aynen bende öleyim esrantcım deli olucam sabah kahvaltı hazırladım 1 lokma alamadım gittim uyudum kalktım eşim bişiler hazırlamış yok yok yiyemiyorum herşey kokuyo kendim bile kendime kokuyorum çok kötüyüm yemek yemeği özledim ben yaBu arada kızlar çok garip bir şey oluyor birkaç gündür
Kendi evimin mutfağına giremiyorum artık
Çok ağır geliyor kokusu,kolulara karşı hassasiyet bu olsa gerek.
Bulantı falan yaşamadım ama bu da çok kötü bir şey
allahım muhabbetinizi sevginizi daha da artırsın inşallah canım
az önce bebeğim tekme attı galiba sol tarafa doğru bi seyirme oldu pıt pıt atıyo gibi gözlerim doldu çok güzel bi duygu bunlar yaaa
aynen bende öleyim esrantcım deli olucam sabah kahvaltı hazırladım 1 lokma alamadım gittim uyudum kalktım eşim bişiler hazırlamış yok yok yiyemiyorum herşey kokuyo kendim bile kendime kokuyorum çok kötüyüm yemek yemeği özledim ben ya
Amin canım inşallahhh hepimizinn
Ben çok hissediyorum onu ama henüz tekme değil o canım.
tekmelerini şimdi hissetmemiz mümkün değil.
Ordaki atar damarlarımızın yarattığı his o
Ama gene de çok güzelll
hmm anladım ama bebişin olduğu yer değil mi o atan?
Ben de çok özledim şöyle iştahla yemek yemeyii
Onu tam bilmiyorum ama sanırım sol kasığımızın olduğı yerde vardı atardamar:44:
senin bebiş ne tarafta canım?
a
evet ya özellikle şöyle doya doya tatlı yemeyi özledim dün akşam tatlı yemek için dışarıya çıktık ama gece boyunca tatlıyı düşündükçe ağzıma geldi tadı çok kötü bişey ye tatlıyı çıkar hakkıyı derler ya bizimki kız herhalde yiyemediğime göre
birazcık solda galiba teyzesi
Tam bir tatlı delisi olan ben de haftalardır yemiyorum tatlı
Ekşiyi çok yiyorum bakalım tutacak mı
Ayyy yerim ben onu
Ben de hep solda hissediyorum ama doktor bu gittiğimizde sağdan baktı ultrasonla:44:
Canım dualarımız seninle..
Güzel düşün,bebişin bırakmayacak inşallah annesini
sürekli yatıyorum.sırtım çok ağrıyor..sadece wcye kalkıyorum bakıyım bi napıyorlar diye girdim.annemdeydim kaç gündür.şimdi evimdeyim..yazarım ben arar aracanım benim büyük geçmiş olsun çok merak ettik seni
rabbim yardımcın olsun tatlım tabiki dua ederiz sende içini ferah tutmaya çalış
dikkat et kendine kalkma yat hep allahın izniyle bebeğin bırakmıycak seni
inşallah canım inşallahtabiki dua ederiz ama sende moralini yüksek tut inşallah hiç birşey olmayacak
mymel iyi düşün iyi olsun lütfen..bebeğin olumsuz hislerinden etkilenir ağlama üzülme sakınmoralini yüksek tutmaya çalış..
ben inanıyorum ki bu kez meleğin bırakmıycak annesini..Hayırlısıyla bugünlerde geçicek inşallah,güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsun..
güzel düşünüyorum artık kanam durdu.
sürekli yatıyorum.sırtım çok ağrıyor..sadece wcye kalkıyorum bakıyım bi napıyorlar diye girdim.annemdeydim kaç gündür.şimdi evimdeyim..yazarım ben arar ara
inşallah canım inşallah
inşallah adamavi.kanama durdu...bebeğimi çok merak ediyorum.yarın inşallah annesini bırakmadığını gösterecek...
çayın içine falan limon sıkıyomda içiyom ben oturduğum zaman bir tabak turşuyu kendim yiyorum
bakalım bizimki nerelerde geziyo görücez yarın :44:
Tatlı dedinizde kızlar bende hiç yemiyordum ama dün canım bi dondurma çekti söylemesi ayıptır...üstelik algida falan değil küllahta walla hava soğuk demedim 2 top yedim...2 dak.da yaladım gitti:))))hasta olurum diye korktum yoksa daha yerdim...bugüne kadar ekşi yiyen ben tatlı ya döndüm:))))
geçen gün eşim senin kokun değişti dedi bana nasıl değişti dedim bebek kokusu gibi kokuyo tenin çok güzel dedi bende bebeğimizin kokusudur o annesine geçmiştir dedim koklaya koklaya bi kaldı
Bence biz uzun zamandır bebekle yatıp bebekle kalkıyoruz yaaa onlarda bize yanaşmak için kokuyu bahane edip sırnaşıyorlar gibime geliyor:)))bahane güzel koku falan:))))erkekler zaten çocuk gibiler aynen ben eşime diyorumbenim 2 bebeğim olacak diye:)))
kızlar folik asiti(folbiol)yarım mı tam mı içiyorsunuz siz günde bir de sizin doktorunuz size tuzlu yemeyin dedi mi zarar mı veriyormuş bebeğe tuz merak ettim?
Ben 1 tane içiyordum canım ama 12.hafta bitince bıraktım artık.
Tuz da tabii ki zararlı fazlası,vücutta ödem yapıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?