Kurşun içermeyen boya olması gerekiyor. 4000 TL ortalama demissin ama mesela İzmir'e gore 4000 Tl cok fazla, İstanbulu bilemem ama izmirde 1500-3000 aralığında. 3000 TL'de bebek odası için abartılı bir rakam. mobilyasında da sunta ya da sunta lam yerine MDFlam kullanılması daha saglam olur. Bu bildiginiz yatakların sallanan tarzda olanları var onları önermem ççünkü onları hafif olsun, sallanma mekanizmasına yük olmasın diye suntalamdan yapıyorlar, bu da mobilyanın ömrünü kısaltıyor.
ben 4bin diorum ama eşim hiçbişi demior ha pardon sabır dior ahhahahha ya bnm mantığımda hem sağlıklı olsun hem uzun yıllar kullanayım yani liseye geldiğinde bile sıkılmasın sitiorum o yüzden beyaza çok sıcağım birara akça ağaçta demiştim ama kayınvalidm akçaağacı ne kadar uğraşsanda şirin bir bebek çocuk odası yapamazsın dedi diye vazgeçtik tabi gezmek lazım şu kurşun içermeyen olayınıda aklımda tutmam lazım
kızlar birde sezeryan olacaklara hamilelik dergisinde okudum beşik çok aşağıda olmasın yatağı çok aşağıda olmasın eğilip alamıormuşsun bebeği dikiş acısından mümkünse yükselen yatak beşik vb alın yazıordu ben park yatak alacağım için bnm öle bir şansım yok gerçi 2 ay seppet kullanıcam belki o rahat olur