- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
canım taşınmayı söyleyen kocam zaten ben hiç istemiyorum bütün camlarım stor bilmem ne 5-6 milyar sırf perdeye masraf yaptık... Annem babam beni bu eve evlendirdi ben hiç bi yere gitmem dedim... Zamanında kayınvaliddem de gelinimle ayrı oturmam ben, bende İslamiyet korkusu var diyordu... O zaman en başından oraya beni oturtmayacaklardı kimin aklı bilmiyorum ama... Şimdi de diyorum en azından huzurum olsun... Kayınpeder bi de dün akşam diyor ki sen bizim oğlumuzu memleketine götürmeye çalışıyorsun yanında kocamın önünde Kur1an üstüne yemin ettim ki oğluna sor geçen gün bana o bunu önermişti ama ben buraya evlendim buraya düzen kurdum oraya gitmek isteseydim o kadar zahmete girip buraya gelmeye uğraşmazdım dedimm diye ... Oğlu da bişey demeyince anlamıştır herhalde benim ne niyette olduğumu....
Allah kolaylık versin canım,en kısa zaman da umarım çözülür sorunların. çok çirkin şeyler bunlar,böyle laflar koskoca adam sen benim oğlumu götürmek istiyorsun fln ne kadar saçma. tekrar sana sabır diliyorum sen kendi tavrını koru vede eşine bırak bu durumu bence.
bizde dün akşam otururken, kayınvalidem takılıyor birlikte oturma mevzularında bende hiç bozmadım tabi eşime attım pası her lafına birşeyler dedim, daha büyük bi eve bahçeli havuzlu olursa tamam oturabilirz ve birde yaşlanıyım biraz daha belki o zman dedim bende şakayla karışık aldı yani cevabını sallamadım
ama bak senden duyunca böyle şeyler şakası bile şu anda düşündürdü beni.
Son düzenleme: