canım bende yeşilköydeki international hospital gıdıyorum bende çok memnunum benım drumda herşeyi anlatıyo 24 saat arayabılırsın dedı bende 2 gun yattım hastanede basıma gelmeyen dr kalmadı atesım cıkmıstı falan serumlarla kalktım ayağa benımkıde bayan herşeyı sorabılıyosun hıc bıkmadan cevaplıyo ilk önce baska bırın egıdıyodum aynı hastanede sonra ilknur hanımı keşfettim kesınlıkle mukemmel bu tarafta oturan varsa bende tavsiye ederim
baya netti fotonn yerimmm ben onuuuuu
bende international hospıtala gidiyorum begüm bigün karşılaşırsak şaşırmanihan özcana gidiyorum bende o da iyi bi doktor..
İşte bu da benim meleğimm
Ultrasona göre bugün 11+6
Böyle bakınca sağda ama karnıma tutunca solda:44:
Anlamadım ben,nasıl oluyor kızlar:44:
[URL=http://img84.imageshack.us/i/img5709a.jpg/][/URL]
İşte bu da benim meleğimm
Ultrasona göre bugün 11+6
Böyle bakınca sağda ama karnıma tutunca solda:44:
Anlamadım ben,nasıl oluyor kızlar:44:
[URL=http://img84.imageshack.us/i/img5709a.jpg/][/URL]
anaamm sende mi? Benim de eski doktorum da Begümün doktoruymuş İlknur hanım.Ama şimdi hem özel sigortam yok hem de beylikdüzüne taşındım o yüzden bıraktım internationali. Bak tahlille ilgili fiyat almıştım ben ordan annemin söylediğini yazdım gördün mü bilmiyorum. İlk haftalardaki kan tahlili için fiyat sorduk 1.500 lira dediler annem doğum içinde mi dedi
bi doğsa hapur hupur yesek
Oyy oyy oyy cok tatli yahu buyumvs resmen maasallah canimm
sanirim kimse bana hos geldin demicek.....
maşallah esrant büyütmüşsün kızı diyecektim ki kendime geldim Allah söyletti senin kızın olacak esrantçım.. maşallah
Uğraşlarım sonucunda görebildim bebişini Esracım maşallah yahuuu kolları falan baya belirgin..
Şaşırıyo insan böyle görünce..
MAŞALLAHH..
ben uzun suredir girmiordum kulube ben cocuk sahibi olmaya calisan biriyim ama burda bazi isimleri sanki tedvi gorenlerden taniyor gibiyim....hayirli olsun bebekleriniz......ben savasi birakanlardanm....
ben çocukları çok haşin severim bugüne kadar milletin çoxuklarının canına okudum severken hatta çocuklar beni toplu halde görünce kaçışırlarelmyra gibiyim hatta eşim aşkım bırak onlar bizim deil der yada bir çocuk gördüm baktım gözüm döndü eşim melis o bizim deil diye tutar beni
şimdi düşünüorumda bnm çocuumu öle sevmesinler ben bile sadece koklarım bebişimi yaaaaa kyamam onaaaa şimdiye kadar böle sevdiğim tüm annelerden özür dilesem acaba çocuumu koruyabilirmiyim diorum malum ilahi adalet varrrr bittim ben:26:
Canım benim söylesen ben eklerdim konuya da
Evet artık herbir şeyimiz var biziimmmm
Hoşgeldin canım.
İyi yaptırmışsın canım,umarım her şey yolunda çıkar..
ben çocukları çok haşin severim bugüne kadar milletin çoxuklarının canına okudum severken hatta çocuklar beni toplu halde görünce kaçışırlarelmyra gibiyim hatta eşim aşkım bırak onlar bizim deil der yada bir çocuk gördüm baktım gözüm döndü eşim melis o bizim deil diye tutar beni
şimdi düşünüorumda bnm çocuumu öle sevmesinler ben bile sadece koklarım bebişimi yaaaaa kyamam onaaaa şimdiye kadar böle sevdiğim tüm annelerden özür dilesem acaba çocuumu koruyabilirmiyim diorum malum ilahi adalet varrrr bittim ben:26:
Olsun ben geldim buldum seni cnm
İlk resme tıkladım baktım boş boş hiç bişe anlamadım sonra dank etti bende çizgilerin oldğu yere bakmak
Ehh tecrübesizim bu konularda
Maşallah sana ve bebişine..
Burdaki bütün anne adaylarına ve güzel bebişlerine..
Allah hepinizi nazarlardan korusun sağ salim kucağınıza alıcağınız günleri göstersin inşallah bayanlar..
İyi akşamlar hepinize..
(baya baya konunuza daldım kusuruma bakmayın artık)
umarım canım senin sonuçlar da iyi çıkmış çok sevindim darısı diğer arkadaşlarımızın başına.Bu arada bebişin çok belirgin Maşallah benimki de öyle.ama ben ultrasonda çok anlayamıyorumorda beynim duruyor sanki bir şeye benzetemiyorum eşim her şeyi görüyor :)
esrantcım bizim FASULYELER aynı boyu ve günleri aynı 1 gün öndeyiz biz sadeceBen de tam aksi,hiç kıyamam çocuklara..
Dokunsam bir şey olacakmış gibi geliyor.
Diğer çocuklara karşı böyleysem kendi çocuğuma nasıl olurum kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?