2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Valla benim için de cok önemli. Sadece pazar tatili ile idare edemem evimi ve eşimi ve kendimi tabi. Sadece pazar dinlenilir mi, temizlik mi yapılır, hicbişi yapılmaz. Ben de cok sukur 9-6 calisiyorum, memur gibi yane :)

Süperiz..

Ailen yakınmı sana, çalışmayı düşünürsün değil mi, bakacak birileri olacak mı yoksa bakıcı mı?

Süperiz..

Ailen yakınmı sana, çalışmayı düşünürsün değil mi, bakacak birileri olacak mı yoksa bakıcı mı?

Valla meslegim cok zor oldugu icin, yani okuması cok zor, geldigim noktaya gelmek cok zor, o yuzden bırakamam gibi geliyor. Çok emek verdim cunku, Aslinda birakabilirim yani mecbur calismam lazim diye birsey yok ama meslege geri donmek istersem 2-3 senelik bir aradan sonra zor dönerim gibi geliyor. O yuzden bir tarafım bırakma diyor ama bırak da cocugunu adam gibi buyut diyen tarafim da yok degil. Ailem ve esimin ailesiyle ayni sehirdeyiz. Annem bakamaz bebegime, kayinvalidem zevkle bakar ama biz ailelerin buyutmemesi gerektigi fikindeyiz o yuzden heralde bakici olacak.Sen ne yapacaksin?

bencede bırakma canım işini,

benim kızıma babaannesi baktı, kayınvalidem bal gibidir, çok sever ve ilk torunu çok hevesli büyüttü, yalnız bırakmadık elbet, 3 yaşında itibaren,müzik ve dans eğitimleri aldı, şimdi 8 yaşında süper bir yüzücü, ve çok güzel piyano ve gitar çalıyor, diyeceğim anne yanında olmasada eğitimine katkıda bulunduğun sürece büyüklerin bakmasında sorun yok, ki ben bu durumdan çok memnunum.
bunada bakıcı tutacağım ama kayınvalidem kontrol edecek inşallah öyle düşünüyorum, işimi bırakmayı düşünmüyorum, çünkü dediğin gibi buralara çok zor geldik,

Allah kızına uzuuuun, mutlu ömürler versin. ;İnşallah hep başarılarla geçer ömrü. Aileler ktkıda bulunacak tabi, en iyisi bu. İnşallah bu firmadan ayrılmama gerek kalmaz, anlayışlı olmalarını cok istiyorum. Belki 6 aylık ücretsiz izin talebinde bile bulunabilirim ama verirler mi bilemem inşallah verirler. Ya da evden çalışsam arada ofise ugrasam falan diyorum ama bakıcaz artık. Zaman gosterecek neler olcagını. Allah hakkımızda hayırlısını yazsın.

bende öyle düşünüyorum ama bakıcam,
yıllık izinlerim 4 haftası duruyor, süt izinlerimide 1,5 ay olarak toplu kullnamayı düşünüyorum, toplamda 5 ay gibi zaten iznim doğuyor, harici belki bir 3 ayda ücretsiz olabilir, düşüncem bu yönde ama amirime kalmış birşey tabi, anlayışlı olacaklarını düşünüyorum,

İnşallah inşallah anlayışlı olurar. benim de 3 hafta duruyor izinlerimden. şu ücretsiz izinle ilgili inşallah güzel karşılık alırız.

günaydın arkadaşlar, dün akşam bayaaaaa yazmışınız. yarım saattir ok oku zor bitirdim ))
umarım herkes iyidir. dün anne bebek fuarına gittim 19.30 yazıyor kapanma saati ama 19.00 da kapattılar. ben de 18.30 a doğru gitmiştim fazla gezemedim ama güzeldi. inşallah bugün ya da pazar tekrar gideceğim

Hayırlısı olur inşallah hepimiz için,

şimdi mevzuatı okuyodum da çalışanın talebi dogrultusunda 6 aylık ücretsiz izin vermek şirket için zaruridir. Yasa bu konuda emredici düzenlenmiştir yazıo. izin vermeme sanslari yok yani, ama tabi isten çıkarabilme hakları da yok degil :):):)

6 hafta mı 6 ay mı??? ben 6 hafta diye hatırlıyorum ama?????

günaydın canım,
bende yarın gideceğim, bugün gidersen fikirlerini yaz.

günaydın hepinize kızlar hayırlı sabahlar oku oku bitmiyor gerçekten çok çabuk ilerliyor esrant ve dmlonr un bebişleri de çok tatlı maşallah kocaman olmuşlar ya bizde pazartesi görcez inşallah esrantcım test sonuçlarının iyi çıkmasına da çok sevindim

Şansımızı deneriz, çıkarırlarsa da tazminatımızı alır gideriz, sorun değil,

Toplamda 16 ay ücretli izin alabiliyosun zaten 8 dogum oncesi, 8 hafta dogum sonrasi. benim dedigim UCRETSİZ izin. o da 6 ay alınabiliyor. verirlerse!!!

8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası normalde 16 hafta yasal izin süre. doğum öncesi 5 haftayı istersen doğum sonrasında da kullanabilirsin. onun haricinde 6 hafta ücretsiz izin diye biliyordum. demekki 6 aymış ben yanlış biliyormuşum:26:

evet tazminat da fenna olmaz yani dogum oncesi.

Ah benim çok işime gelir bu durum,
fakat kurumsal firmalarda eleman çıkarmak çok zor, ciddi sebeplerin olması gerekiyor, kanunun neler getireceğini bildiklerinden ve gebe haklarından haberdar olduklarından çıkarmaları çoook zor.Ancak müdürünle konuşup belki..

Anladım, o zaman sen de osnuna kadar kullanırsın haklarını. Ohhhh ne güzel.

Evet bunu bende yaşadım canım.
İlk hamileliğimde doğumdan sonra buram,buram bebek kokuyordu tenim.
Eşim deli oluyordu kokuma
Şimdi bu hamileliğimde yine değişmiş kokum eşim söyledi ama merak etme
kötü değil benim eşimin hoşuna gidiyor.
"Büyüleyici garip bir koku" diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…