ben geldim kızlar
süprizim gayet iyi....kanama azaldı....
doktor her şey yolunda dedi...veeeeeeeee
bebeğimin hareketlerini gördüm.nasıl kıpırdıyor anlatamam....çok duygulandım.
3 ayın bitene kadar dinlen istersen dedi...kendimi yormayacakmışım.2li test için 10-15 mart arası çağırdı...
ay kızlar çok mutluyum
ben geldim kızlar
süprizim gayet iyi....kanama azaldı....
doktor her şey yolunda dedi...veeeeeeeee
bebeğimin hareketlerini gördüm.nasıl kıpırdıyor anlatamam....çok duygulandım.
3 ayın bitene kadar dinlen istersen dedi...kendimi yormayacakmışım.2li test için 10-15 mart arası çağırdı...
ay kızlar çok mutluyum
Çalışma konusunda siiznle aynı fikirde değilim bence bi çocuğun annesiyle guru duymasını gerektiricek tek şey çalışıyo olmasımı bence değil çünkü benim kızım 2 yaşına gelene kadar ben yanındaydım sonra babane anane derken kızım artık huzursuzlaştı ve bi gün gitme dedi bende kızım sana şunu alma için bunu yapma için falan sayıyorum kızım bütün oyuncaklarını topladı kıyafetlerini topladı ve getirdi karşıma benim herşeyim var gitme anne dedi .............................ve bi gün oyuncak aslan var başlamış onunla konuşmaya ne oldu aslancık nedne ağlıyosun senindemi annen işe gitii senidemi bıraktı ve ben bıraktım işi
çok sevindim mymel birazcık daha dinlen az kalmış riskli zamanın bitmesine allah hepimizin sonunu hayır etsin
ben kızım ufakken evde çalışıyodum home agent olrak şimdi tekrar başvurdum bu daimi işimden çıkıp hem ssk ödenecek hem evde çalışıcam
ne güzel bir haber bu. bencede dinlen kendini yorma. sağlığından ve bebeşinden hiçbir şey önemli olamaz.
çok teşekkür ederim.Hadi gözümüz aydın bu bebek pek nazlı olacak ben diyeyim sana yada şakacı ve bence erkek
ogluşun ne yapıyor ayşegül
napsın canım yanımda yaramazlıkla meşgul şu an bütün çay takımımı konsolun dolabında çıkarmış servise hazır hale getirmiş misafir bekliyor teyzeleri siz gelin isterseniz oğlumun elinden çay için çok güzel yaparkardeşi onun için istedik biz çok oyuncu bi çocuk ve kendi kendine oyun oynamayı hiç sevmiyor illa bizimle oynuyacak yada b çocuk olacak çocuk olunca bizi unutuyor çok seviyor arkadaşlarını inş. nasip olursa artık kardeşi eşlik edicek oyunlarında o yüzden oğlum için erkek istiyorum ama kendim içinde kız istiyorum açıkcası ikisinden biri ne olursa olsun çok mutlu olucaz biz
ben çalışacağım kızlar çünkü vazgeçmem gereken para az değil tabiki çocuğumdan önemli değil ama şimdilik elimden gelen bu ama düşündüğüm birşey var eğer olur ise bırakırım. Ben 2. bebeği en fazla 2 sene sonra istiyorum allah nasip ederse işte o zaman bırakır işi bebeklerime bakarım yaşım 32 doğurduğum zaman 33 olacam 35 e 2 sene kalıyor ertelemek istemiyorum 2. bebişi
çalışmak güzel şey ama keşke hep şanslı anne olabilsek ve çalışma saatleri uygun olsa çocuğu olan anneler için ben öğretmen olmadığıma çok pişmanım sabahcı öğleci diye ayrılıyor ayrılmasada boş dersin falan oluyor bi şekilde hafta sonun boş akşam belli saatte çıkıyorsun falan öyle olsa hem ev hem çocuk hepsi yürür benim niyetim çocukları büyütüp kendi yerimi açmak küçükte olsa sahibi olduğum bi işim olsun çok istiyorum beklemek zorundayım gurbetin bitmesini özellikle :96:
senin bu oglun hep güldürüyor beni yakın olsak üşenmez gelirdim demek çay servisi hazır eylülde gelecek bekledigi ebedi arkadaşı ve kardeşi umarım hayırlısı olur ablamında arka arkaya dogdu bir ilki erkek ikinci kız inanılmaz çok anlaşıyorlar kız daha çok düşkün abisine o ayrı
çalışmak güzel şey ama keşke hep şanslı anne olabilsek ve çalışma saatleri uygun olsa çocuğu olan anneler için ben öğretmen olmadığıma çok pişmanım sabahcı öğleci diye ayrılıyor ayrılmasada boş dersin falan oluyor bi şekilde hafta sonun boş akşam belli saatte çıkıyorsun falan öyle olsa hem ev hem çocuk hepsi yürür benim niyetim çocukları büyütüp kendi yerimi açmak küçükte olsa sahibi olduğum bi işim olsun çok istiyorum beklemek zorundayım gurbetin bitmesini özellikle :96:
kızlar bişi sorucam gerçek isimlerini yazmakta sakıncası olmayanlar yazsa ya zaten ayşe desen fatma desen bi sürü ayşe fatma var nolucakki soyadınız teşhir etmeyin sadece ben rahatım soyaddada çok bulunan isim ve soyismim olduğu için koydum sarı çizmeli mehmet ağa yani melisi biliyorum esrayı biliyorum bu arada melis ismini çok severim kızım olursa koymayı düşündüğüm isimler arasında
benim adım mehtap :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?