Ben de öyleydim canım.
Amaann bu ne ki derdim önceden o ultrason resimlerine
Ama şimdi bi tatlı geliyor ki sorma
Şeydam sen de burda dura dura tarihi öne çekme
anaamm sende mi? Benim de eski doktorum da Begümün doktoruymuş İlknur hanım.Ama şimdi hem özel sigortam yok hem de beylikdüzüne taşındım o yüzden bıraktım internationali. Bak tahlille ilgili fiyat almıştım ben ordan annemin söylediğini yazdım gördün mü bilmiyorum. İlk haftalardaki kan tahlili için fiyat sorduk 1.500 lira dediler annem doğum içinde mi dedi
Ben de öyleydim canım.
Amaann bu ne ki derdim önceden o ultrason resimlerine
Ama şimdi bi tatlı geliyor ki sorma
Şeydam sen de burda dura dura tarihi öne çekme
Çok sağol canım benim.
Ultrasonda doktor bize de tek tek anlatıp göstermese
ben de zor anlarım
Ama evet benim de eşim çok daha net görüyor:44:
İşte bu da benim meleğimm
Ultrasona göre bugün 11+6
Böyle bakınca sağda ama karnıma tutunca solda:44:
Anlamadım ben,nasıl oluyor kızlar:44:
[URL=http://img84.imageshack.us/i/img5709a.jpg/][/URL]
esrantcım bizim FASULYELER aynı boyu ve günleri aynı 1 gün öndeyiz biz sadece
Bende sayende bişiler öğreniyorum cnm..
2. bakmamdan gördüm bebişinin muhteşem kollarını :92:
Ayh valla sayende giriorum bakıorum göbişleriniz bebişlerinizin resimleri muhteşem bilemiorum tarihi öne alırmıyım naparım artık
Tutamazsam kendimi sorumlusun sensin Esraaaaaaaaaaa
Hele Ayşenin bebiğini gördükden sonra ekrana yapışasım gelio
evet benim eşimde daha net görüyo geçen kontrolden sonra doktor kalbini gösterdiğinde gördünmü dedim eveett dedi nasıl gördün yaa ben zor gördüm dedim pırpır hareket halinde beyazlık vardı dedibende boşboş bakıyo sanmıştım ama boş bakmıyomuş meğersem
Maşallah esrantçım,iyi çıkmış sonuçların çok sevindim
Resme bakınca olarak bakıcaksın yani sağda KIz:)
Ne güzel herkes yavaştan atlatmış bulantıları benim coştukça coşuyo,işe bile gidemedim bugün
hahahahahahhhaklı kadın bide elini verdinmi kolunu kaptırıyosun.. ben tahlillerimin tamamını orda yaptırmadım sağlıkocağı dışındakileri oraya yaptırdım.. ikili test vs bakalım kaça yapılacak gerçi benim acıbadem sigortam var indirim yapılıyo ama onlar kat ve kat çıkarırlar o indirimi.. geçen gittiğimde doktor endiksiyon hastalıkları doktoruna yönlendirdi toxoplazma pozitif olduğu için doktor ne muayene ne bişey yaptı sadece biz bu durumda kürtajı öneriyoruz dedi gayet rahat bişekilde.. yani şöyle olursa şöyle olur sizin değeriniz düşük yada yüksek çıkmış gibi şeylerden bahsetmedi hiç neyse çıktık odadan kapısının önündeki kızlar doktor form doldurdumu dediler yok dedik telefon açtı doktora dolduracakmısınız diye telefonun mikrofonu açıktı doktor sigortaları varmı diye sordu onlarda evet acıbadem dedi.. öyle olunca dolduruyorum şimdi dedi.. yani anlıyacağın sırf sigorta var diye yolmaya çalışıyolar.. nihan hn nasıl sence gittinmi ona hiç?
Bence hiç de fane olmaz canım
Ben o sorumluluğu alırım şekerim seve seve
Hiç sorma onu,o prensesi gördükçe ben de hemen doğurmak istiyorum
Sence fena olmazda bencesini düşünüorumda bi ımmmmmmmm bilemiorum
Allah en hayırlı zamanda nasip etsin bizede inşallah..
Gerçekten prenses o
ben uzun suredir girmiordum kulube ben cocuk sahibi olmaya calisan biriyim ama burda bazi isimleri sanki tedvi gorenlerden taniyor gibiyim....hayirli olsun bebekleriniz......ben savasi birakanlardanm....
esracım senin sonuçlar aynı gün belli olmuş ama benim değerlerle ilgili bir şey demedi dr kan sonucuyla hesaplayacakmış
Amin canım
Umarım sizin için en uygun zamanda katılır aranıza bebişiniz
kocişim yemek hazırlamış biz karnımızı doyurmaya gidiyoruz teyzoşlar öpüyoruz hepiniziiyi akşamlar
Tatlım ben de 3-4 gün sonra bekliyordum ama sonuçlar 4'de çıkar dedi doktorum
Çok şaşırdım ama iyi de oldu.
Saat 11 gibi kan verdim,16:00 gibi aldım sonuçları..
anladım iyi olmuş gerçekten
kocişim yemek hazırlamış biz karnımızı doyurmaya gidiyoruz teyzoşlar öpüyoruz hepiniziiyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?