• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bi kaç damla kan olabilcek bir durum hep konuştuk ya. canını sıkma. benim yengem 7-8 aylıktı sanırım. oturduğu yerden bi kan boşaldı kadından allahım nasıl paniğiz biz. tmm öldü dedik. paçalarından aktı kan resmen. doktora tabi hemen. doktor dedi korkulacak bişey yok herşey normal. bebek doğdu şimdi 10 aylık çokda sağlıklı. demem o ki korkma. allahın izniyle hiçbir şey olmaz

inşallah canım ya...
nasıl korktum...ikidebir wc de kaldım...yemek bile yemedim doğru dürüst.bütün moralim tepetakla oldu...
sabahı bekleyelim dedik...şimdi aradım dr.11,15 de gidecem bakalım neler olmuş...:59:

günaydın şekerler
yeniden bebişlerini görenleri tebrik ediyorum maşallah:)
kan gelmesini çok fazla takmayın arkadaşlar arada olur böyle şeyler.vücut hamileliğe alıştırıyor kendini.benim de gece burnumdan kan geldi.hamilelikte bebeğin kalbine daha fazla kan gitmesi için vücut daha fazla kan pompalarmış.arada bu tarz şeylerin olması doğal.

Ohh 2li testler yapılmış bile gözün aydın liberty.daha geriye gidemedim başka yaptıran arkadaş varsa onların da gözü aydın.bugün de esrantla selda gidiyormuş galiba.inşallah allahım güzel haberler verir.benim de cumt sabahı çok endişeli ve heyecanlıyım.dün gece de rüyamda bu testle ilgili çok kötü şeyler gördüm.allahım tersine çıkartsın.çok moralim bozuktu.

Herkeslere ggunaydıııın, güzel günler olsun.

günaydın kızlar

akşam bir kaç damla kan geldi.çok moralim bozuldu....
dah sonrasına hiç gelmedi kesildi.şu anda yok.ama ben çok huzursuzum.11,15 de doktora gidecem.ne olur bana dua edin.:59:

Moralini yüksek tut canım önemli birşey degildir heralde. Geçmiş olsun.

benim miğde bulantım pek olmuyo yani oluyoda çok yoğun olmuyo öğürecek kadar değil.
sürekli uyku modundayım akşam 11:30 yatıyorum gündüz 11.00de kalkıyom saat 4 gibi yeniden uyuyom saat 6:30 a kadar... :26:

valla ben okuduklarımın yalancısıyım senin belirtilere erkek diorlar offffffffffff zaman geçsin artık ta öğrenelimmmmm:44:

ben sabah 07:30da kalkıorum gece 12 ye kadar imkanı yok uyuyamıorum ben zaten uyku seven biri deilimde ama hamilelik bu uyku yapmalıydı yapmıorrr bende bunu araştırdım kız anneleri çok uyumazmış erkek anneleri uyurmuş diye okudummm inşallah doğrudur

ayşegül geçen yazdım sana ama sonra çıktım cevap attın mı göremedim randevun kaçta cumt günü?

:87: günaydın hanımlar. güzel haberlerle geldik. bebeşim çok iyiydi. deli gibi kalbi atıyordu. babamızda tanıştı bebeğimizle. yüzünü görmeliydiniz. ağzını kapatamadı bi türlü tüm akşam. resmimize bir yenisini daha ekledik. bu arada yeni testler istedi benden. eminim yoktur ama yinede yapalım dedi. guatr. hepatit, aids bi kaç tane daha vardı hatırlamıyorum. doktorumuzdanda çok memnun kaldık. önümüzdeki ay tekrar kontrole gidicez. ikili testimizi yaptırıcaz. bu hafata kontrol haftası arkadaşlardan gidenler oldu. diğer arkadaşlarda inşallah hayırlı haberlerle gelir

hayırlı olsun canımmmmm çok sevindimm inşallah 2li testtende hayırlı haberlerle dönersinnn:nazar:

bugün dr a gidecek tüm arkadaşlarımdan hayırlı haberler bekliorum inşallah

herkes bebişlerinin en güzeelll haberlerini getirsinnn merakla bekliorumm

hayırlı olsun canımmmmm çok sevindimm inşallah 2li testtende hayırlı haberlerle dönersinnn:nazar:

sağol canım benim. ben geriden takip ediyorum sizi. siz bana örnek oluyorsunuz. ne yapılacaksa ne gibi sorunlar çıkacaksa karşıma sizden tecrübeli olduğumdan rahat atlatıyorum.

