Ayşegül seninle aynı kaderi paylaşmışız. Bende senin gibi gurbette yaşıyorum doğma büyüme İstanbulluyum aslında. Eşim buralı. exporter ikinci çocuğu bizde 6 yaşına gelince düşünüyoruz benim 35 yaşım 6 sene sonrasına tekabül ediyor :) Kardeşler birbirlerini geliştirirmiş hakikaten ben bütün yaramazllıkları abimden öğrendim. Tabi bu annemin babamın hiç hoşuna gitmezdi. Onlar yine çok sabırlıymış. Şimdi kara kara düşünüyorum bebiş erkek gibi geliyor bana eğer dayıya çekerse bittik biz :)
benim oğlumla kardeşi arası 3yaş 3ay olacak kısmetse aslında ben hiç istemiyorum 2.çocuk ama kardeşsiz kalmasını istemiyordum oğlumun bide pkolu olunca malum istediğin zamanda ayarlıyamıyorsun zamanını şanslıyımki zorlanmadan hamile kaldım bu hastalığa rağmen ben tek çocuğum ve çok kötü tek çocuk olmak bence hala eksikliğini hissediyorum hayatımda özelikle çocukken daha zor rüyalarımda görürdüm bi kardeşim varmış uyanırdım çok üzülürdüm annemin rahatsızlığından dolayı olmamış 2. çocuk bide işin şu boyutu var zamanla anlarsınız kızlar ben oğlumu bezden yeni kurtardı ve kendi yemeğini kendi yemeye başladı kısacası ben rahata ermeye başladım herşey tazeyken 2.yede bakarsam bi sabır daha çekersem yani ilerde rahata ermiş olucam