Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hiçbişey yemek istemiyo ya yapmakta istemiyo kıyamam olan kocacııma olucak böle devam edersem. dün baylıodum az daha kızlar. kızartma yaparken öyle şiddetli başım döndükü kalbim acaip atmaya başladı bulandı heryer. Sandalyeye attım kendimi sonra ocağın altını kapayıp koridoru yürümeye bile gözüm almadı salon mutfakla bitişik attım kendimi oraya bacaklarımı diktim. ewdede yanlızdım korktum ya bayılıwerirsem diye. Sıcaklar bana iyi gelmiycek sanırım.
her an çıkabilirim kızlar hepinize iyi akşamlar
her an çıkabilirim kızlar hepinize iyi akşamlar
İyiyim vafim sen nasılsın,bugün pek keyfim yok nedense birde çok yoğundum geç geldim sohbete iştahımda yok sıcaklar başladı
İyiyim vafim sen nasılsın,bugün pek keyfim yok nedense birde çok yoğundum geç geldim sohbete iştahımda yok sıcaklar başladı
O iştahsızlık bide bende olsa yaa durmadan yicek düşünmesem
Aynen, ben de öle valla, evlendiğimden beri 5 kilo aldım, bu gidişle bi dur diyemezsem kendime ipin ucu kaçacak işin kötüsü bitek ben alıyorum kocam hep aynı kiloda beni sinir edio
Artık motive olup kilo vermem lazım, yoksa hamilelik kilolarıyla falan top gibi bişi olurum mazallah
Bende 3buçuk kilo aldım ve bitürlü bırakmıyo saolsunlar beni sevdiler allhtan ki eşimde kilo aldı yoksa söylenip dururdu kilo aldın diye diye,şimdi kendi derdine düştü çok kilo aldım vermem lazım diye oflanıp pufluyo bende diyorum ama icraat yok