yeni evimizin çok güzel bir terası var, oraya uygun renkli minderler almam lazım, tatil dönüşünde eve geldiğimizde sürekli terasımızda vakit geçirmek istiyoruz

Canım benim yaaa çok çok üzüldüm başına gelene, malesef devlet hastanelerinde eskisi kadar sık olmasa da bu tarz olaylar yaşanabiliyor, peşini aslı bırakmayın bu işin, hukuki süreci de bir an önce başlatın,
bu arada daha dün öğrendim bebişin olacağını, çook sevindim inşallah meleğini sağlıcakla kucağına alırsın tatlım

pingucum hamileyken hasta olmak daha zordur geçmiş olsun canım

ahsenim kıyamam bebeğim başınıza gelen olay çok üzücü hakkınızı sonuna kadar arayın canım böyle bşy nasıl yaparlar yaa akıl almıyo

sağolun kızlar
ben hala şoku atlatamadım, eşim harıl harıl şikayet ediyor bütün kurumlara
benim sağlığım o geceden sonra iyice gitti bu arada
dua edin

bu arada dün bebeğim için kontrole gittik
herşeyi gayet iyi, gelişmesi çok normal ilerliyor, ben bişey yiyemiyorum hala ama depolarımı tüketiyor benim bitanecik kuzum
olsun, o sağlıklı olsun da depolar tekrar dolar

sürekli hareket halinde kolları bacakları artık belli oluyor
doktor dediki:" amma hareketli bi bebeğin var hop hop zıplıyor"
anası da babsı da öyle, bize çekmiş

ahsenim konuya da yorum yaptım. Böyle amacı sadece cebe para indirmek olan o kadar çok insan var ki senin o arada ne ağrı acı çektiğin umurlarında değil. ne yazıkki sağlımız bunların elinde. durumun var ki özele gidebiliceksin ya olamayanlar ne yapsın bu hayvanlıklara katlanmak zorundalar. heleki kırsal kesimden gelen yazık garbanlar varki haklarını bile savunamıyolar ve mecburen katlanıyolar bu hayvanlara.

ahsencim geçmiş olsun tatlım çok var böyleleri gerçekten,halden anlamayan kendilerini bişey sananlar insanları daha beter hasta ederler
sen kendine bebişine dikkat et takma kafayı inş..cezasını çeker bişekilde.

size birşey sorucam yine kızlar Geçen hafta çarşambadan dolmalık biberim var. Ama bugün canım hiç yapmak ve yemek istemiyor. Yarın nöbetçiyim yapamam,perşembe günüde doktor randevumuz var iş çıkışı, belki annemde yeriz yemeğimizi. Ta cumaya kadar sizcebiberler bozulur mu yada lezzeti gider mi ??

sağolun kızlar
dua edin

Canım benim çok geçmiş olsun, en iyisini yapıyorsunuz hakkınızı arayın..Ama canım sen çokta düşünmemeye çalış(en azından o anları düşünüp tekrarlama kafanda), minik kuzu etkileniyor onuda kendinide üzme

Bozulmaz ama tatlım garantiye almak istiyorsan içlerini boşaltıp yıkayıp buzluğa atabilirsin ben kaçkez yaptım gayette güzel oldu..

Son düzenleme:

Bence bozulmaz da buruşur gibime geliyor :44:

bugün çok sakin kızlar burası
orada net bulabilir miyim bilmiyorum eşimin telefonundan girerim ama yazması zor oluyo ondan da ama yine de meraktan çatlarım sizden ayrı kalamam kızlar sizi çok seviyorum

sağolun kızlar
dua edin

Okuyunca şok oldum resmen çok çok geçmiş olsun Allah'tan daha kötüye gitmedi durumun,terbiyesizler sanki işlerini doğru düzgün yapıyorlarda birde laf yetiştiriyorlar utanmadanoraya hertürlü hasta gidiyor sonuçta seninde strese girmemen gerek zaten rahatsızsınki hastaneye gitmişsin iyi davranmaları gerekirken hepden insanın hastalığını tetikler böyle şeyler,sakın vazgeçmeyin bu konunun peşini bırakmayın inşallah ceza alırlarda başkalarına bu şekilde davranamazlar,
Özele git ne olursa olsun insan gibi davranıyorlar,para gidiyor ama en azından ruh sağlığın iyi oluyor tekrar geçmiş olsun

Selam kızlar ancak gelebildim
Pingucum geçmiş olsun diş ağırısı fena normalde olsa ağrı kesici bişey alırdın iyi gelirdi lakin hamileyken maalesef her ilacı kullanamıyorsun çok geçmiş olsun iyisindir inşallah,bende korkuyorum hamileyken ya dişim ağrırsa ve geçmezse diye ama yapıcak bişey olmuyor ağrı kesici yeterli gelmiyor inşallah bir daha ağrımaz

Hanzade bugün son demek ne güzel akşam bir telaşa giriceksin ütü bavul hazırla eksik varmı kontrol et falan derken ama çok zevkli bir durum şimdiden iyi tatiller oraya gittiğinde bol bol eğlen dinlen kafanı dağıt iş düşünme sakın ama bizi düşün olurmuu

bugün çok sakin kızlar burası
orada net bulabilir miyim bilmiyorum eşimin telefonundan girerim ama yazması zor oluyo ondan da ama yine de meraktan çatlarım sizden ayrı kalamam kızlar sizi çok seviyorum

bize bol bol deniz fotosu paylaşırsın canım, kendi adıma benimde burda içim gider

Şaka bi yana, umarım güzel bir tatil geçirir, tüm yılın yorgunluğunu atarsın..

hanzadecim iyi tatiller canım. Sorunsuz huzurlu eğlenceli bi tatil geçirirsin işallah, havalarda böyle iyi gitsin de tatiliniz bozulmasın. Bomba gibi dönersin geriye.

canım hiçbişey yemek istemiyo ya yapmakta istemiyo kıyamam olan kocacııma olucak böle devam edersem. dün baylıodum az daha kızlar. kızartma yaparken öyle şiddetli başım döndükü kalbim acaip atmaya başladı bulandı heryer. Sandalyeye attım kendimi sonra ocağın altını kapayıp koridoru yürümeye bile gözüm almadı salon mutfakla bitişik attım kendimi oraya bacaklarımı diktim. ewdede yanlızdım korktum ya bayılıwerirsem diye. Sıcaklar bana iyi gelmiycek sanırım.

canım benim dikkat et kendine, havalarda birden ısınınca yordu demek seni..Eve gidince dinlenmeden hiçbirşey yapma, 1 saat dinlen ondan sonra yemeğini hazırlarsın.. Eşin bu durumda senden bişey beklemez.. Bebişe ve kendine iyi bak yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…