• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa kızlar benimde midem sabah akşam felaket derecede bulanıyor ama kusamıyorumm !! Kussam rahatlicam ama yok........:((

kaç haftalık canım meleğin benım 11. hafta bıtınce bulantım azaldı kraker falan ye tatlım bıde kivi ve ayva ve elma da iyi geliyo sakın kusmaya çalışma kusman gerekse zaten için kabul etmez çıkarırsın hem unutma mıdenın bulanması bebeğinin iyi olduğu anlamına gelıyo

görümce görmeyim seni ölünce diye boşuna dememişler....:1:bı hıkaye vr bılırmısınız çaydanlık hıkayesı ay durun anlatayım derlerkı;

gelin demliğe benzer zaman geçtikçe oturur demlenir
kaynana alttaki su gibidir hep fokur fokur kaynar
eşiniz çay bardağı gibidir hem karısı doldurur hem anası doldurur
görümce çay kaşığıdır ortalığı karıştırmak onun işidir
kayınpeder çay tabağı gibidir herzaman oturaklıdır:9: :9::62:

ne güzel benzetmelermiş çok hoş hemen eşime anlatmam lazım:)

kaç haftalık canım meleğin benım 11. hafta bıtınce bulantım azaldı kraker falan ye tatlım bıde kivi ve ayva ve elma da iyi geliyo sakın kusmaya çalışma kusman gerekse zaten için kabul etmez çıkarırsın hem unutma mıdenın bulanması bebeğinin iyi olduğu anlamına gelıyo

bnimki dha 8+1 lik ama kivi ve ayvayı bilmiodum deniicem çok saolasın canım :))

arkadaşlar ben normalde kilolu biriyim hamilelikte de 1-1,5 kg.almışım. doktor bana az dedi çok şaşırdım. her ay 1 kg. dedi. yani onun hesabına göre 3 aylık olduğu için 3 kg. almalıymışım sizce ne kadar doğru????

arkadaşlar ben normalde kilolu biriyim hamilelikte de 1-1,5 kg.almışım. doktor bana az dedi çok şaşırdım. her ay 1 kg. dedi. yani onun hesabına göre 3 aylık olduğu için 3 kg. almalıymışım sizce ne kadar doğru????

Doğrusunu yanlışını bilemem tabi ama benim netten okuduklarımdan ve doktorumdan duyduğum kadarıyla ilk 3 ay pek kilo alınması istenmiyor. 1-2 kilo alınabilir en fazla hatta 1-2 kilo verilebilir bile bazen, normal yani. Bence sen kilo alıyım diye uğraşma, sağlıklı beslenmene bak

mrb kızlar,, bu sabah güzel kahvaltı ettim, peynir-yumurta taze portakal suyu falan iyiydi yanii, ama şuan midem çok bulanıyor, bende kusamıyorum. doktor bana emedur diye bi yeşil hap verdi, onu iç dedi. içtim ama o daha çok bulandırdı yaaa,,,

mrb kızlar,, bu sabah güzel kahvaltı ettim, peynir-yumurta taze portakal suyu falan iyiydi yanii, ama şuan midem çok bulanıyor, bende kusamıyorum. doktor bana emedur diye bi yeşil hap verdi, onu iç dedi. içtim ama o daha çok bulandırdı yaaa,,,

emadur tok karnına içilmeliymiş yoksa mide bulntısı yaparmış

Doğrusunu yanlışını bilemem tabi ama benim netten okuduklarımdan ve doktorumdan duyduğum kadarıyla ilk 3 ay pek kilo alınması istenmiyor. 1-2 kilo alınabilir en fazla hatta 1-2 kilo verilebilir bile bazen, normal yani. Bence sen kilo alıyım diye uğraşma, sağlıklı beslenmene bak

bende hep öle okuyorum ilk 4 ay en fazla 2 kg. alınmalıymış diye.

Doktorum bana ilk 3 ay en fazla 2 kilo al dedi. Ama cidden her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır dimi :34: Her doktorun yöntemi farklı oluyor.

