• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

pingucum dikkat et kendine eşin senden bşy beklemez başının çaresine bakar canım kendine iyi bak yorulma

kızlar saatimi beklemeden çıkmak istiyorum çok işim var çünkü ama söylemeye de çekiniyorum dün de erken çıkmıştım :18:

speedy im sana yazamadım bugün
:nazar:nice güzel yıllara canım eşinle birlikte bi daha ki evlilik yıldönümü hediyen bebiş olsun inş. :49: tebrik ederim :nazar:
darısı başımıza

canım hiçbişey yemek istemiyo ya yapmakta istemiyo kıyamam olan kocacııma olucak böle devam edersem. dün baylıodum az daha kızlar. kızartma yaparken öyle şiddetli başım döndükü kalbim acaip atmaya başladı bulandı heryer. Sandalyeye attım kendimi sonra ocağın altını kapayıp koridoru yürümeye bile gözüm almadı salon mutfakla bitişik attım kendimi oraya bacaklarımı diktim. ewdede yanlızdım korktum ya bayılıwerirsem diye. Sıcaklar bana iyi gelmiycek sanırım.

Havalar iyice ısındı birde işe gidip geliyorsun ne kadar oturarak çalışsanda bu insanı etkiliyor yorgunluktan olmuştur pingum herşeye koşturuyorsun bırak biraz yada yarım olsun bişeyler dinlenmene bak bence eve gidince ilk iş biraz koltuğa uzanıp dinlenmem olmalı senin haftan benden ileri dahada dikkat etmen gerek :20:
Birde eve geçince mutfakta olucaksan mutfağın camını falan aç hava gelsin içeri,yemek yemekte yapmakta istemeyen biride benim :1: bugün köfte patates kızartıcam tereyağlı mis pilav, karışık bir salata ve yanına ayran düşünüyorum:34: Az az yerim artıkınn

Speedy bugün 1 yılınızı kutluycaksınız çok farklı duygular içindesindir eminim,bu akşam ikiniz içinde romantik dakikalarla geçsin:23:
Çok özel bir gün bol bol resim çekin yemeğin keyfini çıkartın dasha nice yıllara olsun:34:

İyiyim vafim sen nasılsın,bugün pek keyfim yok nedense:24: birde çok yoğundum geç geldim sohbete iştahımda yok sıcaklar başladı :31:

havalardan sanırım canım, ağır bir hava var..Uyuyasım var benimde,yüzümü yıkadım ayılayim diye..

Off bugün bitsede, yarın güzel bir gün olsun hepimize :21:

Hamiş arkidişler, kendinize dikkat edin bı sıcaklarda bol bol dinlenin, mecbur kalmadıkça yormayın kendinizi, naz yapmanın tam zamanıdır :9:

O iştahsızlık bide bende olsa yaa durmadan yicek düşünmesem :1:

Aynen, ben de öle valla, evlendiğimden beri 5 kilo aldım, bu gidişle bi dur diyemezsem kendime ipin ucu kaçacak :56: işin kötüsü bitek ben alıyorum kocam hep aynı kiloda beni sinir edio :27:

Artık motive olup kilo vermem lazım, yoksa hamilelik kilolarıyla falan top gibi bişi olurum mazallah :36:

Aynen, ben de öle valla, evlendiğimden beri 5 kilo aldım, bu gidişle bi dur diyemezsem kendime ipin ucu kaçacak :56: işin kötüsü bitek ben alıyorum kocam hep aynı kiloda beni sinir edio :27:

Artık motive olup kilo vermem lazım, yoksa hamilelik kilolarıyla falan top gibi bişi olurum mazallah :36:

Bende 3buçuk kilo aldım ve bitürlü bırakmıyo saolsunlar beni sevdiler :1: allhtan ki eşimde kilo aldı yoksa söylenip dururdu kilo aldın diye diye,şimdi kendi derdine düştü çok kilo aldım vermem lazım diye oflanıp pufluyo :1: bende diyorum ama icraat yok :27:

Son düzenleme:
Bende 3buçuk kilo aldım ve bitürlü bırakmıyo saolsunlar beni sevdiler :1: allhtan ki eşimde kilo aldı yoksa söylenip dururdu kilo aldın diye diye,şimdi kendi derdine düştü çok kilo aldım vermem lazım diye oflanıp pufluyo :1: bende diyorum ama icraat yok :27:

Valla yavaştan başladım iki gündür dikkat etmeye, çünkü yazlıklarımın içinde patlayacak gibi oluyorum :50:

Senin yine iyi eşin de almış, benimki kilo almayınca dalga geçemesin die bu iş hormonal bayanların hepsi evlenince kilo alır diye hikaye anlatıyodum ama acı gerçekle yaz gelince yüzleştim :33: ama kararlıyım ara öğünlere başladım yavaştan, gözüm dönmesin yemeğe kadar die :56:

İyi akşamlar wein... ben bi yarım saat daha burlarda :)

chiitlenbik biz de durum aynı senin bahsettiğin gibi ben az bi kilo aldım adam kocaman oldu iyi ki de öyle yoksa hiç lafını esirgemezdi ama öyle olunca bişey diyemiyo :1:

Back