ayyyyyyyyyyyy çok heyecanlı ben yirim o poposunuchicco ürünleri var perakende satılıyo, bebek kıyafetleri, ıslak mendiller, eğitici setler felan var perakende satılan. beşikleri oda takımları ve arabaları hiç sormadım. ama dediğiniz gibi orayı gezmek bile insanı heycanlandırıyo. molfix bebek bezi verdiğinde o kadr heycanlandımki bunu ben bebeğime mi takcam diye. dün akşam sürekli bez elimdeydi eşim çıldırdı artık.))
ayyyyyyyyyyyy çok heyecanlı ben yirim o poposunu
benım yıgenım daha 4 aylıktı eşim almıştı bebek arabasını sımdı ben durduruyorum bı tahlıllerımız bellı olsun 4 ayı bıtırelım dıye her gordugune bundanda alırız dıyo dun abısı bez bı patık almış onu getırdı eve benden cok ınceledı sığarmı ayakları baksana kuçucuk dıye
bnde dün bir çekmecemi boşalttım canımınnn kıyafetlerini koydum bitane alttan çıtçıtlı badisi 3 büyük 3 küçük patiği bitane kısa kollu kazağı bitanede biberonu varr ayyy nasıl zor tutuorum kendimi anlatamam bişiler almamak için gerçi hediye alanlar var daha ama getirmiorlar daha erken bişi olursa üzülmeyeyim diye
mymel bir gün önce biraz kanaması olduğu için dün doktora gidecekti tüm gün ve gece gelmeyince merak etmiştim
ee bugün hala yok, iyi haberlerle gelir inşallah
kızlar bugün güne üst komşumdan gelen seslerle uyandım büyük ihtimal şiddet uyguluyordu kocası dünya tatlısı 10 aylık kızlarının anne diye aglama seside çabası hala kulaklarımdan gitmiyor işin tuhaf yanı geçen hafta rüyamda komşumu ve kızını aglarken görmüştüm çok etkilendim Allah kimsenin başına vermesin
belkı kanaması vardıya o yüzden yatırmışlardır hastaneye serum falan verıyolardır belkıde maıl adresını bılen yada faceden göruşen varsa bı sorun bakalım noldu
kızlar bugün güne üst komşumdan gelen seslerle uyandım büyük ihtimal şiddet uyguluyordu kocası dünya tatlısı 10 aylık kızlarının anne diye aglama seside çabası hala kulaklarımdan gitmiyor işin tuhaf yanı geçen hafta rüyamda komşumu ve kızını aglarken görmüştüm çok etkilendim Allah kimsenin başına vermesin
Ben de hiç bişi almadım kızlar. Eşim doğsun sonra diyo. Ama içim gidiyo resmen :78: küçücük patikler çoraplar off yaa. Bişi alsam eşim mantığıyla beni aldığıma pişman eder
guvenlığı falan çağırsaydın ah yazıııkkkk benım eskı oturduğum sıtedede olmustu hemen polis çağrıldı admı bı guzel dovmusler nasıl oluyo anlasın dıye guclerı bı kadına gecıyo bıde yavrusu varmıs yazık oofffallah bıldıgı gıbı yapsın o kadınada sabır versın ıns
aynennn canımm benimki yanına bile yaklaştırmıyorr bırak aldırmayı.. haklılar bi yerde Allah korusun üzülen biz oluruz onlar da daha çok üzülür bu defa..
köyde lojmanda oturuyoruz biz jandarma var burda eşide askeriyede çalışıyor zaten. bayanda ankaranın varlıklı ailelerinden keşke konuşsa biraz ama bir tek benle görüşür arada sırada ondada eşini melek gibi anlatır durur belli etmek istemiyor galiba
Acımasız yaratık. Çok sinirleniyorum bu tarz insanların varlığını duyunca. Allah o kadına sabır versin ve yardımcısı olsun ins. Minicik çocuk ya psikolojisi ne hale gelmiştir. Elleri kırılsın o yaratığın.
Doğru söylüyorsun Allah korusun bişey olsa ben o aldıklarımı gördükçe kahrolurum. Allah korusun. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun
dışardan mükemmel çift gibi görünüyorlar çok hoşuma giderlerdi bugün o seslerden sonra altüst oldum
korkunç bir şey olmalı, elleri kırılsın inşallah.
bizim de ev hali tartıştığımız zamanlar oluyor ve biraz sesimiz yükselince Puiko yani köpeğimiz kulübesine kaçıyor.
o 10 aylık bebe biraz daha büyüdükçe nasıl bir çaresizlik yaşayacak kimbilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?