• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hanzade valizleriniz hazırdır şimdi, akşamları biraz serin oluyor, ince uzun kollu bişeylerde al bence yanına, ince ceketler falan alın. sahilde falan oturursanız üşüyebilirsiniz.

Landfloves açıklama için teşekkür ederim tatlım :38:

Ayyy hamişlerimize çok sevindim yaa Ahsenim , yorgun penguen, jeloo Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin :emir_bebek: :emir_bebek:

Biz şimdilik bebiş düşünmüyoruz, bir dahaki yıl fikrimiz değişir mi bilmem :4:

Bu arada konunun taşınmasına da çok sevindim çok iyi olmuş :40:

Teşekkür ederim wein çok saol tatlım,evet çok duygulu bir an yaşıyor insan tarifi yok pıtpıtım benimm:1:

Vafim takvim çok güzel ama dimi bizde bakıp aa bugün bu oluyomuş diyoruz,evet minicikler ama maşallah çabuk gelişiyorlar:16:
Haftasonu çabuk geçiyor iş güç gezmeye biraz vakit ayır derken,gerçi bu aralar pek iş yapamıyorum bir süpürme toz alma yaptım sadece
Kadıköyde kesin bulursun aradığını hemde gezmiş olursun :34:

Evet buldum,aldım, geldim canım( çok kafiyeli oldu :9: ) Bide denize nazır yemeğimi yiyip,keyif yaptım :21:

hoşgeldin canım

beni de çözdün mü canım :1:

Hoşbulduk Hanzadeciğim, ben çözene kadar landfloves imdadıma yetişti sağolsun :1:

tanıyamaman normal canım, nick değişikliği yok yeni geldim ben :9:

ben de anadolu yakasındayım, erenköyde..

öğretmen misin?

demek yenisin, hoşgeldin ozaman sen de :7:
yok canım öğretmen değilim, farklı bi kurumda memurum :ssz:

hiç sorma canım geçen sene dün kınam olmuştu bugün evde yatıyordum dinleniyordum. acayip bir şey ne zaman 1 yılımız geçti anlamıyorum :1::1:

bende öyleyim bi bakıyorum yeni bi aya giriyoruz bi bakıyorum o da bitmiş başka bi ay...şimdi sizin içinse aylar bitti yıllar başladı.seneye de yeni bi heyecan yaşarsınız inş. :49:

bende öyleyim bi bakıyorum yeni bi aya giriyoruz bi bakıyorum o da bitmiş başka bi ay...şimdi sizin içinse aylar bitti yıllar başladı.seneye de yeni bi heyecan yaşarsınız inş. :49:

aynen aylar bile öyle hızlı geçiyor ki geçen sene evlenirken geçmek bilmeyen yıl şimdi sanki su gibi aktı gitti :1: bu duygu inanılmaz bişeymiş ama evlilik yıldönümü kutlamak düşünmek onunla geçirdiğin 1 yılı düşlemek inanılmza bişey,
sizde şimdiden düşünün bakalım hediye fikir falan son zamana bırakınca karışıyor :1::1:
seneye inşallah dediğin gibi yeni heycana hazır oluruz :emir_bebek::emir_bebek:

speeed tebrik ederim... Bir ömür mutlu olun... Her geçen yılda sevginiz de büyüsün kat kat artsın...

amin canım benim hepimizin inşallah :123:

Zaman çook çabuk geçiyo kızlar, her geçen anımızın kıymetini bilmeli ufak şeylere takılıp kendimizi üzmemeliyiz :6: demesi kolay:37:

aynen aylar bile öyle hızlı geçiyor ki geçen sene evlenirken geçmek bilmeyen yıl şimdi sanki su gibi aktı gitti :1: bu duygu inanılmaz bişeymiş ama evlilik yıldönümü kutlamak düşünmek onunla geçirdiğin 1 yılı düşlemek inanılmza bişey,
sizde şimdiden düşünün bakalım hediye fikir falan son zamana bırakınca karışıyor :1::1:

spedycim Allah bir ömür boyu mutluluk nasip etsin:127:
ben hediye düşünmüyorum açıkçası daha 3 aydan fazla var ama tüm umutlarım ondan iyi birşeylerin gelmesi :1:
bu konuda duygusallık,ince fikirlilik yapamıcam, o yapsın

Son düzenleme:

