2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben e- bebekten aldım, kargo ile gönderdiler 2 adet bilet, 4 lira ödedim, cumartesi oradayım inşallah.

günaydın hanımlar ve minişleri..
biz dün akşam gittik dr.umuza çok şükür gördük bebişimizi..28 mm olmuşuz..9+5 günlüğüz..sata göre ger,deyiz ama geçenki görüşmemize göre tutarlı gidiyoruz,5 marttada ikili testimiz var..şimdide onun telaşı sardı,hepimiz için hayırlısı inşallah

bu arada dr.a angelsound cihazını sorduk,zararı olmadığını ama henüz erken olduğunu 5.aydan sonra kullanabileceğimizi söyledi..

günaydın adamavi
senin adına çok sevindim, bu ileri geriler ilk aylarda böyle, gebeliğin ortalarında bu sorunda ortadan kalkıyor.İnşallah ikili testinde de sorun çıkmaz mutlu mesut yaşarız hamileliğimizi.

günaydın adamavi
senin adına çok sevindim, bu ileri geriler ilk aylarda böyle, gebeliğin ortalarında bu sorunda ortadan kalkıyor.İnşallah ikili testinde de sorun çıkmaz mutlu mesut yaşarız hamileliğimizi.

inşallah hep beraber kivim..
sen yaptırdın mı ikili testini?

Günaydınlarrrrr:)

Gözün aydın Adamavi...

Kızlar şimdi size bişey sorcam, biraz garip bi konu, bilmiyorum daha önceden fark eden var mı?
İnsanların kendilerine has bir kokuları vardır ya hani. Parfüm kokusu değil ama ten kokusu. Herkeste çok fark etmezsiniz ama annenizde veya eşinizde bilirsiniz mesela o ten kokusunu. Ve eşlerde süper de güzel kokar, arada aşk olduğu için:))))
Benim ablam hamile kaldığında teninin kokusu değişmişti, daha yoğun bir koku salgılıyordu vücudu, ama kötü bi koku değil, ten kokusu. Doğumdan sonra eski haline döndü.
Eşim 2 gündür şehir dışındaydı, dün akşam geldi ve "senin kokun değişmiş" dedi. Değişmesini hiç tercih etmem tabi, adamın alışkın olduğu bi kokum var sonuçta:)))
Bu konuda neler biliyorsunuz? Hamilelikte hormonların etkisiyle birlikte ten kokusu da mı değişiyor?

günaydın kızlar oku oku bitiremiyorum sizi ya ne kadar hızlı coşkulusunuz kocaman maşşallah sizlere bende yarını sabırsızlıkla bekliyorum sabah 10da randevu kahvaltıyıda dışarda yaparız herhalde çok erken kalkamam valla zaten bugün saat 8e 10 kala fırlayarak kalktım oğlumun bağırması eşliğinde üst komşum bi süpürge almış ihlasın halı yıkama silkme modeli silkeliyomuş halıları ses aynı abartısız ağaç kesme mak. sesi yada çim biçme mak. sesi sabahın köründe ya bide ayıp ya telefon açtım sabah yapma diye nerden geldiğimizi şaşırdık kadın o makinayı hergün açıyor alerjm var benimde dedi toza bugünde misafirim gelecek dedi acele ediyim dedim diyor töbe töbeee dedim saate dikkat et lütfen tamam dedi bi insan bu kadar düşüncesis olurmu ya oğlum gün içinde bile sesinden oda oda kaçıyor makinanın o kadar bi ses veriyor düşünün eşime dediki oğlum korkuyorum baba sesinden dedi eşim korkma oğlum dedi bizim evimizde yok o makina dedi annen henüz öyle bir delilik yapmadı dedi bende halı yıkama mak. düşünüyorum çocuklu olunca gerekli oluyor kızlar zamanla anlarsınız kusmaları çişleri bitmiyor maşallah ama bu kadar sesli bişey istemem ya

evet canım benim eşimde ilk hamileliğimde anne kokuyorsun artık sen demişti bana demekki kokuyor

ben kendimde öyle bir koku şimdilik hissetmedim, eşimde hissetmediki birşey söylemedi, ama akşam bir sorim ben.

İyiyim canım sen nasılsın? Bugun İzmir'de hava cok guzel, keyfim pek yerinde. Sizin orlarda hava nasıl, keyifler yerinde mi?

Bende iyiyim canım, burada hava biraz kapalı, ne iyi ne kötü, ama bozacak sanırım. kasvetli bir hava var yani, allahtan bugün cuma da keyfim yerinde, yoksa böyle bir hava ile çalışmak pekde keyifli değil.

Günaydın Kızlar...

Günaydın nasılsın?

Bende iyiyim canım, burada hava biraz kapalı, ne iyi ne kötü, ama bozacak sanırım. kasvetli bir hava var yani, allahtan bugün cuma da keyfim yerinde, yoksa böyle bir hava ile çalışmak pekde keyifli değil.

Evet ya cumalara bayılıyorum. Sen de cumartesi çalışmayanlardan mısın?

Günaydın nasılsın?

Evet ya cumalara bayılıyorum. Sen de cumartesi çalışmayanlardan mısın?

evet cesss, bişey sölim mi.. ben iş görüşmelerimde paradan önce cumartesi çalışıyormusunuz diye sorarım, benim için çoookkk önemli çünkü...

evet cesss, bişey sölim mi.. ben iş görüşmelerimde paradan önce cumartesi çalışıyormusunuz diye sorarım, benim için çoookkk önemli çünkü...

Valla benim için de cok önemli. Sadece pazar tatili ile idare edemem evimi ve eşimi ve kendimi tabi. Sadece pazar dinlenilir mi, temizlik mi yapılır, hicbişi yapılmaz. Ben de cok sukur 9-6 calisiyorum, memur gibi yane :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…