allah razı olsun. ama bana ilk önce femara verdi.sadece femarayla tedavi edecem dedi, sonra baktıki ben biraz kiloluyum zayıflayamıyorum glucupage da ekledi. böylece şeker isteğin azalır en azından dedi yumurtlamaya da yardımcı olur dedi. yani benim için o ikinci plandı. allah sana da en kısa sürede bağışlasın
amin canım inşş cok saol sende
kızlar 17-20 şubat tarihleri arasında CNR da anne bebe fuarı var gitmek isteyen olursa bilgilendireyim dedim. millet daha önceden uyanmış ücretsiz davetiyeler kapış kapış bitmiş.. ama bazı bebe mağazalarında ücretsiz veriyolarmış sorun diyolar.. benim eşimin cnrda tanıdıkları var ben o şekilde giricem ama girişte bilette satılıyor fiyatını hiç bilmiyorum..
günaydın hanımlar ve minişleri..
biz dün akşam gittik dr.umuza çok şükür gördük bebişimizi..28 mm olmuşuz..9+5 günlüğüz..sata göre ger,deyiz ama geçenki görüşmemize göre tutarlı gidiyoruz,5 marttada ikili testimiz var..şimdide onun telaşı sardı,hepimiz için hayırlısı inşallah
günaydın adamavi
senin adına çok sevindim, bu ileri geriler ilk aylarda böyle, gebeliğin ortalarında bu sorunda ortadan kalkıyor.İnşallah ikili testinde de sorun çıkmaz mutlu mesut yaşarız hamileliğimizi.
inşallah hep beraber kivim..
sen yaptırdın mı ikili testini?
Günaydınlarrrrr:)
Gözün aydın Adamavi...
Kızlar şimdi size bişey sorcam, biraz garip bi konu, bilmiyorum daha önceden fark eden var mı?
İnsanların kendilerine has bir kokuları vardır ya hani. Parfüm kokusu değil ama ten kokusu. Herkeste çok fark etmezsiniz ama annenizde veya eşinizde bilirsiniz mesela o ten kokusunu. Ve eşlerde süper de güzel kokar, arada aşk olduğu için:))))
Benim ablam hamile kaldığında teninin kokusu değişmişti, daha yoğun bir koku salgılıyordu vücudu, ama kötü bi koku değil, ten kokusu. Doğumdan sonra eski haline döndü.
Eşim 2 gündür şehir dışındaydı, dün akşam geldi ve "senin kokun değişmiş" dedi. Değişmesini hiç tercih etmem tabi, adamın alışkın olduğu bi kokum var sonuçta:)))
Bu konuda neler biliyorsunuz? Hamilelikte hormonların etkisiyle birlikte ten kokusu da mı değişiyor?
Günaydınlarrrrr:)
Gözün aydın Adamavi...
Kızlar şimdi size bişey sorcam, biraz garip bi konu, bilmiyorum daha önceden fark eden var mı?
İnsanların kendilerine has bir kokuları vardır ya hani. Parfüm kokusu değil ama ten kokusu. Herkeste çok fark etmezsiniz ama annenizde veya eşinizde bilirsiniz mesela o ten kokusunu. Ve eşlerde süper de güzel kokar, arada aşk olduğu için:))))
Benim ablam hamile kaldığında teninin kokusu değişmişti, daha yoğun bir koku salgılıyordu vücudu, ama kötü bi koku değil, ten kokusu. Doğumdan sonra eski haline döndü.
Eşim 2 gündür şehir dışındaydı, dün akşam geldi ve "senin kokun değişmiş" dedi. Değişmesini hiç tercih etmem tabi, adamın alışkın olduğu bi kokum var sonuçta:)))
Bu konuda neler biliyorsunuz? Hamilelikte hormonların etkisiyle birlikte ten kokusu da mı değişiyor?
Herkeslere günaydııııın,
Günaydın cess, nasılsın?
İyiyim canım sen nasılsın? Bugun İzmir'de hava cok guzel, keyfim pek yerinde. Sizin orlarda hava nasıl, keyifler yerinde mi?
Günaydın Kızlar...
Bende iyiyim canım, burada hava biraz kapalı, ne iyi ne kötü, ama bozacak sanırım. kasvetli bir hava var yani, allahtan bugün cuma da keyfim yerinde, yoksa böyle bir hava ile çalışmak pekde keyifli değil.
Günaydın nasılsın?
Evet ya cumalara bayılıyorum. Sen de cumartesi çalışmayanlardan mısın?
evet cesss, bişey sölim mi..ben iş görüşmelerimde paradan önce cumartesi çalışıyormusunuz diye sorarım, benim için çoookkk önemli çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?