- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım,
bende yarın gideceğim, bugün gidersen fikirlerini yaz.![]()
geçen yıl sanırım baya promosyon dağıtılmış ama bu yıl pek yok. molfix bi paket veriyor. ( bebek bezi, ıslak mendil, yumuşatıcı ve yüzey temizleyicisi) bir de canbebe denemeniz için bebek bezi veriyor. bebeğimin şimdiden 5 adet bezi oldu))) ben onları elime aldığımda nedense çok heycanlandım. sanki bebeğim hemen gelecek gibi
)) genel olarak ürünler indirimli ama market fiyatlarını bilmediğim için yorum yapamayacağım. tabii benim bebeğin cinsiyeti de henüz belli olmadığı için doğru düzgün bişiye bakamadım malesef :-((((
Evet bunu bende yaşadım canım.
İlk hamileliğimde doğumdan sonra buram,buram bebek kokuyordu tenim.
Eşim deli oluyordu kokuma
Şimdi bu hamileliğimde yine değişmiş kokum eşim söyledi ama merak etme
kötü değil benim eşimin hoşuna gidiyor.
"Büyüleyici garip bir koku" diyor
Günaydın behiç,
nasılsın?
Kızlar bir derdim var sizin fikrinizi alıp bleki bir nebze de olsa umudum olsun istedim ;
8+2 hamileyim.Çalışıyorum . Çalışmak zorundayım çünkü eşim de süper kazanmıyor ve ödemekle yükümlü olduğum kredi kartlarım var.
3 ay önce bu iş yerine geçtim ( uluslararası kurumsal bir firma) ve çok isteyerek başladım. 6 aylık sözleşme yaptılar Haziran'da sözleşme bittiğinde iyi gidersem,yurtdışı ile konuşup kadroya alacaklarını söylediler.İlk ayın sonunda benden çok memnun olduklarını ve yurtdışı işe görüştüklerini Haziran'da kadroya geçişimin %99 ıolduğunu öğrendim.ve tabii çok mutlu oldum.Ancak bir ay önce hamile olduğumu öğrendim (plansız oldu,kısmet işte) Müdür ile paylaştığımda Haziran'da beni kadroya almak konusunda 6 aylık hamile olacağımdan yurtdışı nın kabul etmeyebileceğini,kendisinin benimle çalışmak istedini,ancak son sözün yurtdışının olduğunu söyledi.Şimdi 3 ay sonra byük ihtimalle son maaşımı alıp ne tazminat ne bişey almadan çıkmam söz konusu.6 aylık hamile olucam.İşimi kaybedersem maddi olarak çok sıkıntıya giricem..Sizce ne olur kızlar ? Ya da son 3 ay için iş bulabilirmiyim ki..Sigortam da olmicak burda özel sigorta da vardı.Çok üzülüyorum(
![]()
Kızlar bir derdim var sizin fikrinizi alıp bleki bir nebze de olsa umudum olsun istedim ;
8+2 hamileyim.Çalışıyorum . Çalışmak zorundayım çünkü eşim de süper kazanmıyor ve ödemekle yükümlü olduğum kredi kartlarım var.
3 ay önce bu iş yerine geçtim ( uluslararası kurumsal bir firma) ve çok isteyerek başladım. 6 aylık sözleşme yaptılar Haziran'da sözleşme bittiğinde iyi gidersem,yurtdışı ile konuşup kadroya alacaklarını söylediler.İlk ayın sonunda benden çok memnun olduklarını ve yurtdışı işe görüştüklerini Haziran'da kadroya geçişimin %99 ıolduğunu öğrendim.ve tabii çok mutlu oldum.Ancak bir ay önce hamile olduğumu öğrendim (plansız oldu,kısmet işte) Müdür ile paylaştığımda Haziran'da beni kadroya almak konusunda 6 aylık hamile olacağımdan yurtdışı nın kabul etmeyebileceğini,kendisinin benimle çalışmak istedini,ancak son sözün yurtdışının olduğunu söyledi.Şimdi 3 ay sonra byük ihtimalle son maaşımı alıp ne tazminat ne bişey almadan çıkmam söz konusu.6 aylık hamile olucam.İşimi kaybedersem maddi olarak çok sıkıntıya giricem..Sizce ne olur kızlar ? Ya da son 3 ay için iş bulabilirmiyim ki..Sigortam da olmicak burda özel sigorta da vardı.Çok üzülüyorum(
![]()
![]()
canım canını sıkma eğer şimdiden yada işten çıkana kadar en az 120 iş ğünü siğorta doldurabilirsen işten çıktıktan sonra bile 6 ay muayene olabiliyorsun bu 1. ikincisi. eğer seni hamile olduğun için işten çıkarıyorlarsa yazı al iş yerinden ssk ver sana para ödeyecekler.bunu sakın atlama çoğu i yeri vermiyor. hem tazminatta alabilyorsun. hamile olduğun için.benimde başıma ğeldi.
Canım yurt dışı bahane, bizde yurt dışı odaklı bir firmayız, sözde herşey onlara soruluyor ama iş müdüründe bitiyor canım, ben memnunum elemanımdan deyip sana sahip çıkarsa bence hallolur gibi geliyor.
normal şartlarda hamile olduğu için işçi işten çıkarılamaz. ama senin sözleşmen 6 aylık olduğu için ve sebebini de sözleşme bittiği için gösterilirse bilemem. benim eşim avukat istersen faks numarsını özele gönderirim bi sözleşmeyi fakslarsın ben eşime okutup sana cevap yazarım.ama sonuç ne olursa olsun takma kafana rızkı veren allahdır. bi yerden gönderir rızkını özellikle de her çocuk rızıkla gelir unutmaKızlar bir derdim var sizin fikrinizi alıp bleki bir nebze de olsa umudum olsun istedim ;
![]()
şimdi canım bu iiş yerinde hiç çıkmadan 120 iş ğünü siğortan yatarsa işten çıktıktan sonra 6 ay tüm devlet hastanelerinde hiç ücret ödemeden özel hastanelerdede 10 tl. muane ücreti ödeyerek(özel hastanenin muane ücretleri değişebilir)muane olabilirsin. doğumda yapabilirsin.hem benim başıma ğeldi. hemde muhasebeciyim.sern hiç canını sıkma eğer haziranda işten çıkarsan aralığa kadar tüm hastanelere ğidebilirsin.Canım ben bu muayene olabilme olayını bilmiyordum 6 ay içinde.Peki devlet hastanesinde doğum yapsam da doğumu karşılarmı SSK. Uzun zamandır çalışıyorum bu son yerde de 6 aylık yatmış olacak.
Tamzinat işini de araştıracağım.Çok çok teşekkürler çok yardımcı oldun,çok sağol..
normal şartlarda hamile olduğu için işçi işten çıkarılamaz. ama senin sözleşmen 6 aylık olduğu için ve sebebini de sözleşme bittiği için gösterilirse bilemem. benim eşim avukat istersen faks numarsını özele gönderirim bi sözleşmeyi fakslarsın ben eşime okutup sana cevap yazarım.ama sonuç ne olursa olsun takma kafana rızkı veren allahdır. bi yerden gönderir rızkını özellikle de her çocuk rızıkla gelir unutma