• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

esraaannnntttttt kız hissediorummmmm gelll de yazzz listeyeee :62:

kızllaarrr hamileliği çok uyku yapanlarında oğlu oluormuş bnm hiç yapmıor hatta uyuyamıorum desem yeriii:66:

bulantılarımda malumunuz hayatımı karartmış durumda oda daha çok kız annelerinde olurmuş batıl inanç bunlar belki ama naspimm umut dünyası:25:

benim miğde bulantım pek olmuyo yani oluyoda çok yoğun olmuyo öğürecek kadar değil.
sürekli uyku modundayım akşam 11:30 yatıyorum gündüz 11.00de kalkıyom saat 4 gibi yeniden uyuyom saat 6:30 a kadar... :26:

hayırlısı olsun Liberty
bu 2'li test benim için sıkıcı bi bekleme sürecine dönüştü ama bebeğin dönmesini bekliyorum
1,3 ne anlama geliyormuş sordun mu doktora canım

Son düzenleme:
Ayyy maşallah kızlar yaaa oku oku bitmiyor inanın yazmaya enerjim kalmıyor..:)).Allah herkesin gönlüne göre versin önce sağlıklı bebekler versin, benim içimede kız doğuyor.. bakalım ne olacak:)))

teşekkür ederim allah sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah. ben bakırköyde cemil bey var prof. ona gittim. muhteşem bi doktor. kesinlikle tavsiye ederim. femara ile glucophage verdi. glucohage ı günde 1 tane alıyordum femarayı da adetin 3.-7. arası günde iki defa alıyordum. tedavide 2. ay hamile kaldım. ablama gittiği bütün doktorlar sen tüp bebekle hamile kalabilirsin demişlerdi o da benden sonra cemil beye gitti ve o da şimdi hamile :-)))

tsk ederim canım cok istiyorum tekrar hamile kalabilmeyi.:59:glucophage ben baya kullandım ama o benim durumuma uygun degilmiş oyuzden tüpbebek merkezindeki dr glucobay verdi onun faydasının bir ayda görmüştüm ama işte nasip olmadı.herkesin pkosu kendine hasmış ya oyüzden glucobay kullanmam gerekmiş.gerci hepsi aynı işi görüyo bu ilacların ama ne bileyim kişiye göre etkisi farklı olabiliyo demekki.Allahım bebişini sana bagıslasın sagsalim kucakla inş tabiki ablanında

ben saçlarımı boyattığım gün çğrendim hamile olduğumu ve berbat oldu saçlarım tekrar düzelttircektim kiii hamile olduğumu öğrendim:21: Umarım bebişe bir zararı olmamıştır.4.aydan sonra boyatılcağını duymuştum zaten şimdi organik boyalar varmış ne kadar doğrudur tabi organik olduğunu bilemem

1 ay sonra bende boyatacığım doktoruma sordum kanıtlanmış bir zararı yok dedi hep boyaya alışkın saçlar boya zamanı geçince bir acaip oluyor ve bendede inanılmaz beyaz var.

:87: günaydın hanımlar. güzel haberlerle geldik. bebeşim çok iyiydi. deli gibi kalbi atıyordu. babamızda tanıştı bebeğimizle. yüzünü görmeliydiniz. ağzını kapatamadı bi türlü tüm akşam. resmimize bir yenisini daha ekledik. bu arada yeni testler istedi benden. eminim yoktur ama yinede yapalım dedi. guatr. hepatit, aids bi kaç tane daha vardı hatırlamıyorum. doktorumuzdanda çok memnun kaldık. önümüzdeki ay tekrar kontrole gidicez. ikili testimizi yaptırıcaz. bu hafata kontrol haftası arkadaşlardan gidenler oldu. diğer arkadaşlarda inşallah hayırlı haberlerle gelir

günaydın kızlar

akşam bir kaç damla kan geldi.çok moralim bozuldu....
dah sonrasına hiç gelmedi kesildi.şu anda yok.ama ben çok huzursuzum.11,15 de doktora gidecem.ne olur bana dua edin.:59:

:87: günaydın hanımlar. güzel haberlerle geldik. bebeşim çok iyiydi. deli gibi kalbi atıyordu. babamızda tanıştı bebeğimizle. yüzünü görmeliydiniz. ağzını kapatamadı bi türlü tüm akşam. resmimize bir yenisini daha ekledik. bu arada yeni testler istedi benden. eminim yoktur ama yinede yapalım dedi. guatr. hepatit, aids bi kaç tane daha vardı hatırlamıyorum. doktorumuzdanda çok memnun kaldık. önümüzdeki ay tekrar kontrole gidicez. ikili testimizi yaptırıcaz. bu hafata kontrol haftası arkadaşlardan gidenler oldu. diğer arkadaşlarda inşallah hayırlı haberlerle gelir

çok sevindim tatlım.allahım kucağına almayı nasip etsin...

günaydın kızlar

akşam bir kaç damla kan geldi.çok moralim bozuldu....
dah sonrasına hiç gelmedi kesildi.şu anda yok.ama ben çok huzursuzum.11,15 de doktora gidecem.ne olur bana dua edin.:59:

bi kaç damla kan olabilcek bir durum hep konuştuk ya. canını sıkma. benim yengem 7-8 aylıktı sanırım. oturduğu yerden bi kan boşaldı kadından allahım nasıl paniğiz biz. tmm öldü dedik. paçalarından aktı kan resmen. doktora tabi hemen. doktor dedi korkulacak bişey yok herşey normal. bebek doğdu şimdi 10 aylık çokda sağlıklı. demem o ki korkma. allahın izniyle hiçbir şey olmaz

Back
X