Şu ssk işine çok sevindim kızlar çok mutlu oldum bilmiyordum.Sağolun tekrar,bayağı bi rahatladım :)))
merhaba bayanlar beni de listeye eklermisiniz :18:
Şu ssk işine çok sevindim kızlar çok mutlu oldum bilmiyordum.Sağolun tekrar,bayağı bi rahatladım :)))
Hypnose bence işini garantiye ali avukata sor, bu konularda uzman bir avukata sor. Bir de sana tavsiyem ikinci bir avukata daha sor. Yakın zamanda telif hakları ile ilgili bir avukat işim oldu, ikisi de bu konuda çalıştıkları halde farklı şeyler söylediler. Ben de artık en az iki kişiye sormaktan yanayım.
günaydın kızlar ve hayırlı cumalar
şu bebek fuarıda bizlere biraz ters düştü yaa nisan mayıs gibi olsa süper olurmuş hem cinsiyetler belli olurdu hem daha bir hamile olurdukneyse kısmet zaten bu bulantılarla her standa iz bırakacağım için bnm gitmem imkansız ay iyice tıkıldım kaldım eve yaa bunalıma girmem an meselesi
şu bebek fuarıda bizlere biraz ters düştü yaa nisan mayıs gibi olsa süper olurmuş hem cinsiyetler belli olurdu hem daha bir hamile olurdukneyse kısmet zaten bu bulantılarla her standa iz bırakacağım için bnm gitmem imkansız ay iyice tıkıldım kaldım eve yaa bunalıma girmem an meselesi
günaydın
bana mesafesi uzak diye dün eşimi gönderdim :) toptancılara hitap eden bir fuar diyor, ne ilgilenen olmuş ne de ilgisini çeken olmuş..
bir şey sormak istiyorum arnızda hala kasık ağrısı çeken var mı?
bebeğimizin rahimdekik yeri çok güzel maşallahı var aşağılarda değil ve doktoruma göre büyümeye bağlı rahim bağlarım gerildikçe ağrıması normal
ama sanki sadece benim ağrıyormuş gibi geliyor, maşallah hiç böyle sıkıntılarınız yok gibi.
ve yine endileşeliyim ki hala mymel'den ses seda yokk
Hoşgeldin:) İlk sayfamızdaki listedeki bilgileri özel mesaj ile Esrant'a yolla, listeye ekleyelim. Kaç haftalıksın?
bende arada bir oluyor kasık agrısı özellikle yoruldugumda bu arada bende merak ediyorum mymel i kontrolümü vardı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?