2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi gözümüz aydın bu bebek pek nazlı olacak ben diyeyim sana yada şakacı ve bence erkek

çok sevindim mymel birazcık daha dinlen az kalmış riskli zamanın bitmesine allah hepimizin sonunu hayır etsin

ne güzel bir haber bu çok sevindim dikkat et kendine ve nazlı bebişe

kesinlikle katılıyorum. özellikle 2 yaşına kadar çocuğun anneye ihtiyacı var. bir birey her istediğini elde ettiği halde hala mutlu olamıyorsa, içinde hep bir boşluk varsa bunun nedeni özellikle 2 yaşına kadar annenin çocukla tam ilgilenememesi. ben de şuan çalışıyorum ama patronumla konuştum çocuk olunca çalışmayacağım. hiç birşey benim çocuğumdan önemli değil. 3-4 yaşından sonra belki çalışırım

cumartesi bende gördüm yavrumun hareketlerini babası az daha geç kalsaydık içerdeki partiye yetişemeyecektik diyordu resmen eller kollar havadaydı ya

ne güzel bir haber bu. bencede dinlen kendini yorma. sağlığından ve bebeşinden hiçbir şey önemli olamaz.

allahım hep sağlıklı olalım her şey yolunda olsun....çok teşekkür ederim canım

Hadi gözümüz aydın bu bebek pek nazlı olacak ben diyeyim sana yada şakacı ve bence erkek
çok teşekkür ederim.

süprizim o benim....

sağlıklı olsunda ne olursa olsun hiç önemli değil....

ben çalışacağım kızlar çünkü vazgeçmem gereken para az değil tabiki çocuğumdan önemli değil ama şimdilik elimden gelen bu ama düşündüğüm birşey var eğer olur ise bırakırım. Ben 2. bebeği en fazla 2 sene sonra istiyorum allah nasip ederse işte o zaman bırakır işi bebeklerime bakarım yaşım 32 doğurduğum zaman 33 olacam 35 e 2 sene kalıyor ertelemek istemiyorum 2. bebişi

ogluşun ne yapıyor ayşegül

napsın canım yanımda yaramazlıkla meşgul şu an bütün çay takımımı konsolun dolabında çıkarmış servise hazır hale getirmiş misafir bekliyor teyzeleri siz gelin isterseniz oğlumun elinden çay için çok güzel yapar kardeşi onun için istedik biz çok oyuncu bi çocuk ve kendi kendine oyun oynamayı hiç sevmiyor illa bizimle oynuyacak yada b çocuk olacak çocuk olunca bizi unutuyor çok seviyor arkadaşlarını inş. nasip olursa artık kardeşi eşlik edicek oyunlarında o yüzden oğlum için erkek istiyorum ama kendim içinde kız istiyorum açıkcası ikisinden biri ne olursa olsun çok mutlu olucaz biz

senin bu oglun hep güldürüyor beni yakın olsak üşenmez gelirdim demek çay servisi hazır eylülde gelecek bekledigi ebedi arkadaşı ve kardeşi umarım hayırlısı olur ablamında arka arkaya dogdu bir ilki erkek ikinci kız inanılmaz çok anlaşıyorlar kız daha çok düşkün abisine o ayrı

çalışmak güzel şey ama keşke hep şanslı anne olabilsek ve çalışma saatleri uygun olsa çocuğu olan anneler için ben öğretmen olmadığıma çok pişmanım sabahcı öğleci diye ayrılıyor ayrılmasada boş dersin falan oluyor bi şekilde hafta sonun boş akşam belli saatte çıkıyorsun falan öyle olsa hem ev hem çocuk hepsi yürür benim niyetim çocukları büyütüp kendi yerimi açmak küçükte olsa sahibi olduğum bi işim olsun çok istiyorum beklemek zorundayım gurbetin bitmesini özellikle :96:

Allah hepimizin gönlüne göre versin arkadaşım...

aaa çok sevindim canım bi örnek oldu yiğenlerin bana belki oğlumda anlaşır şu yaşıtları içinde en iyi kızlarla anlaşıyor ama oyun olarak erkek oyunlarını seviyor ya o beni düşündürüyor belli bi süre sonra evde çocuk oyunları oynamak çok sıkıyor insanı doymak bilmiyor oğlum oyuna ama çok akıllı bir çocuk gerçekten çok sosyla uyumlu kız olursada uyum sağlar herhalde ama büyüyünce o büyü bozuluyor sanki herkes evlenince eşiminde kız kardeşi var ama doğru dürüst gçrüşmüyolar görümcem hep beni arar benimle görüşür bana daha yakındır abisinden çekinir

ben de öğretmeen veya eczacı olmadığım için çok pişmanım. ben de malimüşavirim sanırım çocuk olduktan sonra kendi büromu açarım diye düşünüyorum. hem işimle hem çocuğumla rahat ilgilenirim

kızlar bişi sorucam gerçek isimlerini yazmakta sakıncası olmayanlar yazsa ya zaten ayşe desen fatma desen bi sürü ayşe fatma var nolucakki soyadınız teşhir etmeyin sadece ben rahatım soyaddada çok bulunan isim ve soyismim olduğu için koydum sarı çizmeli mehmet ağa yani melisi biliyorum esrayı biliyorum bu arada melis ismini çok severim kızım olursa koymayı düşündüğüm isimler arasında

Ayşegül seninle aynı kaderi paylaşmışız. Bende senin gibi gurbette yaşıyorum doğma büyüme İstanbulluyum aslında. Eşim buralı. exporter ikinci çocuğu bizde 6 yaşına gelince düşünüyoruz benim 35 yaşım 6 sene sonrasına tekabül ediyor :) Kardeşler birbirlerini geliştirirmiş hakikaten ben bütün yaramazllıkları abimden öğrendim. Tabi bu annemin babamın hiç hoşuna gitmezdi. Onlar yine çok sabırlıymış. Şimdi kara kara düşünüyorum bebiş erkek gibi geliyor bana eğer dayıya çekerse bittik biz :)

benim adım mehtap :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…