Oyyy kıyamam ya sendemi bekliyorsun.
Şimdi burada diğer arkadaşları okuyunca daha bir sabırsız oldum
slmlar şekerler.dün 2li testimiz yapıldı.ense kalınlıgı 0.84 mm çıktı.koca bir ohhhhh çektim.allaha şükür.tahlil sonuçlarım yetişmedi yarın telefonla öğrenicem ama doktorum down sendromlu olan bebekler genelde bu kadar hareketli olmazlar bu haftada dedi.bi görseniz meleğmi kafasını kaşıyor gözlerini ovuşturuyor bacaklar hiç durmuyor zaten doktor halay çekiyor seninki içerde dedi hehehe canım benim çok büyümüş maşallah. ama bana boyu kısa gibi geldi sanki 5.5 cm di tam 12+0'Da. Sizin boylar kaçıncı haftada nasıldı kızlar?
Oyyy kıyamam ya sendemi bekliyorsun.
Şimdi burada diğer arkadaşları okuyunca daha bir sabırsız oldum
güzel yazıymış.inşallah biz çalışan anneler bebeğimizle sağlıklı iletişim kurabiliriz.anneme anlatsam iii olacak....
en büyük korkum onun ilk kelimelerini duyamamak yada ilk adımlarını görememek. ben işte bebeğim anneannede yada babaannede olucak.
GÜNAYDIN KIZLAR
Bana antibiyotik verdi ya doktor 2 tane içtimde ama içmesem mi ya bir tedirgin oldum.
kadın doğumcunmu verdi antibiyotiği. o değil vitamin bile vermezlerde ilk 3 ay. geçmiş olsun problemin neydi
benimde anneanede olacak
bebek olmadan önce çok rahat atıyomuşum ha. yok ben çalışırım, yok baksın anneler ewdeler nasılsa. yaw yok ya ben bırakaamam bebeğimi ha. ağlayasım geldi. yok benim aklım çıkar dayanamam.
Benim doktor ilaca çok karşı bana vitamin bile vermemişti. idrar yolları enfeksiyonu varmış birde vegaferon adında kan ilaci verdi.
enfeksiyon kapıcam korkusundan ne kadar su içtiğimin hesabını yapamıyorum. Bu gibi durumda ne kullanılır bilmiyorum. Belki arkadaşlar tabii yolla üstesinden gelmen için öneride bulunabilirler. çok geçmiş olsun eminin zor bir durumdur. Sürekli wc ye gidiyoruz zaten birde yanma oluyosa off
ama onlar için çalışacağız dimi bende böle teselli ediyorum kandimi onun daha iyi yaşaması için.
işin garibi ben günde 3,5 litre su içirim ve ne yanma ne de kaşıntı şikayetim oldu, demek ki diyorum ciddi birşeyki vitamin bile vermeyen doktor antibiyotik verdi ve testi gene yapacağız dedi.
Birde işin şöle bir yanı var ben 9 aylıkken yuvaya verilmişim annem hala çalışıyor halbuki emekli evi var arabası var ama çalışmazsam olmaz diyor bense evlendim iş değiştirmek için işten ayrıldım o sırada kriz patladı 2008 de iş bulamadım ve sonuçta ev kadını oldum peki başka boyut ne
benim annemle aram pek iyi dieldir ama onunla hep gurur duydum onun hala çalışıp bnm ev hanımı olmam bnm çok gururuma dokunuor kendimi çok ezik hissediorum
ve birde ev hanımı arkadaşlarımın çocukları var anne keşke çalışsaydın diyen okulda yalan söyleyip bnm annem çalışıor diyen yani çocuklarınız sizinle gurur duyacak ama bnm çocuğum ne bnm üni diplomamı ne güzel iş hayatımı hiç bilmeyecek anlamayacak
Gözün aydın Lithiumcum, tahlillerin de sorunsuz çıkar umarım.
Ben bu cumartesi gidiyorum doktora.Hem testleri yapcam
hemde öğrenebilirsem cinsiyetini öğrencem inşallah
Ayy haftasonunada çok var zaman hızla geçse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?