Ayşegül seninle aynı kaderi paylaşmışız. Bende senin gibi gurbette yaşıyorum doğma büyüme İstanbulluyum aslında. Eşim buralı. exporter ikinci çocuğu bizde 6 yaşına gelince düşünüyoruz benim 35 yaşım 6 sene sonrasına tekabül ediyor :) Kardeşler birbirlerini geliştirirmiş hakikaten ben bütün yaramazllıkları abimden öğrendim. Tabi bu annemin babamın hiç hoşuna gitmezdi. Onlar yine çok sabırlıymış. Şimdi kara kara düşünüyorum bebiş erkek gibi geliyor bana eğer dayıya çekerse bittik biz :)
Çalışma konusunda siiznle aynı fikirde değilim bence bi çocuğun annesiyle guru duymasını gerektiricek tek şey çalışıyo olmasımı bence değil çünkü benim kızım 2 yaşına gelene kadar ben yanındaydım sonra babane anane derken kızım artık huzursuzlaştı ve bi gün gitme dedi bende kızım sana şunu alma için bunu yapma için falan sayıyorum kızım bütün oyuncaklarını topladı kıyafetlerini topladı ve getirdi karşıma benim herşeyim var gitme anne dedi .............................ve bi gün oyuncak aslan var başlamış onunla konuşmaya ne oldu aslancık nedne ağlıyosun senindemi annen işe gitii senidemi bıraktı ve ben bıraktım işi
ben geldim kızlar
süprizim gayet iyi....kanama azaldı....
doktor her şey yolunda dedi...veeeeeeeee
bebeğimin hareketlerini gördüm.nasıl kıpırdıyor anlatamam....çok duygulandım.
3 ayın bitene kadar dinlen istersen dedi...kendimi yormayacakmışım.2li test için 10-15 mart arası çağırdı...
ay kızlar çok mutluyum
slm kızlar bende aranıza yeni katıldım
ağladım yaaa valla ben belkide bu yüzden annemle bu kdr uzağız diye düşünüorum annem zaten çocuk sven yani özellikle kız çocuk seven bir kadın deildir üstüne birde uzak olmak belki bizi iyice koparttı birde boşanma vs.. mesela ben ilkokul 1de okuldan gelip kendim giriordum eve ne yiyor ne içiordum hatırlamıorum mesela babamla büyüdüğüm için ilkokul 2den sonra hayatımda hiç kahvaltı yapmadım halada yapmam çok zor gelir kahvaltı bana çünkü babam erkek aklına bile gelmemiş kahvaltı yaptırmak hiçbir yere geçkalmam çünkü hayatımda hiç biri gelip beni uyandırmadı hep kendim uyandım halada aynıyımdır çalışıyım çalışmıyım hep erken kalkarım hep biyere geç kalcakmışıom korkusu vardır içimde nerden nereye geldi konu yaaa ama annem hala kafama kakar çalışmamamı çocuğıunu doğur hemen işe gir dior halbukli kendisi 4 5 aya kadar antalyaya taşıncak kimsem kalmıcak istanbulda kim bakcak çocuğuma sorusunun cvbı yok ama
Güzel haftalar kızlaarrrr
Mymel çok sevindim canım,gözün aydınn
günaydın kızlarrrr
nasılsınız melekler iyimi
MYMEL canım nekadar güzel bir haber bu gözün aydın cnm
çok sevindim drunu dinle ve kalkma wc hariç yerinden kuşum tamammıı 2 hafta sende bebek gibi davran sonbu iyi olsunnnnnn
teşekkürederim canım 10+3 senin kaç haftalık ve hepinizin bebeği hayırlı olsun allah sağlıkla kucamıza almayı nasip etsin inşhoşgeldin cnm hayırlı olsun bebeğin
kaç haftalık hamilesin?
