• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Şu ssk işine çok sevindim kızlar çok mutlu oldum bilmiyordum.Sağolun tekrar,bayağı bi rahatladım :)))

canım sen bence çalıştığın yerin muhasebecisine sor yada bı avukata eşinin sigortasından büyük ihtimalle yararlanırsın bide bildiğim kadarıyla eğer sözleşmende hamile kalınca fes edilme gibi bır madde yoksa senı işten çıkaramıyolar bıldığım kadarıyla bızım şirkette öyleydi
ama arkadaşım var mesela onların sözleşmede yazıyodu 6 ay hamıle kalamaz dıye bunlaarın hepsını sor bı avukata endişelenme bebeğinde üzülmesin senle beraber

Şu ssk işine çok sevindim kızlar çok mutlu oldum bilmiyordum.Sağolun tekrar,bayağı bi rahatladım :)))

Hypnose bence işini garantiye ali avukata sor, bu konularda uzman bir avukata sor. Bir de sana tavsiyem ikinci bir avukata daha sor. Yakın zamanda telif hakları ile ilgili bir avukat işim oldu, ikisi de bu konuda çalıştıkları halde farklı şeyler söylediler. Ben de artık en az iki kişiye sormaktan yanayım.

günaydın kızlar ve hayırlı cumalar

şu bebek fuarıda bizlere biraz ters düştü yaa nisan mayıs gibi olsa süper olurmuş hem cinsiyetler belli olurdu hem daha bir hamile olurduk:1: neyse kısmet zaten bu bulantılarla her standa iz bırakacağım için bnm gitmem imkansız:50: ay iyice tıkıldım kaldım eve yaa bunalıma girmem an meselesi

Hypnose bence işini garantiye ali avukata sor, bu konularda uzman bir avukata sor. Bir de sana tavsiyem ikinci bir avukata daha sor. Yakın zamanda telif hakları ile ilgili bir avukat işim oldu, ikisi de bu konuda çalıştıkları halde farklı şeyler söylediler. Ben de artık en az iki kişiye sormaktan yanayım.

Çok haklısın en kısa zamanda avukat olayını halledecğim.Çok saol canım yardımın için..

şu bebek fuarıda bizlere biraz ters düştü yaa nisan mayıs gibi olsa süper olurmuş hem cinsiyetler belli olurdu hem daha bir hamile olurduk:1: neyse kısmet zaten bu bulantılarla her standa iz bırakacağım için bnm gitmem imkansız:50: ay iyice tıkıldım kaldım eve yaa bunalıma girmem an meselesi

olsun bilmesekte o duyguyu yaşamak güzel olur ya biz yarın gidicez kısmetse umarım tahlil sonuçlarım guzel çıkar ve her standı deli gibi gezerim

ben de dün aynı şeyi düşündüm. bişiler almak istiyorum ama cinsiyet bilmediğim için duruyorum :-(((

günaydın
bana mesafesi uzak diye dün eşimi gönderdim :) toptancılara hitap eden bir fuar diyor, ne ilgilenen olmuş ne de ilgisini çeken olmuş..

ya kızlar yapmayın illaki pembe yada mavi almak zorunda değilizki sarı alın yeşil alın beyaz alın bir sürü renk var hadi canlanın biraz ooooo iyice hamileleik rehaveti çökmüş size hadii:64::66::24::87:

yada illaki almak zorunda değilizki gezin o atmosferi yaşayın fikir edinin araba fuarına gıden herkes arabamı alıyo mesela

Son düzenleme:
kızlar merhaba,

bu sene fuara henüz gidemedim ama geçen sene en çok çorap firmalarında aklım kalmıştı..
onlar ne kadar güzel nekadar şirin çoraplardı ama satmıyorlardı toptanmış.

bir şey sormak istiyorum arnızda hala kasık ağrısı çeken var mı?
bebeğimizin rahimdekik yeri çok güzel maşallahı var aşağılarda değil ve doktoruma göre büyümeye bağlı rahim bağlarım gerildikçe ağrıması normal
ama sanki sadece benim ağrıyormuş gibi geliyor, maşallah hiç böyle sıkıntılarınız yok gibi.

ve yine endileşeliyim ki hala mymel'den ses seda yokk

ya bizede çok uzak ben çamlıcada oturuorum ama hani biraz halim olsa giderdim ama evin içinde bile yürüyemiorum biraz ayakta dursam sırtım ağrıor ve hemen kusuorum:50:

chicco ürünleri var perakende satılıyo, bebek kıyafetleri, ıslak mendiller, eğitici setler felan var perakende satılan. beşikleri oda takımları ve arabaları hiç sormadım. ama dediğiniz gibi orayı gezmek bile insanı heycanlandırıyo. molfix bebek bezi verdiğinde o kadr heycanlandımki bunu ben bebeğime mi takcam diye. dün akşam sürekli bez elimdeydi eşim çıldırdı artık. :-)))

bir şey sormak istiyorum arnızda hala kasık ağrısı çeken var mı?
bebeğimizin rahimdekik yeri çok güzel maşallahı var aşağılarda değil ve doktoruma göre büyümeye bağlı rahim bağlarım gerildikçe ağrıması normal
ama sanki sadece benim ağrıyormuş gibi geliyor, maşallah hiç böyle sıkıntılarınız yok gibi.

ve yine endileşeliyim ki hala mymel'den ses seda yokk

bende arada bir oluyor kasık agrısı özellikle yoruldugumda bu arada bende merak ediyorum mymel i kontrolümü vardı acaba

mymel bir gün önce biraz kanaması olduğu için dün doktora gidecekti tüm gün ve gece gelmeyince merak etmiştim
ee bugün hala yok, iyi haberlerle gelir inşallah

Back
X