esrantcım senin sat tarihin kaç canımEvet iyi oldu,yoksa çok merak eder elbet insan..
Demek ki değişiyor hastaneden hastaneye:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esrantcım senin sat tarihin kaç canımEvet iyi oldu,yoksa çok merak eder elbet insan..
Demek ki değişiyor hastaneden hastaneye:44:
esrantcım senin sat tarihin kaç canım
Canım benim sat 28 kasım ama ultrason en başından beri değişiklik gösteriyor:44:
İlk önce 2 gün geriydi,şimdi 3 gün ileri.
2 geri,3 ileri ilerliyoruz
Doktor olabilir dedi böyle oynamalar her defasında..
benim hepten vahim 10 aralık sat tarihim 2 hafta önden gidiyo erken oluştu sanırım bebek :) bide annesi sigarayı bırakınca açık ara önden gidiyo :) her hafta takip etti dr um her hafta böle gidince sat tarihini 28 aralığa aldı düzeltilmiş sat doğumda ağustosa alındı haliyle çünkü mecburi sezaryan yani 38 haftada alınıcak en geç ama ben bu topiği bırakmam :)Canım benim sat 28 kasım ama ultrason en başından beri değişiklik gösteriyor:44:
İlk önce 2 gün geriydi,şimdi 3 gün ileri.
2 geri,3 ileri ilerliyoruz
Doktor olabilir dedi böyle oynamalar her defasında..
benimde 12 haftalık görünüyor ultrasonda
benim hepten vahim 10 aralık sat tarihim 2 hafta önden gidiyo erken oluştu sanırım bebek :) bide annesi sigarayı bırakınca açık ara önden gidiyo :) her hafta takip etti dr um her hafta böle gidince sat tarihini 28 aralığa aldı düzeltilmiş sat doğumda ağustosa alındı haliyle çünkü mecburi sezaryan yani 38 haftada alınıcak en geç ama ben bu topiği bırakmam :)
Hep böyle değişiklikler olabilirmiş canım.
Sağlıklı olsun da birkaç gün ileri,geri çok da önemli değil..
Selam kızlar umarım herkes iyidir ben bugün 2li test sonucumu aldım doktor gayet iyi dedi sonuçlarıma sizinde güzel haberler almanız dileğiyle..
doğru canım Allah hepimizn bebişlerini korusun
Iyi akşamlar kızlar
esrant cım çok sevindim bebişin iyi olmasına başka doktora giden arkdaşlarımda olmış hepsinin bebişi iyiymiş maşallah çok sevindim.
Bende cumartesi testlerimi göstermeye gidecem o zamanda girerim heralde ultrasona bakalım ne olmuş bir haftada.
Benim bebiş sat tarihimle çok uyumlu doktor amcamız öle dedi herşeyi ile uyumlu bu bebek dedi :)
kızlar 18 mm di yavrum küçük değil dimi ?
Iyi akşamlar kızlar
esrant cım çok sevindim bebişin iyi olmasına başka doktora giden arkdaşlarımda olmış hepsinin bebişi iyiymiş maşallah çok sevindim.
Bende cumartesi testlerimi göstermeye gidecem o zamanda girerim heralde ultrasona bakalım ne olmuş bir haftada.
Benim bebiş sat tarihimle çok uyumlu doktor amcamız öle dedi herşeyi ile uyumlu bu bebek dedi :)
kızlar 18 mm di yavrum küçük değil dimi ?
2li testten güzel haber alan arkadaşlarımın gözü aydın.darısı bizlerin başına inşallah. bu arada dmlonr ve esrantcım bebişler süper maşallah büyümüşler![]()
Allahım yaa ne desem bilemedim şimdi!!!! Söyleyecek çok şey geliyo ağzıma ama yazamıyorum burdan... Ben de orda endokrin bölümüne gitmiştim bi tane hormon sonucum biraz yüksek çıktı adam suratıma baktı aa bu çok yüksek senin çocuğun olmaz dedi ben şok oldum tabi.Şeker hapı verdi bana 6 ay kullandım sonra göztepe ssk ya gittim tahlilleri orda tekrar yaptırdım ordaki doktor sana boşuna ilaç yüklemesi yapmış doktorun hiç gerek yokmuş dedi.Tabi o adam bana çocuğun olmaz senin dedikten sonra ben kadın doğuma neredeyse hergün gittim sağolsun İlknur hanım çok yardım etti o zaman içim rahat etsin diye. Yumurtlama dönemimi falan takip ettik.Çok şükür hamileyim şimdi üstelik sadece 2.denemede hamile kaldım.O adamın kafasını uçurasım var hala. Bazıları gerçekten çok düşüncesiz ve paragöz oluyor. Nihan hanıma hiç gitmedim bilmiyorum canım ama İlknur hanımı çok severim..
Gözün aydın çok sevindimmm[/Q
Teşekkür ederim darısıı sizlerin başınaa :)