Tebrikler Speedy, nice seneleriniz olsun mutlu huzurlu :16:

spedycim Allah bir ömür boyu mutluluk nasip etsin:127:
ben hediye düşünmüyorum açıkçası daha 3 aydan fazla var ama tüm umutlarım ondan iyi birşeylerin gelmesi :1:
bu konuda duygusallık,ince fikirlilik yapamıcam, o yapsın

BENİMDE öyle canım elimden geleni yapıyorum
bakalım o neler yapacak :1: ikimizin günü en güzel şekilde geçirmek istiyorum :34: inşallah öyle de olur

Tebrikler Speedy, nice seneleriniz olsun mutlu huzurlu :16:

:1: teşekkür ederim canım sizinde az kaldı :51::51:

Ben hediye düşündüm hatta evlilik yıldönümünden 5gün sonra da doğum günü 2 hediye düşündm bakalım alabilirsem.o da tatilimizi yıl dönümümüze getirmek istiyomuş tatilde olucaz nasipse ozaman o ve ben başbaşa balayı gibiii :16::16::16::16:
oyüzden bebiş fikrini yıldönümü sonrasına attım :1:

Ben hediye düşündüm hatta evlilik yıldönümünden 5gün sonra da doğum günü 2 hediye düşündm bakalım alabilirsem.o da tatilimizi yıl dönümümüze getirmek istiyomuş tatilde olucaz nasipse ozaman o ve ben başbaşa balayı gibiii :16::16::16::16:

aynen kafana planla canım bişeyler :ssz:
ne zaman hazır olursanız o zaman yaparsınız canım ama gezmenin , dolaşmanın ve en önemliis evliliğin tadını çıkartın :7:

ne zaman hazır olursanız o zaman yaparsınız canım ama gezmenin , dolaşmanın ve en önemliis evliliğin tadını çıkartın :7:

dediğin doğru aslında biz öyle nişanlıyken çok gezemedik hele tatil hiç yapmadık.gezip tozup tadını çıkarmak gerekiyo birbirimizin.
yıldönümüne kadar da hafta sonları yakın yerlere gitcez nasipse 2günlük kısa tatiiler yapıcasss :32::32::32:
akçay,altınoluk,ayvalık civarlarına :24::24::24:

dediğin doğru aslında biz öyle nişanlıyken çok gezemedik hele tatil hiç yapmadık.gezip tozup tadını çıkarmak gerekiyo birbirimizin.
yıldönümüne kadar da hafta sonları yakın yerlere gitcez nasipse 2günlük kısa tatiiler yapıcasss :32::32::32:

Kesinlikle canım biz düşün geçen sene haziranda evlendik tam yaz dönemi evli olarak geçireceğimiz 2. yazımız olacak
ama yine de diyoruz bu yılımızı da böyle başbaşa güzelce geçirelim dolaşalım arkadaşlarla eğlenelim :1: insan gerçekten doyamıyor,
bide bebek olduktan sonra istesen de eskisi gibi olamıyor hayatın ona endeksleniyor :1:

ohh ne güzel yerler oralar umarım iyice çıkarırsınız keyfini bol bol, hemde tüm senenin yorgunluğu stresi atılmış olur üzerinizden.
bizde ege kıyıları düşünüyorduk gün gün gezmeyi ama zor gibi görünüyor:1:

Kesinlikle canım biz düşün geçen sene haziranda evlendik tam yaz dönemi evli olarak geçireceğimiz 2. yazımız olacak
ama yine de diyoruz bu yılımızı da böyle başbaşa güzelce geçirelim dolaşalım arkadaşlarla eğlenelim :1: insan gerçekten doyamıyor,
bide bebek olduktan sonra istesen de eskisi gibi olamıyor hayatın ona endeksleniyor :1:

evet ben bayabi takmıştım bebişe kafayı yeni evli olduğumuzu farkına varamadım,bebk çok istiyorum ama bugünlerde asla geri gelmicek boşa geçirmemek lazım.bebişte allah nezaman nasip ederse ozaman gelicek bize.

ohh ne güzel yerler oralar umarım iyice çıkarırsınız keyfini bol bol, hemde tüm senenin yorgunluğu stresi atılmış olur üzerinizden.
bizde ege kıyıları düşünüyorduk gün gün gezmeyi ama zor gibi görünüyor:1:

hepimiz çok güzel bi yaz geçirelim inşşş.yaa düşünsenize kızlar evli olarak geçirdiğimiz ilk yazımız.:ssz:

Back