kızlar bişi sorucam gerçek isimlerini yazmakta sakıncası olmayanlar yazsa ya zaten ayşe desen fatma desen bi sürü ayşe fatma var nolucakki soyadınız teşhir etmeyin sadece ben rahatım soyaddada çok bulunan isim ve soyismim olduğu için koydum sarı çizmeli mehmet ağa yani melisi biliyorum esrayı biliyorum bu arada melis ismini çok severim kızım olursa koymayı düşündüğüm isimler arasında
hoşgeldin canım umarım keyifli vakit geçirirsin topikte
melis seninle çok benziyor hayatımız aslında neyse kapatalım bu konuyu boşverelim ben evlendiğimden çocuğumu kucağıma aldığımdan beri herşeyi boşverdim sende öyle yap hayatında aldığın derslere bak ona göre yaşa eşinle ve çocuğunla kimsenin hayatına karışmasına müdahele etmesine izin verme benim babam hep şunu söyler senden uzak olmasaydık çalışmasaydık o kadar malımız mülkümüz olmazdı der yemişim malını mülkünü giden çocukluğum olmuş neyse ben artık hehe deyip geçiyorum şimdi ben oturcak çocuğuma kendim bakıcam oğlumu gözündeki sevgiyi hep görücem anne beni sev diye yanıma sokuluyor onu koklamak sevmek bambaşka bişey allah inş. hepinize nasip eder o duyguyu yaşarsınız kızlar gerisi boş hayatta
melis seninle çok benziyor hayatımız aslında neyse kapatalım bu konuyu boşverelim ben evlendiğimden çocuğumu kucağıma aldığımdan beri herşeyi boşverdim sende öyle yap hayatında aldığın derslere bak ona göre yaşa eşinle ve çocuğunla kimsenin hayatına karışmasına müdahele etmesine izin verme benim babam hep şunu söyler senden uzak olmasaydık çalışmasaydık o kadar malımız mülkümüz olmazdı der yemişim malını mülkünü giden çocukluğum olmuş neyse ben artık hehe deyip geçiyorum şimdi ben oturcak çocuğuma kendim bakıcam oğlumu gözündeki sevgiyi hep görücem anne beni sev diye yanıma sokuluyor onu koklamak sevmek bambaşka bişey allah inş. hepinize nasip eder o duyguyu yaşarsınız kızlar gerisi boş hayatta
bütün sölediklerinde haklısın canım bu arada benim adım tuğbamelis seninle çok benziyor hayatımız aslında neyse kapatalım bu konuyu boşverelim ben evlendiğimden çocuğumu kucağıma aldığımdan beri herşeyi boşverdim sende öyle yap hayatında aldığın derslere bak ona göre yaşa eşinle ve çocuğunla kimsenin hayatına karışmasına müdahele etmesine izin verme benim babam hep şunu söyler senden uzak olmasaydık çalışmasaydık o kadar malımız mülkümüz olmazdı der yemişim malını mülkünü giden çocukluğum olmuş neyse ben artık hehe deyip geçiyorum şimdi ben oturcak çocuğuma kendim bakıcam oğlumu gözündeki sevgiyi hep görücem anne beni sev diye yanıma sokuluyor onu koklamak sevmek bambaşka bişey allah inş. hepinize nasip eder o duyguyu yaşarsınız kızlar gerisi boş hayatta
ben geldim kızlar
süprizim gayet iyi....kanama azaldı....
doktor her şey yolunda dedi...veeeeeeeee
bebeğimin hareketlerini gördüm.nasıl kıpırdıyor anlatamam....çok duygulandım.
3 ayın bitene kadar dinlen istersen dedi...kendimi yormayacakmışım.2li test için 10-15 mart arası çağırdı...
ay kızlar çok mutluyum
kızlar yaa sizinde cildiniz çok kuruyomu ben bütüngün elime krem sürüyorum
BRKKVC canım benım meleğim 12+3 istersen sende kendine böyle bir çizelge yapabilirsin hergun otomatık atıp hafta ve gunu gösteriyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?