GÜNAYDIN KIZLAR
Bana antibiyotik verdi ya doktor 2 tane içtimde ama içmesem mi ya bir tedirgin oldum.
canım zararı olucak bişeyi dr.vermezdi sanırım o yüzden sen takma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GÜNAYDIN KIZLAR
Bana antibiyotik verdi ya doktor 2 tane içtimde ama içmesem mi ya bir tedirgin oldum.
Birde işin şöle bir yanı var ben 9 aylıkken yuvaya verilmişim annem hala çalışıyor halbuki emekli evi var arabası var ama çalışmazsam olmaz diyor bense evlendim iş değiştirmek için işten ayrıldım o sırada kriz patladı 2008 de iş bulamadım ve sonuçta ev kadını oldum peki başka boyut ne
benim annemle aram pek iyi dieldir ama onunla hep gurur duydum onun hala çalışıp bnm ev hanımı olmam bnm çok gururuma dokunuor kendimi çok ezik hissediorum
ve birde ev hanımı arkadaşlarımın çocukları var anne keşke çalışsaydın diyen okulda yalan söyleyip bnm annem çalışıor diyen yani çocuklarınız sizinle gurur duyacak ama bnm çocuğum ne bnm üni diplomamı ne güzel iş hayatımı hiç bilmeyecek anlamayacak
merhabalar bende 12 haftalık hamileyim buraya çok yazamıyorum ama takip ediyorum. ikili tarama testini yaptırmadım ama yaptırsam mı acaba. üçlü tarama testini yaptıracaktım ikisinden birini yaptırsak yeterliymiş. ikili tarama testi daha iyi diyorlar. birde hafif bir enfeksiyonum var ama doktor ilaç vermedi. bir zararı olur mu acaba. idrarda yanma falan yok ama akıntım var. birşey daha sorucam folik asit tabletlerim bitti doktor ferplex fol diye bir ilaç verdi ona başlasammı acaba. o doktoru değiştirdim diğerinede sormadım bunu. üç gündür içmiyorum folik asit. bu ilacı duyan var mı.
Çalışma konusunda siiznle aynı fikirde değilim bence bi çocuğun annesiyle guru duymasını gerektiricek tek şey çalışıyo olmasımı bence değil çünkü benim kızım 2 yaşına gelene kadar ben yanındaydım sonra babane anane derken kızım artık huzursuzlaştı ve bi gün gitme dedi bende kızım sana şunu alma için bunu yapma için falan sayıyorum kızım bütün oyuncaklarını topladı kıyafetlerini topladı ve getirdi karşıma benim herşeyim var gitme anne dedi .............................ve bi gün oyuncak aslan var başlamış onunla konuşmaya ne oldu aslancık nedne ağlıyosun senindemi annen işe gitii senidemi bıraktı ve ben bıraktım işi
Çalışma konusunda siiznle aynı fikirde değilim bence bi çocuğun annesiyle guru duymasını gerektiricek tek şey çalışıyo olmasımı bence değil çünkü benim kızım 2 yaşına gelene kadar ben yanındaydım sonra babane anane derken kızım artık huzursuzlaştı ve bi gün gitme dedi bende kızım sana şunu alma için bunu yapma için falan sayıyorum kızım bütün oyuncaklarını topladı kıyafetlerini topladı ve getirdi karşıma benim herşeyim var gitme anne dedi .............................ve bi gün oyuncak aslan var başlamış onunla konuşmaya ne oldu aslancık nedne ağlıyosun senindemi annen işe gitii senidemi bıraktı ve ben bıraktım işi
ağlatmak için sölemedim canım ama gerçekler bu çocuklarımızın guru duyması için çalışmamaız gerekmiyo anneler yaşam şartları yüzünden çalışıyo bu benim fikrim ben kızıma bilgi birikimi vericek kadar eğitim aldım onu her ortamda temsil edebilirim eyer maddi anlamda çok boğulmazsam kesinlikle çalışmam kariyer falan hiç bişi kızmın yerini tutamazliberty beni mahvettin aldım önüme selpakları sayende ..![]()
ağlatmak için sölemedim canım ama gerçekler bu çocuklarımızın guru duyması için çalışmamaız gerekmiyo anneler yaşam şartları yüzünden çalışıyo bu benim fikrim ben kızıma bilgi birikimi vericek kadar eğitim aldım onu her ortamda temsil edebilirim eyer maddi anlamda çok boğulmazsam kesinlikle çalışmam kariyer falan hiç bişi kızmın yerini tutamaz
2'li testi yaptırman daha iyi, daha dogru sonuc veriyomus. 12. haftadan itibaren de folik asiti kesiyor doktorlar onun yerine karışık vitamin veriyorlar ve kansızlık varsa icerisinde folik asit de olan bir kan hapı veriyolar. Doktorun ne verdiyse iç bence. İdrar yolları enfeksiyonuna gelince bol su ve kusburnu cayi ic. Bir de idrarini yaparken öne dogru egil ki idrar torban tam olarak bosalsin. Boylece enfeksiyonu en aza indrirgemis olursun. 2'li testi geciktirme derim ben.
ben geldim kızlar
süprizim gayet iyi....kanama azaldı....
doktor her şey yolunda dedi...veeeeeeeee
bebeğimin hareketlerini gördüm.nasıl kıpırdıyor anlatamam....çok duygulandım.
3 ayın bitene kadar dinlen istersen dedi...kendimi yormayacakmışım.2li test için 10-15 mart arası çağırdı...
ay kızlar çok mutluyum![]()
ben geldim kızlar
3 ayın bitene kadar dinlen istersen dedi...kendimi yormayacakmışım.2li test için 10-15 mart arası çağırdı...
Çok sevindim canım yaaaa, süper haber, hareketleri cok heyecan verici de mi. Allah bir daha yasatmasin bu arada. NApicaksin isten izin mi alacaksın?
çok sevindim gözün aydın ama dikkat et benimd eaynıydı aynı haftalarda durdu bende durdu diye ayaklandım yine kanama başladı yat 2 hafta yine yat bak atlattık hayırlısı ile canım kendine çok ii bak olur mu
ben geldim kızlar