kızlar folik asiti(folbiol)yarım mı tam mı içiyorsunuz siz günde bir de sizin doktorunuz size tuzlu yemeyin dedi mi zarar mı veriyormuş bebeğe tuz merak ettim?
günde 1 kere içiyordum canım şimdi vitamine başladım banada tuzlu şeyler çok yeme dedi vücutta ödem oluştururmuş yani şişlik tuz o yüzden fazla önermiyorlar galiba
benim kendi doktorum yarım içmemi önerdi dün kendi doktorum izin almış başka bir doktora gittik kalp atışları normal mi merak ettim o da bana tam içmemi tuzlu yememem gerektiğini söyledi ne yapsam acaba yarın kendi doktoruma gitcem tekrar mecburen.
benim kendi doktorum yarım içmemi önerdi dün kendi doktorum izin almış başka bir doktora gittik kalp atışları normal mi merak ettim o da bana tam içmemi tuzlu yememem gerektiğini söyledi ne yapsam acaba yarın kendi doktoruma gitcem tekrar mecburen.
ilacın yarısını mı tamamını mı içiyordunuz?
Şimdi yanlış da bilgilendirmeyelim:44:
Genelde tam içiliyor ama isterseniz siz gene de doktorunuzla birlikte ilerleyin..
canım kendi doktorunyarım dediyse bence yarım iç benim doktorum da iyi besleniyorsan düzenli her besinden alıyorsan folik aside bile gerek yok demişti ona göre doktorun yarım önermiştir belki
ilacın yarısını mı tamamını mı içiyordunuz?
günde 1 kere içiyordum canım şimdi vitamine başladım banada tuzlu şeyler çok yeme dedi vücutta ödem oluştururmuş yani şişlik tuz o yüzden fazla önermiyorlar galiba
teşekkür ederim hepinize yarım içelim şimdilik bakalım:)ama ben tuzludan başka yiyemiyorum ki turşu çok yiyorum başka da bişey yiyemem ki nolcak
biraz azaltman lazım çünkü belli oluyomuş fazla yedigin zaman bende çok tüketiyordum annem turşuyu yediğim gün yüzün şişmiş falan dedi o günden sonra azalttım
kızlar folik asiti(folbiol)yarım mı tam mı içiyorsunuz siz günde bir de sizin doktorunuz size tuzlu yemeyin dedi mi zarar mı veriyormuş bebeğe tuz merak ettim?
Onu tam bilmiyorum ama sanırım sol kasığımızın olduğı yerde vardı atardamar:44:
senin bebiş ne tarafta canım?
kızlar iyi pazarlar hepinize. Size bişi danışmam gerekiyor internette araştırdım sonuç alamadım. Gebelikten önce benim başımda egzama olmuştu stresten. Doktor bikaç ayrı ilaç ve pirdolin diye kepek şampuanı vermişti. ( bu şampuan aynı zamanda saç derisi problemlerine de iyi geliyormuş) Neyse ben kullandım geçti ama doktor tekrar edebileceğini tekrarlarsa aynı ilaçlara devam etmem gerektiğini söylemişti. Şimdi malesef yine çıktı ve çok rahatsız ediyo o kadar tatlı kaşınıyor ki anlatamam. Ama gebelik olduğu için ilaçları kullanamıyorum. Şampuanı kullansam sizce sorun olur mu bebek için? Pazar olduğu için doktora da sormak istemiyorum. Şampuanın bebeğe yan etkisi olmaz herhalde değil mi? Ne yapmalıyım fikir verin nolur
Damlacığım sanırım şimdi biz ne desek doğru olmaz.
Eğer bekleyebiliyorsan bekle,yarın doktorunla görüşürsün..
çok geçmiş olsun..
muhtemelen zararı yoktur şampuanın ama istersen yarını bekle dr.una danış en azından için rahat olsun kullanırken...
sağolun kızlar en doğrusu yarını beklemek herhalde. Şimdi kullansam da içim rahat etmeyecek ya bişi olursa diye. Bir gün daha sabredicem artık. Çok teşekkür ederim öpüyorum hepinizi...
Kızlar yine benden bi soru sizlere. Garip kaçacak ama sormadan edemicem. Kızlar benim totom ağrıyor. 1 haftadır, kas ağrısı gibi ama değil gibi de. Yürürken özellikle çok oluyor. Gebelikle ilgili mi? Yaşayan var mı?:44::44::44:
Ben ben ben varımm
Daha önce de konuşulmuştu canım,yazmıştım gene.
Ben de yürürken attığım her adımda hissediyorum sol kalçamda kramp gibi bir ağrı.
Bu gebelikle alakalı,yaşayan başka arkadaşlar da vardı
Evet Esrantcım, o konuşmaları hatırlıyorum, ama benimki kramp gibi değil. Yani kramp aniden girer ve zamanla azalır di mi, ani bir ağrıdır. Benimki devamlı var. Aynı kas ağrısına benziyor... Sanıırm ağrı ayı ama tanımlamalar farklı.
kızlar iyi pazarlar hepinize. Size bişi danışmam gerekiyor internette araştırdım sonuç alamadım. Gebelikten önce benim başımda egzama olmuştu stresten. Doktor bikaç ayrı ilaç ve pirdolin diye kepek şampuanı vermişti. ( bu şampuan aynı zamanda saç derisi problemlerine de iyi geliyormuş) Neyse ben kullandım geçti ama doktor tekrar edebileceğini tekrarlarsa aynı ilaçlara devam etmem gerektiğini söylemişti. Şimdi malesef yine çıktı ve çok rahatsız ediyo o kadar tatlı kaşınıyor ki anlatamam. Ama gebelik olduğu için ilaçları kullanamıyorum. Şampuanı kullansam sizce sorun olur mu bebek için? Pazar olduğu için doktora da sormak istemiyorum. Şampuanın bebeğe yan etkisi olmaz herhalde değil mi? Ne yapmalıyım fikir verin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?