güseel güseel haberlerle gel inşallaahh dualarım seninle...
inşallah hayırlı haberlerle dönersin
Kızlar çok mutluyum
benim başka topikte bir arkdaşım vardı hatta dün konuştuk 2 senedir bebişi olmuyor ve hiç sorun yoktu gece çok üzgündü bende neden olmuyor diye neyse ben ovulasyon testi ile hamile kalmıştım ilk denememde onada tavsiye ettim oda almıştı bu sabah gebelik testi silik çizgi halinde çıktı 2 senedir ilk defa böle bir sonuç aldı çok mutlu olduk ya sizlerlede paylaşmak istedim.
Kızlar çok mutluyum
benim başka topikte bir arkdaşım vardı hatta dün konuştuk 2 senedir bebişi olmuyor ve hiç sorun yoktu gece çok üzgündü bende neden olmuyor diye neyse ben ovulasyon testi ile hamile kalmıştım ilk denememde onada tavsiye ettim oda almıştı bu sabah gebelik testi silik çizgi halinde çıktı 2 senedir ilk defa böle bir sonuç aldı çok mutlu olduk ya sizlerlede paylaşmak istedim.
ayy çok güzel bir duygu yaşıyordur şimdi oo. inşallah sonuç pozitiftir.ve sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşur.
Ayyy ne güzel.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
24 ay boyunca hayal kırıklığı yaşamak ne zordur kim bilir
inş canım hepimizin hep sağlıklı olsun bebeklerimiz iyi sağlıklı olsun tek isteğim bu
iyi haberler alırsın canım merak etme bence çoğumuzda iyi haberler alıp sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alacağız o gün geldiğinde bu yazdıklarımızı okuruz ve sıkı sıkı sarılırız kucağımızdaki meleklere
sorma ben 7 ayda mahvolmuştum benim bebeğim olmayacak diye ortalıkta dolaşmıştım. rabbim kimseye aratmasın
elmakurdumusun
senin ismin neden kırmızı çıkıyor?
merhaba arkadaşlar
insanın kendi kendine nazar değdirmesi bu olsa gerek..
hamileliğin başından beri hiç midem bulanmadı diye seviniyordum şuan içim bi fena
sat a göre 10 usg ye 8 haftalığız soranlara hangisini söylicemi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?