tsk ederim canım cok istiyorum tekrar hamile kalabilmeyi.:59:glucophage ben baya kullandım ama o benim durumuma uygun degilmiş oyuzden tüpbebek merkezindeki dr glucobay verdi onun faydasının bir ayda görmüştüm ama işte nasip olmadı.herkesin pkosu kendine hasmış ya oyüzden glucobay kullanmam gerekmiş.gerci hepsi aynı işi görüyo bu ilacların ama ne bileyim kişiye göre etkisi farklı olabiliyo demekki.Allahım bebişini sana bagıslasın sagsalim kucakla inş tabiki ablanında

allah razı olsun. ama bana ilk önce femara verdi.sadece femarayla tedavi edecem dedi, sonra baktıki ben biraz kiloluyum zayıflayamıyorum glucupage da ekledi. böylece şeker isteğin azalır en azından dedi yumurtlamaya da yardımcı olur dedi. yani benim için o ikinci plandı. allah sana da en kısa sürede bağışlasın

günaydın arkadaşlar, ben de dün akşam iş çıkışı gittim kontrole. bebek yerinde durmuyordu doktor bile şaşırdı. maşallh çok hareketli takip edemiyorum dedi. cinsiyetini anlamaya çalıştı ama yerinde durmadığı için göremiyorum dedi. 2li testi yaptırdım ense kalınlığı normal kan sonuçu da cuma çıkacak dedi. bizim çocuk şimdiden yaramaz çıktı çok uğraştıracak bizi :-)

bu arada ben hep 2li test yaptırıp da moralimi bozmam diyordum. dün doktora da söledim yaptırmıycam dedim o da dediki bunu sadece özürlümü değilmi diye düşünme dedi. bu genel bir sağlık tarama testidir. yaptırmanda fayda var dedi. ben de yaptırdım öle deyince. 97,5 tl ödedim. fiyat sizce normalmi?? başka bi yerde de sormadım direk yaptırdım

bu arada ben hep 2li test yaptırıp da moralimi bozmam diyordum. dün doktora da söledim yaptırmıycam dedim o da dediki bunu sadece özürlümü değilmi diye düşünme dedi. bu genel bir sağlık tarama testidir. yaptırmanda fayda var dedi. ben de yaptırdım öle deyince. 97,5 tl ödedim. fiyat sizce normalmi?? başka bi yerde de sormadım direk yaptırdım

Ben de 80 Tl ödemiştim normal bence. Bu arada iyi haberlere çk sevindim inşallah kan testi de normal değerlerde çıkar ve bu badireyi de atlatmış olursun.

selam kızlarr yaa bişey danışmak istiyorum.Ben 8 haftalık hamileyim.Kilom da boyuma göre normal 1 70 boynda 64 kiloyum henüz göbeim tahta gibi.Ama doktor bana rahat doğum yapmak istiosan sakın çok kilo alma dikkat et ,en fazla 11 kilo falan al dedi ..Korkuyorum ben de canım bişey istediği zaman kilo alıcam dite,yiyorum ama bulantılardan çok yemek mümkün değil henüz tabii de..sizler nasıl besleniosunuz size de doktorlarınız aynı şeyleri söledi mi ??

selam kızlarr yaa bişey danışmak istiyorum.Ben 8 haftalık hamileyim.Kilom da boyuma göre normal 1 70 boynda 64 kiloyum henüz göbeim tahta gibi.Ama doktor bana rahat doğum yapmak istiosan sakın çok kilo alma dikkat et ,en fazla 11 kilo falan al dedi ..Korkuyorum ben de canım bişey istediği zaman kilo alıcam dite,yiyorum ama bulantılardan çok yemek mümkün değil henüz tabii de..sizler nasıl besleniosunuz size de doktorlarınız aynı şeyleri söledi mi ??

Canım kilo almamak icin yapacagin tek sey tatlı ve hamurisi tipi seyler yememek olmalı. onları da ölçülü olarak yiyebilirsin hatta. skaın kilo alıcam diye canının istedigi seyleri yemekten kaçınma. Doktorun boyuna oranlayarak jheralde 11 kilo demis. ama 15 kilo alsan da dogumunu yaparsın merak etme. BEslenmenden eksiltme sakın sadece yararlı şeyleri tüketmeye bak.

teşekkür ederim, inşallah. bu kan testinde nelere bakıyorlar peki bilginiz varmı???

Down sendromu ve trizomi adındaki hastalıklara. Aslına bakrsan tam olarak 13. 18. ve 21. hastalıklar isimli hastalıklara bakıyorlar. 21inci hastalıgın ismi zaten down sendromu. bunlara bakıyorlar.

Back
X