Son düzenleme:
bende hep öle okuyorum ilk 4 ay en fazla 2 kg. alınmalıymış diye.

benim doktorum da ilk 3 ay kilo alımına karşı, ben totalde 900gr. aldım neyse boyun var dedi ama sanki ağır ol kontrolü kaybetme der gibiydi :))
alıyorsan yapacak bir şey yok, dikkat etmek bizim için iyi olur.
şu var ki ben doymuyorum 7/24 yiyebilecek kapasitedeyim.
film şeridi gibi gözümün önünden sürekli ne yesem diye geçiriyorum ve üşenmiyorum da :))

feyruka bu arada tahlillerinin iyi çıkmasına çok sevindim, gözün aydın.

Selam eylül anneleri araya araya sonunda buldum sizi. Sitede yeniyim. Çok sevindim bu sayfayı bulduğuma :)) Benim USG de doğum 27 Eylül görünüyor. İlk USG ye girişimde 5 haftalıktı. sonraki hafta 9 unda gittim dr.a. ilk defa kalp atışlarını duyduk. 7 haftayı tam bitirmiş görünüyordu. Çok şaşırdım birden gelişmiş. :) 2 Ekimden 27 Eylüle sıçradı doğum tarihi. Şuan 8 haftalık olması lazım ama çok çabuk gelişiyor. Yarın gidicem son durumu görmeye. ben yazın 50 kiloydum kışın 4 kilo aldım hala aynı kilodayım. Hiç bişey yiyemiyorum mide bulantısından :( Hepimizin bu yolculukta Allah yardımcısı olsun :emir_bebek:

benim doktorum da ilk 3 ay kilo alımına karşı, ben totalde 900gr. aldım neyse boyun var dedi ama sanki ağır ol kontrolü kaybetme der gibiydi :))
alıyorsan yapacak bir şey yok, dikkat etmek bizim için iyi olur.
şu var ki ben doymuyorum 7/24 yiyebilecek kapasitedeyim.
film şeridi gibi gözümün önünden sürekli ne yesem diye geçiriyorum ve üşenmiyorum da :))

feyruka bu arada tahlillerinin iyi çıkmasına çok sevindim, gözün aydın.

ben de aynı senin gibiyim. sürekli bişiler yemek istiyorum.
çok teşekkür ederim. bebeğin ense kalınlığı ve sıvısı iyi dedi de tahlil sonuçları cuma çıkacakmış.inşalh o da iyi olur

Selam eylül anneleri araya araya sonunda buldum sizi. Sitede yeniyim. Çok sevindim bu sayfayı bulduğuma :)) Benim USG de doğum 27 Eylül görünüyor. İlk USG ye girişimde 5 haftalıktı. sonraki hafta 9 unda gittim dr.a. ilk defa kalp atışlarını duyduk. 7 haftayı tam bitirmiş görünüyordu. Çok şaşırdım birden gelişmiş. :) 2 Ekimden 27 Eylüle sıçradı doğum tarihi. Şuan 8 haftalık olması lazım ama çok çabuk gelişiyor. Yarın gidicem son durumu görmeye. ben yazın 50 kiloydum kışın 4 kilo aldım hala aynı kilodayım. Hiç bişey yiyemiyorum mide bulantısından :( Hepimizin bu yolculukta Allah yardımcısı olsun :emir_bebek:

hoşgeldin. sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle. benim doğumda 26 eylül. mide bulantısı çok sıkça başımıza geliyor. leblebi elma kraker yiyerek atlatmaya çalışıyoruz öneririz. birde geçmiş sayfaları oku istersen paylaştığımız pek çok faydalı bilgi aktarımları var

Hoşgeldin canım :34: sana bulantı için önerim kivi ve ayva yemen olucak. en az 15 - 16 gündür deniyorum süper etkili :49:

kdeniz,
bu arada geçmişi yeni okuyabildim senin de gözün aydın canım.
inşallah bundan sonraki kontrollerden de hep iyi haberlerle gelirsin :)

selam arkadaşlar ben de aranızda yeniyim

bugün tam 7+3 olduk bebişimin kalp atışlarını da duyduk çok şükür. beni de listeye ekler misiniz

Back
X