2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

paylaşımın tşk ederiz melis bebeğim de annesiyle aynı burçtan olacak kısmetse eşim yandım diyor

Canım benim sat 28 kasım ama ultrason en başından beri değişiklik gösteriyor:44:
İlk önce 2 gün geriydi,şimdi 3 gün ileri.
2 geri,3 ileri ilerliyoruz
Doktor olabilir dedi böyle oynamalar her defasında..

benimde 12 haftalık görünüyor ultrasonda

Canım benim sat 28 kasım ama ultrason en başından beri değişiklik gösteriyor:44:
İlk önce 2 gün geriydi,şimdi 3 gün ileri.
2 geri,3 ileri ilerliyoruz
Doktor olabilir dedi böyle oynamalar her defasında..
benim hepten vahim 10 aralık sat tarihim 2 hafta önden gidiyo erken oluştu sanırım bebek :) bide annesi sigarayı bırakınca açık ara önden gidiyo :) her hafta takip etti dr um her hafta böle gidince sat tarihini 28 aralığa aldı düzeltilmiş sat doğumda ağustosa alındı haliyle çünkü mecburi sezaryan yani 38 haftada alınıcak en geç ama ben bu topiği bırakmam :)

Ohhh maaşallah senin bebişine canım
Annesi çok mu iyi bakıyor kuzusuna
Bırakma canım,alıştık biz birbirimize burdaa

Iyi akşamlar kızlar

esrant cım çok sevindim bebişin iyi olmasına başka doktora giden arkdaşlarımda olmış hepsinin bebişi iyiymiş maşallah çok sevindim.

Bende cumartesi testlerimi göstermeye gidecem o zamanda girerim heralde ultrasona bakalım ne olmuş bir haftada.

Benim bebiş sat tarihimle çok uyumlu doktor amcamız öle dedi herşeyi ile uyumlu bu bebek dedi :)

kızlar 18 mm di yavrum küçük değil dimi ?

Sağol canım benim.
yok küçük değil,benim de 7.haftada 1 cm'di.
Hızla büyüyorlar yavrucaklar

iyi akşamlar canım umarım bu uyum hep böyle devam eder bence de küçük değil

kızlar 17-20 şubat tarihleri arasında CNR da anne bebe fuarı var gitmek isteyen olursa bilgilendireyim dedim. millet daha önceden uyanmış ücretsiz davetiyeler kapış kapış bitmiş.. ama bazı bebe mağazalarında ücretsiz veriyolarmış sorun diyolar.. benim eşimin cnrda tanıdıkları var ben o şekilde giricem ama girişte bilette satılıyor fiyatını hiç bilmiyorum..

2li testten güzel haber alan arkadaşlarımın gözü aydın.darısı bizlerin başına inşallah. bu arada dmlonr ve esrantcım bebişler süper maşallah büyümüşler

doktorlar bazen çok vicdansızca düşünmeden hareket edebiliyolar.. bizde eşime ağustos ayında sperm testi yaptırmıştık değerleri doktoruma gösterdik aaa bu değerlerle çocuğunuz olması zor bir ihtimal dedi ilaçlarla düzelmezmi dedim yok düzelmez dedi size aşılama yapmamız lazım dedi ben kasımda Allah'ın izni ile hamile kaldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…