• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

HAyrolca canım, çok sinirlenmememiz lazım, anlat da unut biran önce.

sorma canım ya ağladım sinirimden gerizekalı karşı komşum hatıun her sabah 7 de işe gıdıyoonunla beraber bütün kat ayakta dış kapıyı bi kapatması var yemin ederim bu sabah koltuk sallandı güm güm diye deprem oluyo diye ağlıyarak uyandım kapanmıyo bidaha vuruyo anahtarla kapatmıyo topuzdan çekiyo sanki deprem oldu sanırsınız bi kere uyardım yok hayvan olan değişirmi yine aynı yönetime söledim bakalım nolcak ama başıma ağrı girdi sinirden

selam kızlarr yaa bişey danışmak istiyorum.Ben 8 haftalık hamileyim.Kilom da boyuma göre normal 1 70 boynda 64 kiloyum henüz göbeim tahta gibi.Ama doktor bana rahat doğum yapmak istiosan sakın çok kilo alma dikkat et ,en fazla 11 kilo falan al dedi ..Korkuyorum ben de canım bişey istediği zaman kilo alıcam dite,yiyorum ama bulantılardan çok yemek mümkün değil henüz tabii de..sizler nasıl besleniosunuz size de doktorlarınız aynı şeyleri söledi mi ??

atladığın bi konu var. sen kilo alıcam diye yemez içmezsen nasıl hayatına normal seyirde dewam etmeyi düşünüyorsun. şuan bebek senden besleniyo. senin depoladıklarını alıyor. sende yiyip içerek bunları geri yerine koymalısın. ilerde bi sağlık problemi olmasın diyorsan ye. can boğazdan gelir.. süt muhakkak iç hem senin dişlerin için hem bebeğin dişleri için. 1 ayda 2 kilo alan arkadaşlar var aramızda :1: mesela bennn:21:

sorma canım ya ağladım sinirimden gerizekalı karşı komşum hatıun her sabah 7 de işe gıdıyoonunla beraber bütün kat ayakta dış kapıyı bi kapatması var yemin ederim bu sabah koltuk sallandı güm güm diye deprem oluyo diye ağlıyarak uyandım kapanmıyo bidaha vuruyo anahtarla kapatmıyo topuzdan çekiyo sanki deprem oldu sanırsınız bi kere uyardım yok hayvan olan değişirmi yine aynı yönetime söledim bakalım nolcak ama başıma ağrı girdi sinirden

biraz vahşice ama okduklarımdan sonra kadını tanımama rağmen, tam kapıyı sert kapatırken elektrik veresim geldi ona :1:

söylemeyi unuttum. dün doktorum dediki portakal iyi güzel ama çok gaz yapar dedi onun yerine bol KİVİ ye dedi. zaten lpg li araç gibi geziniyodum. doktorun söylediği iyi oldu :84:

kaç yıldır bu apartmanda oturuyorum ilk defa bmle bıseyle karsılasıyoruz önceden bi genç çocuk oturuyodu hiçkımse gırıp çıktıgını bıle anlamazdı bıde derız erkekler pek dıkkat etmez bole seylere dıye bıde uyardım ustelık bende şikayet ettım mesela yukarda bı bebek var butun un kosturuyoo bagrıyo aglıyo ama cocuk anlamıyo napıcan ama bu koskocaman ınsan yanı sınırden dıslerımı sıkmısım agrıyolar valla

gunaydın arkadaşlar

bugun çok sinirliyim çooookkkkkkkk ıııııııyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:47: :47: :47:

canım takma her yerde bır dengesız bulunur canım sen sakın ol daha olmadı kadına bır kez daha uyar olmadı yönetıcıye söyleyın canım benım de görümce var sınırlerımı bozan hamılelıgıme ınanmıyorum sımdıde dıs gebelık olması dıyor daha doktor bırsey demedı kontrolde ıste ne yapacan sabrı cekecen

atladığın bi konu var. sen kilo alıcam diye yemez içmezsen nasıl hayatına normal seyirde dewam etmeyi düşünüyorsun. şuan bebek senden besleniyo. senin depoladıklarını alıyor. sende yiyip içerek bunları geri yerine koymalısın. ilerde bi sağlık problemi olmasın diyorsan ye. can boğazdan gelir.. süt muhakkak iç hem senin dişlerin için hem bebeğin dişleri için. 1 ayda 2 kilo alan arkadaşlar var aramızda :1: mesela bennn:21:

bence de kilo alıcam diyerek yememezlik yapma bebiş beslenemez sonra.bende 12.haftaya gircem 2 kilo almışım kilolar verilir doğum sonrası zaten.bide bu aralar bişeler yesemde karnım aç halaaa,midem kazınıyor sanki

doğru ya haklısınızz işte bu doktor biraz korkuttu beni doğru söylüosunuzz :)) Sağolun..Neyse artık çok kilo alırsak doğumdan sonra da zayıflama forumlarında takılıcazz napalımm :))) Önemli olan bebeklerin sağlıklı olmasıı

