• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar ben de aranızda yeniyim

bugün tam 7+3 olduk bebişimin kalp atışlarını da duyduk çok şükür. beni de listeye ekler misiniz

Esrant isimli arkadaşımız online oldugunda ona son adet tarihi, yaşın, tahmini dogum tarihi, tahmin ettigin cinsiyet gibi bilgileri gonderirsen o da seni listeye ekler.
Bebegin hayırlı olsun, saglikla dogsuuuuuuuuuuun.

görümce görmeyim seni ölünce diye boşuna dememişler....:1:bı hıkaye vr bılırmısınız çaydanlık hıkayesı ay durun anlatayım derlerkı;

gelin demliğe benzer zaman geçtikçe oturur demlenir
kaynana alttaki su gibidir hep fokur fokur kaynar
eşiniz çay bardağı gibidir hem karısı doldurur hem anası doldurur
görümce çay kaşığıdır ortalığı karıştırmak onun işidir
kayınpeder çay tabağı gibidir herzaman oturaklıdır:9: :9::62:

sen bizi güldürdün allahta seni güldürsün süperdi ya :9:

Selam eylül anneleri araya araya sonunda buldum sizi. Sitede yeniyim. Çok sevindim bu sayfayı bulduğuma :)) Benim USG de doğum 27 Eylül görünüyor. İlk USG ye girişimde 5 haftalıktı. sonraki hafta 9 unda gittim dr.a. ilk defa kalp atışlarını duyduk. 7 haftayı tam bitirmiş görünüyordu. Çok şaşırdım birden gelişmiş. :) 2 Ekimden 27 Eylüle sıçradı doğum tarihi. Şuan 8 haftalık olması lazım ama çok çabuk gelişiyor. Yarın gidicem son durumu görmeye. ben yazın 50 kiloydum kışın 4 kilo aldım hala aynı kilodayım. Hiç bişey yiyemiyorum mide bulantısından :( Hepimizin bu yolculukta Allah yardımcısı olsun :emir_bebek:

canım benimde doğum 27 eylül görünüyor hoş geldin aramıza :49:

Liberty gözün aydın :16:

tşkler canım darısı hepimizin başına bide görseniz 2 saniye harketsiz durmuyodu eller ayaklar komple vucut hop op oynadı sonra ellerini kaldırdı şöle gerilir gibi sonra soktu ağzına cok cok emmek için :) süperdi ikinci bebeğim ama kızım hiç böle hareket etmiyodu çok şaşırdım

Hoşbulduk. :) Çok teşekkür ederim kdeniz ve simenia35 :)
Leblebi yiyemem normalde zaten elma ve krakerden bıktım :( Ayva ve kivi işe yaramıştı ama her zaman aynı şeyleri yiyemiyorum. Yiyecek şey bulamıyorum. bir öğün yediğimi diğer bir öğün ve o hafta dahil hiçbirşekilde yiyemiyorum tiksinti geliyor :( Şuana kadar en iyi gelen akşam yatmadan önce kestane yiyorum sabah daha rahat uyanıyorum öğürtüsüz. Birde bende faranjit var öldürüyor beni sabahları :( Geçmiş konuları inceledim fırsat buldukça burdayım artık :)):67:

Aynı tarih olmamıza sevindim kdeniz ve özgekurt :) Demek terazi annesi olacağız Allah izin verirse. Gerçi ben Başak'a kaysın istiyorum ama herşey Allahtan sağlıklı olsunda :))

Son düzenleme:
mrb kızlar,, bu sabah güzel kahvaltı ettim, peynir-yumurta taze portakal suyu falan iyiydi yanii, ama şuan midem çok bulanıyor, bende kusamıyorum. doktor bana emedur diye bi yeşil hap verdi, onu iç dedi. içtim ama o daha çok bulandırdı yaaa,,,

Senin mideni bulandıran mide gazı sana söyliyim. Portakal suyu ve yumurta yapıyor böyle. Ben kokusunu bile alamıyorum. :( Biraz yürüyüş yaparsan geçer. ama yemen çok iyi çok faydali keşke bende yiyebilsem :(

Leblebi yiyemem normalde zaten elma ve krakerden bıktım :( Ayva ve kivi işe yaramıştı ama her zaman aynı şeyleri yiyemiyorum. Yiyecek şey bulamıyorum. bir öğün yediğimi diğer bir öğün ve o hafta dahil hiçbirşekilde yiyemiyorum tiksinti geliyor :( Şuana kadar en iyi gelen akşam yatmadan önce kestane yiyorum sabah daha rahat uyanıyorum öğürtüsüz. Birde bende faranjit var öldürüyor beni sabahları :( Geçmiş konuları inceledim fırsat buldukça burdayım artık :)):67:

Aynı tarih olmamıza sevindim kdeniz ve özgekurt :) Demek terazi annesi olacağız Allah izin verirse. Gerçi ben Başak'a kaysın istiyorum ama herşey Allahtan sağlıklı olsunda :))

amin canım benimde dualarım hep bu yönde sağlıklı olsunlarda biz onları hangi burç olurlarsa olsunlar severiz :9:

ben hep derdim allahım benden bir tane daha olsun diye. yüce rabbimde ona göre verdi. erkek kız farketmiyor ama . huyu suyu bana benzeerse vicdanlı adaletli olurr. benim burcumda terazi

tşkler canım darısı hepimizin başına bide görseniz 2 saniye harketsiz durmuyodu eller ayaklar komple vucut hop op oynadı sonra ellerini kaldırdı şöle gerilir gibi sonra soktu ağzına cok cok emmek için :) süperdi ikinci bebeğim ama kızım hiç böle hareket etmiyodu çok şaşırdım

hareketli olunca erkek diyorlar. sakinse kız.

bu pazartesinin geldiğii hızla neden pazar günü gelmiyor. nedir bu günler arasındaki adaletsizlikk:20:

Back
X