• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende ces gibi bembeyaz bir takım istiorum ama ben hemen almayacağım oturma odam okdr tatlıki kıyamıorum onu bozmaya bir doğsun bebeişim 1 yaşına kadar hallederim diorum ilk 2 ay sepetle sonrada park yatakla ida edicem gerçi bu şimdiki düşüncem hormonlarım heran herşeyi deiştirebilir

ben hep derdim allahım benden bir tane daha olsun diye. yüce rabbimde ona göre verdi. erkek kız farketmiyor ama . huyu suyu bana benzeerse vicdanlı adaletli olurr. benim burcumda terazi

Benim abimin kızıda terazi. Terazilerin gözleri güzel olurmuş. Dünya güzeli maviş maviş çok akıllı bi çocuk. Oda 27 Eylül doğumlu 5 yaşında ve doğduğundan beri arkadaşım sanki. Anneliği yarı yarıya onda taddım diyebilirim. :) Büyük insan gibi dertlerimi anlatırım bazen ona oda dili döndüğünce akıl bile verir :) onunla müthiş bi iletişimimiz var gözlerimizden birbirimizi anlıyoruz. İnşallah çocuğumlada öyle olur :) ama çok dağınık ve başına buyruk bende öyleyim :( Babamızda aslan disiplinli bizi en iyi dengeleyen başak olacaktır o yüzden başak olsun dedim ama teraziyede hiç mi hiç itirazım yok. Rabbim en doğrusunu bilir :):49:

Benim abimin kızıda terazi. Terazilerin gözleri güzel olurmuş. Dünya güzeli maviş maviş çok akıllı bi çocuk. Oda 27 Eylül doğumlu 5 yaşında ve doğduğundan beri arkadaşım sanki. Anneliği yarı yarıya onda taddım diyebilirim. :) Büyük insan gibi dertlerimi anlatırım bazen ona oda dili döndüğünce akıl bile verir :) onunla müthiş bi iletişimimiz var gözlerimizden birbirimizi anlıyoruz. İnşallah çocuğumlada öyle olur :) ama çok dağınık ve başına buyruk bende öyleyim :( Babamızda aslan disiplinli bizi en iyi dengeleyen başak olacaktır o yüzden başak olsun dedim ama teraziyede hiç mi hiç itirazım yok. Rabbim en doğrusunu bilir :):49:

dağınık değilim ama başına buyrukluk kısmı olabilir:8: doğrularımdan vazgeçmem ve bildiğimi yaparım

fiyat baya iyiymiş ya boyasını sorun diorlar ama ne sorcam bilmiorum sen mimar deilmiydin az çok sağlıklı sağlıksız anlarsın ces maskoda modokoda bakmıştım 2 den başlıor 7ye kadr gidiordu ortalama 4 diye düşünmüştüm bnde

Kurşun içermeyen boya olması gerekiyor. 4000 TL ortalama demissin ama mesela İzmir'e gore 4000 Tl cok fazla, İstanbulu bilemem ama izmirde 1500-3000 aralığında. 3000 TL'de bebek odası için abartılı bir rakam. mobilyasında da sunta ya da sunta lam yerine MDFlam kullanılması daha saglam olur. Bu bildiginiz yatakların sallanan tarzda olanları var onları önermem ççünkü onları hafif olsun, sallanma mekanizmasına yük olmasın diye suntalamdan yapıyorlar, bu da mobilyanın ömrünü kısaltıyor.

canım biından aldık bunun aynısı ama cekmece kulpları zümrük taşı varya onun gibi mobilyası çok sağlam birebir olmasada aynısı diyebiliriz marka aynı diil ama tabi

Benim begendigimin kulplar da gümüş ve kristal. Zümrüt yeşil olur ama senin aldığının kulpları yeşil miydi yani?

daha 2 gün var pazara. üstelik yarın sabah toplantı var kafadan 2 saat 2 gün gibi gelicek:14:

ben toplantı olduğu zaman elime bir kağıt bir kalem alırdım sürekli birşeyler karalardım vakit çabuk geçiyordu sizin ortam nasıl bilmiyorum ama müsait ise bir dene derim :1:

Back
X