2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aynen bende öleyim esrantcım deli olucam sabah kahvaltı hazırladım 1 lokma alamadım gittim uyudum kalktım eşim bişiler hazırlamış yok yok yiyemiyorum herşey kokuyo kendim bile kendime kokuyorum çok kötüyüm yemek yemeği özledim ben ya

allahım muhabbetinizi sevginizi daha da artırsın inşallah canım

Amin canım inşallahhh hepimizinn

az önce bebeğim tekme attı galiba sol tarafa doğru bi seyirme oldu pıt pıt atıyo gibi gözlerim doldu çok güzel bi duygu bunlar yaaa

Ben çok hissediyorum onu ama henüz tekme değil o canım.
tekmelerini şimdi hissetmemiz mümkün değil.
Ordaki atar damarlarımızın yarattığı his o
Ama gene de çok güzelll

Ben de çok özledim şöyle iştahla yemek yemeyii

hmm anladım ama bebişin olduğu yer değil mi o atan?

a
Ben de çok özledim şöyle iştahla yemek yemeyii

evet ya özellikle şöyle doya doya tatlı yemeyi özledim dün akşam tatlı yemek için dışarıya çıktık ama gece boyunca tatlıyı düşündükçe ağzıma geldi tadı çok kötü bişey ye tatlıyı çıkar hakkıyı derler ya bizimki kız herhalde yiyemediğime göre

Tam bir tatlı delisi olan ben de haftalardır yemiyorum tatlı
Ekşiyi çok yiyorum bakalım tutacak mı

Tatlı dedinizde kızlar bende hiç yemiyordum ama dün canım bi dondurma çekti söylemesi ayıptır...üstelik algida falan değil küllahta walla hava soğuk demedim 2 top yedim...2 dak.da yaladım gitti:))))hasta olurum diye korktum yoksa daha yerdim...bugüne kadar ekşi yiyen ben tatlı ya döndüm:))))

Canım dualarımız seninle..
Güzel düşün,bebişin bırakmayacak inşallah annesini

güzel düşünüyorum artık kanam durdu.
sürekli yatıyorum.sırtım çok ağrıyor..sadece wcye kalkıyorum bakıyım bi napıyorlar diye girdim.annemdeydim kaç gündür.şimdi evimdeyim..yazarım ben arar ara
tabiki dua ederiz ama sende moralini yüksek tut inşallah hiç birşey olmayacak
inşallah canım inşallah

inşallah adamavi.kanama durdu...bebeğimi çok merak ediyorum.yarın inşallah annesini bırakmadığını gösterecek...

canım geçmiş olsun..sen moralini yüksek tut..inşallah herşey yolundadır...dualarımız seninle...

çayın içine falan limon sıkıyomda içiyom ben oturduğum zaman bir tabak turşuyu kendim yiyorum

Ben çay içmiyorum ama ara ara turşuya hayır demiyorum

bakalım bizimki nerelerde geziyo görücez yarın :44:

Hadi bakalım

Ohhh afiyet olsunn

geçen gün eşim senin kokun değişti dedi bana nasıl değişti dedim bebek kokusu gibi kokuyo tenin çok güzel dedi bende bebeğimizin kokusudur o annesine geçmiştir dedim koklaya koklaya bi kaldı

Bence biz uzun zamandır bebekle yatıp bebekle kalkıyoruz yaaa onlarda bize yanaşmak için kokuyu bahane edip sırnaşıyorlar gibime geliyor:)))bahane güzel koku falan:))))erkekler zaten çocuk gibiler aynen ben eşime diyorumbenim 2 bebeğim olacak diye:)))

kızlar folik asiti(folbiol)yarım mı tam mı içiyorsunuz siz günde bir de sizin doktorunuz size tuzlu yemeyin dedi mi zarar mı veriyormuş bebeğe tuz merak ettim?

erkek milleti bu olabilir valla yanaşmak için sırnaşmak için yapmıycakları şey olmaz belki de öyledir bi sorayım bakayım

kızlar folik asiti(folbiol)yarım mı tam mı içiyorsunuz siz günde bir de sizin doktorunuz size tuzlu yemeyin dedi mi zarar mı veriyormuş bebeğe tuz merak ettim?

Ben 1 tane içiyordum canım ama 12.hafta bitince bıraktım artık.
Tuz da tabii ki zararlı fazlası,vücutta ödem yapıyor..

Ben 1 tane içiyordum canım ama 12.hafta bitince bıraktım artık.
Tuz da tabii ki zararlı fazlası,vücutta ödem yapıyor..

benim kendi doktorum yarım içmemi önerdi dün kendi doktorum izin almış başka bir doktora gittik kalp atışları normal mi merak ettim o da bana tam içmemi tuzlu yememem gerektiğini söyledi ne yapsam acaba yarın kendi doktoruma gitcem tekrar mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…