2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim oğlumla kardeşi arası 3yaş 3ay olacak kısmetse aslında ben hiç istemiyorum 2.çocuk ama kardeşsiz kalmasını istemiyordum oğlumun bide pkolu olunca malum istediğin zamanda ayarlıyamıyorsun zamanını şanslıyımki zorlanmadan hamile kaldım bu hastalığa rağmen ben tek çocuğum ve çok kötü tek çocuk olmak bence hala eksikliğini hissediyorum hayatımda özelikle çocukken daha zor rüyalarımda görürdüm bi kardeşim varmış uyanırdım çok üzülürdüm annemin rahatsızlığından dolayı olmamış 2. çocuk bide işin şu boyutu var zamanla anlarsınız kızlar ben oğlumu bezden yeni kurtardı ve kendi yemeğini kendi yemeye başladı kısacası ben rahata ermeye başladım herşey tazeyken 2.yede bakarsam bi sabır daha çekersem yani ilerde rahata ermiş olucam

ağladım yaaa valla ben belkide bu yüzden annemle bu kdr uzağız diye düşünüorum annem zaten çocuk sven yani özellikle kız çocuk seven bir kadın deildir üstüne birde uzak olmak belki bizi iyice koparttı birde boşanma vs.. mesela ben ilkokul 1de okuldan gelip kendim giriordum eve ne yiyor ne içiordum hatırlamıorum mesela babamla büyüdüğüm için ilkokul 2den sonra hayatımda hiç kahvaltı yapmadım halada yapmam çok zor gelir kahvaltı bana çünkü babam erkek aklına bile gelmemiş kahvaltı yaptırmak hiçbir yere geçkalmam çünkü hayatımda hiç biri gelip beni uyandırmadı hep kendim uyandım halada aynıyımdır çalışıyım çalışmıyım hep erken kalkarım hep biyere geç kalcakmışıom korkusu vardır içimde nerden nereye geldi konu yaaa ama annem hala kafama kakar çalışmamamı çocuğıunu doğur hemen işe gir dior halbukli kendisi 4 5 aya kadar antalyaya taşıncak kimsem kalmıcak istanbulda kim bakcak çocuğuma sorusunun cvbı yok ama

günaydın kızlarrrr

nasılsınız melekler iyimi

MYMEL canım nekadar güzel bir haber bu gözün aydın cnm

çok sevindim drunu dinle ve kalkma wc hariç yerinden kuşum tamammıı 2 hafta sende bebek gibi davran sonbu iyi olsunnnnnn

melis seninle çok benziyor hayatımız aslında neyse kapatalım bu konuyu boşverelim ben evlendiğimden çocuğumu kucağıma aldığımdan beri herşeyi boşverdim sende öyle yap hayatında aldığın derslere bak ona göre yaşa eşinle ve çocuğunla kimsenin hayatına karışmasına müdahele etmesine izin verme benim babam hep şunu söyler senden uzak olmasaydık çalışmasaydık o kadar malımız mülkümüz olmazdı der yemişim malını mülkünü giden çocukluğum olmuş neyse ben artık hehe deyip geçiyorum şimdi ben oturcak çocuğuma kendim bakıcam oğlumu gözündeki sevgiyi hep görücem anne beni sev diye yanıma sokuluyor onu koklamak sevmek bambaşka bişey allah inş. hepinize nasip eder o duyguyu yaşarsınız kızlar gerisi boş hayatta

çok sevindim drunu dinle ve kalkma wc hariç yerinden kuşum tamammıı 2 hafta sende bebek gibi davran sonbu iyi olsunnnnnn

teşekkür ederim canım...

şimdi işteyim faturalar verilecek ya onları hallediyorum bakalım nasıl dinlenecez.ama yarımgün gelicem galiba.

teşekküüürrr ederimm ayşegüllllll bende hep ismimin uğuruna inandım yani güzel deilimdir ama girdiğim her ortamda hiç unutulmam ismim sayesinde ismim heryede bana öncelik vermiştir iş görüşmelerinde bile buna çok inanırım aileden yana yüzüm gülmesede çok şanslı biriyimdir buna çok inanırım

kızlar yaa sizinde cildiniz çok kuruyomu ben bütüngün elime krem sürüyorum

BRKKVC canım benım meleğim 12+3 istersen sende kendine böyle bir çizelge yapabilirsin hergun otomatık atıp hafta ve gunu gösteriyo :)

Son düzenleme:

Ah kızlar çalışan anne çocuğu olmak zor, aynı kaderi çocuklara yaşatmama çabasıda zor. Keşke eskideki gibi olsa anneannem köyde doğurmuş hep. "Doğurana kadar tarlada çalışırdık büyüklerimiz hamile olduğumuzu doğurunca bilirdi" derdi. "Sanci gelince doğurur biraz istirahat eder sonra bağlardık bebekeleri sırtımıza doğru tarlaya" "ya ağlarsa" dediğimde "Ağlarsa ya altı yaştır ya karnı açtır " demişti. O zaman anlattığında dehşet içinde bakmıştım gözlerine ama şimdi diyorum keşke bizde sırtlarımıza bağlasakta tarlaya koşsak bol oksijen hem spor olur ohh

Bu arada benimde adım Tuğba

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım

Hoşgeldin :):

Son düzenleme:

Benim dahada beter babam mallarını kayınvalidesinin üstüne yaptı ordan eşine satış gösterdiki ölünce bana bişi kalmasın diye ve ben buna gıkımı çıkartmadığım halde bana senin laf söleme hakkın yok dedi sırf mal kardeşlerime kalsın bana kalmasın diye zaten babam hovarda adamdı yedi içti çok güzel yaşadı kendi kendine kendi ailesinden kalan mallarıda bu şekilde bnden kaçırıor bana dediki sana annenden ev kalcak sonuçta dedi halbuki kendi çocuklarının anneleri çok zengin mal bakımından aman neysee ben bişi demiorum allah bana ve eşime sağlık sıhhat versin

selam arkadaşlar iyi haftalar

esrant bilgilerimi sana eksik yazmışım SAT 20 aralık 55 kiloyum kalp atışlarını da duyduk şuan 9 haftalık olduk

bütün sölediklerinde haklısın canım bu arada benim adım tuğba

Gözün aydın Mymel:)

Aslında bir insanın hayatta yapabileceği en güzel şey üretmek. Sadece çocuk doğurup onu en güzel şekilde yetiştirmek değil amacımız. Olmamalı yani. Bir insanın iş hayatının olması ve üretmesi, çalışması apayrı bir özellik. Bebekten sonra lütfen kendinizi çocuğunuza adayıp iş hayatınızı sonlandırmayın. Evet çok önemliler ama hayatınızın tamamı çocuklar değil. Siz birey olarak önemlisiniz ve sadece siz olduğunuz için de hayatta mutlu olmalısınız, çocuğunuzun annesi olduğunuz için değil. Hayatta kendini sadece anne olarak tanımlayan kişi mutlu olamamıştır bence. Yani benim nacizane fikrim bu.

Benim de yüzüm normalde çok yağlıdır. İlk zamanlar daha da arttı yağ durumu. Şİmdi ise çenem özellikle pul pul dökülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…