Ya bu kadının hayvanlığı tartışılmaz şimditabi, uyarmak lazım hatta pataklamaz lazım ama artık bunu yapamayız çünkü hamileyiz. Bana doktorumun ilk söledigi sey noldu biliyomusun? Senin değiştiremeyecegin seylere sinir oluyosan, artık o şeylere sinir olmaktan vazgeçmelisin dedi. O anda adrenalin salgısıyla beraber rahimde kasılma olurmuş bu da bebegi kotu etkilermis. Dğnyada o kadar cok insan kılığında olan var ki herbirini duzeltemeyiz. Benim şirkette de mesela küçük hisseli ortaklardan biri sakız çiğniyor. Erkek derisn ama nasıl bir sakız çiğnemek. Benim bir insanın sakız çiğniyor oldugunu bilmem bile bu kadar sinirimi bozarken adam resmen sakızı öttürüyo, patatıyo. Normalde bizim şirkette kapılar kapatılmaz ama adamı değiştiremeiceime gor kapımı kapatım ıtıruyorum yoksa katil olmam lazım. takmamaya çalşıyorum, kulaklarıma kulaklığı takıp müzik falan dinleyip unutmaya çalışıyorum. Sen bu kadına nükteyle yaklaş bence de ki:
Ay bu sabah kapıyı yavaş kapattınız galiba 7'de uyanamadım. oysa ki hersabah sizin kapı sesinizle uyanıverirdim. Öküz degilse anlar bir daha yapmaz heralde. Ay ben de sinirlendim galina.:4::4::57::57:

görümce görmeyim seni ölünce diye boşuna dememişler....:1:bı hıkaye vr bılırmısınız çaydanlık hıkayesı ay durun anlatayım derlerkı;

gelin demliğe benzer zaman geçtikçe oturur demlenir
kaynana alttaki su gibidir hep fokur fokur kaynar
eşiniz çay bardağı gibidir hem karısı doldurur hem anası doldurur
görümce çay kaşığıdır ortalığı karıştırmak onun işidir
kayınpeder çay tabağı gibidir herzaman oturaklıdır:9: :9::62:

Ya bu kadının hayvanlığı tartışılmaz şimditabi, uyarmak lazım hatta pataklamaz lazım ama artık bunu yapamayız çünkü hamileyiz. Bana doktorumun ilk söledigi sey noldu biliyomusun? Senin değiştiremeyecegin seylere sinir oluyosan, artık o şeylere sinir olmaktan vazgeçmelisin dedi. O anda adrenalin salgısıyla beraber rahimde kasılma olurmuş bu da bebegi kotu etkilermis. Dğnyada o kadar cok insan kılığında olan var ki herbirini duzeltemeyiz. Benim şirkette de mesela küçük hisseli ortaklardan biri sakız çiğniyor. Erkek derisn ama nasıl bir sakız çiğnemek. Benim bir insanın sakız çiğniyor oldugunu bilmem bile bu kadar sinirimi bozarken adam resmen sakızı öttürüyo, patatıyo. Normalde bizim şirkette kapılar kapatılmaz ama adamı değiştiremeiceime gor kapımı kapatım ıtıruyorum yoksa katil olmam lazım. takmamaya çalşıyorum, kulaklarıma kulaklığı takıp müzik falan dinleyip unutmaya çalışıyorum. Sen bu kadına nükteyle yaklaş bence de ki:
Ay bu sabah kapıyı yavaş kapattınız galiba 7'de uyanamadım. oysa ki hersabah sizin kapı sesinizle uyanıverirdim. Öküz degilse anlar bir daha yapmaz heralde. Ay ben de sinirlendim galina.:4::4::57::57:

doktorun sözü süpermiş..ah bide uygulayabilsek...

görümce görmeyim seni ölünce diye boşuna dememişler....:1:bı hıkaye vr bılırmısınız çaydanlık hıkayesı ay durun anlatayım derlerkı;

gelin demliğe benzer zaman geçtikçe oturur demlenir
kaynana alttaki su gibidir hep fokur fokur kaynar
eşiniz çay bardağı gibidir hem karısı doldurur hem anası doldurur
görümce çay kaşığıdır ortalığı karıştırmak onun işidir
kayınpeder çay tabağı gibidir herzaman oturaklıdır:9: :9::62:

Ay bayıldıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım.

doktorun sözü süpermiş..ah bide uygulayabilsek...

Uygulamamız lazım ama.

günaydın kızlar, yeni kalktık sayılır biz...bişiler yedik. iki gündür maşallah midemizde bulanmıyor sabahları, en azından çıkarmadan 2 gün geçirdim :64::64:

günaydın kızlar, yeni kalktık sayılır biz...bişiler yedik. iki gündür maşallah midemizde bulanmıyor sabahları, en azından çıkarmadan 2 gün geçirdim :64::64:

Günaydın canım, inşallah bundan sonra da hiiiiiiiiiiiiiiiiiiç bulanmayacak.

aaaaaaaaaa okadar hıkaye yazdım size komık degılmı yoksa huuuuu ordamısınızzzzzz:122:

valla ben bu sabah çay içiyorum oh be içim açıldı valla gunde bır fıncan yasak değıl demıstı dr ama dıkkat edıyodum
bugun salladım ooohhh sıcak sıcak ne ıyı geldı varya :68:

Son düzenleme:
Komikmiş canım :60: benim Allah'tan görümce falan yok ama tek çocuk eşim. Kaynanam oğluşum diye seviyor kocaman adamı yaaa :63: :60:

Back
X