Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esraaannnntttttt kız hissediorummmmm gelll de yazzz listeyeee
kızllaarrr hamileliği çok uyku yapanlarında oğlu oluormuş bnm hiç yapmıor hatta uyuyamıorum desem yeriii
bulantılarımda malumunuz hayatımı karartmış durumda oda daha çok kız annelerinde olurmuş batıl inanç bunlar belki ama naspimm umut dünyası![]()
dr ii çok ii dedi 3 kadar normalmiş 3cm den sonra problemmişhayırlısı olsun bu 2'li test beni sıkıcı bi bekleme içindeyim ama bebeğin dönmesini bekliyorum
1,3 ne anlama geliyormuş sordun mu doktora canım
dr ii çok ii dedi 3 kadar normalmiş 3cm den sonra problemmiş
dr ii çok ii dedi 3 kadar normalmiş 3cm den sonra problemmiş
ikili testim yapıldı 1.3 çıktı sonuç
Kızlar ben artık kaçıyorum.
Yarın randevum 10:45'de.
Güzel dileklerinizi bekliyorum![]()
teşekkür ederim allah sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah. ben bakırköyde cemil bey var prof. ona gittim. muhteşem bi doktor. kesinlikle tavsiye ederim. femara ile glucophage verdi. glucohage ı günde 1 tane alıyordum femarayı da adetin 3.-7. arası günde iki defa alıyordum. tedavide 2. ay hamile kaldım. ablama gittiği bütün doktorlar sen tüp bebekle hamile kalabilirsin demişlerdi o da benden sonra cemil beye gitti ve o da şimdi hamile))
tsk ederim canım cok istiyorum tekrar hamile kalabilmeyi.glucophage ben baya kullandım ama o benim durumuma uygun degilmiş oyuzden tüpbebek merkezindeki dr glucobay verdi onun faydasının bir ayda görmüştüm ama işte nasip olmadı.herkesin pkosu kendine hasmış ya oyüzden glucobay kullanmam gerekmiş.gerci hepsi aynı işi görüyo bu ilacların ama ne bileyim kişiye göre etkisi farklı olabiliyo demekki.Allahım bebişini sana bagıslasın sagsalim kucakla inş tabiki ablanında
Kızlar ben artık kaçıyorum.
Yarın randevum 10:45'de.
Güzel dileklerinizi bekliyorum![]()
hayırlı haberler bekliyoruzz...
benim randevumda 1'de bakalım merak içindeyim
ben saçlarımı boyattığım gün çğrendim hamile olduğumu ve berbat oldu saçlarım tekrar düzelttircektim kiii hamile olduğumu öğrendimUmarım bebişe bir zararı olmamıştır.4.aydan sonra boyatılcağını duymuştum zaten şimdi organik boyalar varmış ne kadar doğrudur tabi organik olduğunu bilemem
:87: günaydın hanımlar. güzel haberlerle geldik. bebeşim çok iyiydi. deli gibi kalbi atıyordu. babamızda tanıştı bebeğimizle. yüzünü görmeliydiniz. ağzını kapatamadı bi türlü tüm akşam. resmimize bir yenisini daha ekledik. bu arada yeni testler istedi benden. eminim yoktur ama yinede yapalım dedi. guatr. hepatit, aids bi kaç tane daha vardı hatırlamıyorum. doktorumuzdanda çok memnun kaldık. önümüzdeki ay tekrar kontrole gidicez. ikili testimizi yaptırıcaz. bu hafata kontrol haftası arkadaşlardan gidenler oldu. diğer arkadaşlarda inşallah hayırlı haberlerle gelir
günaydın kızlar
akşam bir kaç damla kan geldi.çok moralim bozuldu....
dah sonrasına hiç gelmedi kesildi.şu anda yok.ama ben çok huzursuzum.11,15 de doktora gidecem.ne olur bana dua edin.![]()