• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

evet ben bayabi takmıştım bebişe kafayı yeni evli olduğumuzu farkına varamadım,bebk çok istiyorum ama bugünlerde asla geri gelmicek boşa geçirmemek lazım.bebişte allah nezaman nasip ederse ozaman gelicek bize.
hepimiz çok güzel bi yaz geçirelim inşşş.yaa düşünsenize kızlar evli olarak geçirdiğimiz ilk yazımız.:ssz:

ilk evlendiğinde genelde herkes bi hevesle istiyor.. :1: bunu bende yaşadım eşim istemiyor diye kavga bile ettim
şimdi düşünüyorum da iyiki eşim durdurmuş :1::1: hiç hazır değilim en az 1 yılı evli geçirmemiz harika olmuş 2. yılımıza kucağımda olmasa bile hamile olarak girmek istiyorum :1: (tabi hazır olabilirsek )

herkes burda ama yine kimse yazmıyor, sıkıldım çok:ssz:
akşama bi yerlere gidesim var, insanın içi kaynıyor

KIZLAR SOHBETİNİZE KATILAMIYORUM BURDA İŞLER ÇOK YOĞUN.
AKŞAMA NE YEMEK YAPAYIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM Bİ YANDANDA. sİZİN VARMI AKLINIZDA BİŞEYLER ??
Bide canım çok fena kurabiye istedi..

AKŞAMA NE YEMEK YAPAYIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM Bİ YANDANDA. sİZİN VARMI AKLINIZDA BİŞEYLER ??

yok canım evde birazcık mantar sote var dün akşam yaptım.
fasulye yapabilirim eşim bide işe yemek götürüyor sürekli yemek yapmakla geçiyor günüm :17:

ilk evlendiğinde genelde herkes bi hevesle istiyor.. :1: bunu bende yaşadım eşim istemiyor diye kavga bile ettim
şimdi düşünüyorum da iyiki eşim durdurmuş :1::1: hiç hazır değilim en az 1 yılı evli geçirmemiz harika olmuş 2. yılımıza kucağımda olmasa bile hamile olarak girmek istiyorum :1: (tabi hazır olabilirsek )

işte herşeyde var bir hayır demeleri çok doğru bizimde bu denemelerimizde olmamasında da var bi hayır diyorum artıkın..

ewde dolmalık var ama kocacımın canı istemiyomuş. dün kumpir yaptım mısırarttı onu bugün değerlendirmem lazım. pizza yapayım dedim onuda istmeedi. makarna haşlayım mısır katıcam içine. havuç kızartırım. bide mısırunlu patlıcan kızartması yaparım. sağlıksız bi menü oluyo ama napim artık hergün ne yapayım diye düşünmekten şaştım valla.

Evde sadece bulgur pilavım var, yemek yapasımda yok.. Yanına belki kızartma yaparım yada kahvaltı gibi bişey yaparız..

Öğleden sonra müthiş bir ağırlık çöktü, uyuyasım var :31:

benim biraz kabak dolmam, biraz da mantarlı tavuk sotem var ama ne varsa alıp anneme gidicem çünkü kocam bütün hafta mesaide, annemler de arka sokakta yalnız oturma bize gel diyolar. Ben de yemeklerimi alıp gidicem bozulurlarsa üzülürüm :56:

benim kocam çok mesai yapıyo yaaa, aysonu aybaşı hep mesai :19:

benmde uykum var yaa,dün akşam nişana gittik nişan sokakta yapılcaktı tam gittik millet toplanmaya başaladı şimşek,gökgürültüsü arkasından bi yağmur ama nasıl bardaktan boşalırcasına yağan bi yağmur.kendimizi arabaya zor attık.yarım saatte heryer göl oldu resmen.sonra bi kahve tutuldu ama çok küçüktü ve çok sıcaktı gelin ağlad kızcağız çok üzüldü saat 9buçukta millet anck toplandı ve yarım saatede anck orkestra kuruldu ilk danslarını saat 10da yaptılar.

benmde uykum var yaa,dün akşam nişana gittik nişan sokakta yapılcaktı tam gittik millet toplanmaya başaladı şimşek,gökgürültüsü arkasından bi yağmur ama nasıl bardaktan boşalırcasına yağan bi yağmur.kendimizi arabaya zor attık.yarım saatte heryer göl oldu resmen.sonra bi kahve tutuldu ama çok küçüktü ve çok sıcaktı gelin ağlad kızcağız çok üzüldü saat 9buçukta millet anck toplandı ve yarım saatede anck orkestra kuruldu ilk danslarını saat 10da yaptılar.

yazık yaa ne çok üzülmüştür tabii kıyamam. olsun işallah düğünü içine sindiği gibi olur.

ewde dolmalık var ama kocacımın canı istemiyomuş. dün kumpir yaptım mısırarttı onu bugün değerlendirmem lazım. pizza yapayım dedim onuda istmeedi. makarna haşlayım mısır katıcam içine. havuç kızartırım. bide mısırunlu patlıcan kızartması yaparım. sağlıksız bi menü oluyo ama napim artık hergün ne yapayım diye düşünmekten şaştım valla.

bende canım senin gibi baya takardım sağlıksız oldu onun yanına bu gitmez o olmaz diye sonra baktım işin içinden çıkamıyorum artık ne varsa onu yapmaya başladım.
benimde çorbam ve pilvım var yanınada patates kızartırım uğraşamıcam başka şeylerle napıyım benimki beğenmicek ama:ssz:

bende canım senin gibi baya takardım sağlıksız oldu onun yanına bu gitmez o olmaz diye sonra baktım işin içinden çıkamıyorum artık ne varsa onu yapmaya başladım.
benimde çorbam ve pilvım var yanınada patates kızartırım uğraşamıcam başka şeylerle napıyım benimki beğenmicek ama:ssz:

selam kızlar hala yoğunum
wein bu arada biz senle baya yakın oturuyoruz
bana yakın bir arkadasım oldu nihayet

Back