2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende international hospıtala gidiyorum begüm bigün karşılaşırsak şaşırma nihan özcana gidiyorum bende o da iyi bi doktor..

ben uzun suredir girmiordum kulube ben cocuk sahibi olmaya calisan biriyim ama burda bazi isimleri sanki tedvi gorenlerden taniyor gibiyim....hayirli olsun bebekleriniz......ben savasi birakanlardanm....

bende international hospıtala gidiyorum begüm bigün karşılaşırsak şaşırma nihan özcana gidiyorum bende o da iyi bi doktor..

anaamm sende mi? Benim de eski doktorum da Begümün doktoruymuş İlknur hanım.Ama şimdi hem özel sigortam yok hem de beylikdüzüne taşındım o yüzden bıraktım internationali. Bak tahlille ilgili fiyat almıştım ben ordan annemin söylediğini yazdım gördün mü bilmiyorum. İlk haftalardaki kan tahlili için fiyat sorduk 1.500 lira dediler annem doğum içinde mi dedi

Annenin ellerinden öpüyorum

bi doğsa hapur hupur yesek

ben çocukları çok haşin severim bugüne kadar milletin çoxuklarının canına okudum severken hatta çocuklar beni toplu halde görünce kaçışırlar elmyra gibiyim hatta eşim aşkım bırak onlar bizim deil der yada bir çocuk gördüm baktım gözüm döndü eşim melis o bizim deil diye tutar beni

şimdi düşünüorumda bnm çocuumu öle sevmesinler ben bile sadece koklarım bebişimi yaaaaa kyamam onaaaa şimdiye kadar böle sevdiğim tüm annelerden özür dilesem acaba çocuumu koruyabilirmiyim diorum malum ilahi adalet varrrr bittim ben:26:

Oyy oyy oyy cok tatli yahu buyumvs resmen maasallah canimm

Büyüdük tabii teyzesiiii

sanirim kimse bana hos geldin demicek.....

Canım sayfalar hızlı ilerlediğinden atlayabiliyoruz,kusura bakma.
Hoşgeldinn

maşallah esrant büyütmüşsün kızı diyecektim ki kendime geldim Allah söyletti senin kızın olacak esrantçım.. maşallah

Allah'ım kız diyenler çokkk artıyoorrrrr

Uğraşlarım sonucunda görebildim bebişini Esracım maşallah yahuuu kolları falan baya belirgin..
Şaşırıyo insan böyle görünce..
MAŞALLAHH..

Canım benim söylesen ben eklerdim konuya da
Evet artık herbir şeyimiz var biziimmmm

ben uzun suredir girmiordum kulube ben cocuk sahibi olmaya calisan biriyim ama burda bazi isimleri sanki tedvi gorenlerden taniyor gibiyim....hayirli olsun bebekleriniz......ben savasi birakanlardanm....

hoşgeldin canım geçmişi okuduğum için görmedim neden bırakıyorsun pes etme

öldüm gülmekten yaaa süpersin Melis çok bebekken koklamak lazım ama hiiiç kusura bakma şöyle 5-6 aylık oldular mı ben onları ısırırım bacaklarından, el bileklerindeki boğumlardan

Canım benim söylesen ben eklerdim konuya da
Evet artık herbir şeyimiz var biziimmmm

Olsun ben geldim buldum seni cnm
İlk resme tıkladım baktım boş boş hiç bişe anlamadım sonra dank etti bende çizgilerin oldğu yere bakmak
Ehh tecrübesizim bu konularda
Maşallah sana ve bebişine..
Burdaki bütün anne adaylarına ve güzel bebişlerine..
Allah hepinizi nazarlardan korusun sağ salim kucağınıza alıcağınız günleri göstersin inşallah bayanlar..
İyi akşamlar hepinize..
(baya baya konunuza daldım kusuruma bakmayın artık )

Hoşgeldin canım.
İyi yaptırmışsın canım,umarım her şey yolunda çıkar..

umarım canım senin sonuçlar da iyi çıkmış çok sevindim darısı diğer arkadaşlarımızın başına.Bu arada bebişin çok belirgin Maşallah benimki de öyle.ama ben ultrasonda çok anlayamıyorum orda beynim duruyor sanki bir şeye benzetemiyorum eşim her şeyi görüyor :)

Ben de tam aksi,hiç kıyamam çocuklara..
Dokunsam bir şey olacakmış gibi geliyor.
Diğer çocuklara karşı böyleysem kendi çocuğuma nasıl olurum kimbilir

Ben de öyleydim canım.
Amaann bu ne ki derdim önceden o ultrason resimlerine
Ama şimdi bi tatlı geliyor ki sorma
Şeydam sen de burda dura dura tarihi öne çekme

Çok sağol canım benim.
Ultrasonda doktor bize de tek tek anlatıp göstermese
ben de zor anlarım
Ama evet benim de eşim çok daha net görüyor:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…