2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kız cok tatlı maşallah o kol ne öyle aman allahım sırtını dönmüş bide

oyy maşallah esracım ellerini yerim ben onunnnn
benim içimden geçen kızın olucak bilmiyorum ama içimden öyle geçiyor

Kızlar mesajlarınızı okudukça içim bi tuhaf oluyor ve resmen gözlerim doluyor ya
Evet kolu çok tatlı çıkmış ama bacaklar az görünüyor meleğimin
şimdilik %50-50 tahminler,bakalım
Annem ve babam da kız diyor

Son düzenleme:
Burun kemiğini ısrarla sordum doktora
Okuyoruz ya biliyoruz ya hiç eksik kalır mıyım,hemen sordum oluşmuş mu diye
Oluşmuş dedi gösterdi o da

ben unuttum burnuşunu sormayı ama cumartesi kan sonuçlarımı aldıktan sonra tekrar gidicem doktora o zaman sorarım artık ayy burnuşlarını yerim ben onlarınnn

iyi akşamlar kızlar ben de şimdi geldim drdan çok şükür her şey yolunda şimdilik ikili taramayı düşünmüyordum ama drum önerdi umarım sonuçlarım da iyi çıkar

iyi akşamlar kızlar ben de şimdi geldim drdan çok şükür her şey yolunda şimdilik ikili taramayı düşünmüyordum ama drum önerdi umarım sonuçlarım da iyi çıkar

Hoşgeldin canım.
İyi yaptırmışsın canım,umarım her şey yolunda çıkar..

çok net burnu ama yaaaa

Damlaaaaaaaaaaaaaaaa senin usg foton nasıl bukadar net dopplerlimiydi usg

bilmiyorum ki Melisçim. İkilideki usg fotosunu ekledim ikiliyi kendi doktorum yapmadı hastanede başka bir odada bakıldı. Normalde girdiğim ultrasondan biraz daha büyüktü ama renkli değildi mesela yine siyah beyazdı.Doplerde renkli oluyor bildiğim kadarıyla. Belki fotonun açısıyla ilgilidir. 2 tane var bende diğeri arkası dönükken çekilmiş ense kalınlığı için ben yandan olanı koydum buraya.

baya netti fotonn yerimmm ben onuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…