• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar peki saçını kestiren varmı ananem tutturdu kestirme diye ay napcam bılemedım siz ne dıyosunuz:12:

bu batıl inancı biliyorum canım ben kestirmedim hiç ama hamileliğni bilerek kestirenler oldu çevremde ALLAH şükür sağlıklı evladıda var :)))

aslında kestırmek istiyorum cunku belimde yanı zor oluyo 9 ayda kımbılır ne kadar olur
ama ananemıde kırmak istemiyorum bılemedım napıcam anında anlar çunku
eşimde pek sevmez böle inançları ama oda buyuk olunca bısey dıyemedi bakalım napcam rapunzel olcam

bu arada senınde bebeğin hayırlı olsun canım:nazar:

bu batıl inancı biliyorum canım ben kestirmedim hiç ama hamileliğni bilerek kestirenler oldu çevremde ALLAH şükür sağlıklı evladıda var :)))

aslında kestırmek istiyorum cunku belimde yanı zor oluyo 9 ayda kımbılır ne kadar olur
ama ananemıde kırmak istemiyorum bılemedım napıcam anında anlar çunku
eşimde pek sevmez böle inançları ama oda buyuk olunca bısey dıyemedi bakalım napcam rapunzel olcam

bu arada senınde bebeğin hayırlı olsun canım:nazar:

kızlar bu arada saçlarını boyatan oldumu ? saçım beyaz dolu, önümüzdeki hafta 3 ayım doluyor.. dr dan izin istiycem ? boya önerecek olan varmı ?

ben saçlarımı boyattığım gün çğrendim hamile olduğumu ve berbat oldu saçlarım tekrar düzelttircektim kiii hamile olduğumu öğrendim:21: umarım bebişe bir zararı olmamıştır.4.aydan sonra boyatılcağını duymuştum zaten şimdi organik boyalar varmış ne kadar doğrudur tabi organik olduğunu bilemem

esraaannnntttttt kız hissediorummmmm gelll de yazzz listeyeee :62:

kızllaarrr hamileliği çok uyku yapanlarında oğlu oluormuş bnm hiç yapmıor hatta uyuyamıorum desem yeriii:66:

bulantılarımda malumunuz hayatımı karartmış durumda oda daha çok kız annelerinde olurmuş batıl inanç bunlar belki ama naspimm umut dünyası:25:

kızllaarrr hamileliği çok uyku yapanlarında oğlu oluormuş bnm hiç yapmıor hatta uyuyamıorum desem yeriii:66:

bulantılarımda malumunuz hayatımı karartmış durumda oda daha çok kız annelerinde olurmuş batıl inanç bunlar belki ama naspimm umut dünyası:25:

canım benim yeğenım 9 ay boyunca kustu her sabah hıc sekmeden ama oğlu var adıda ateş ateş gibi yaktı içimi hergun çıkardım dedı ateş koydu adını:1:

Yazdım canımmm:21:

Şöyle bir yol var arkadaşlar bilmem biliyor musunuz? Bir topiğe abone oluyosunuz ya, yani takip etmek istediğiniz topiğe abone olun. Sonra yukardaki reklamın üstünde "Forum takip" diye bi yer var, onu tıklayın ve "aboneliklerimi göster" diyin. O sayfayı sürekli yenileyerek baktığınızda hangi topikte sizin okumadığınız mesaj var, gösteriyor. Ayrıca mavi noktaya tıklarsanız okumadığınız ilk mesaja gidiyor. Son mesajı kimin yazdığını gösteriyor, sanırım ordan takip etmek daha kolay. Bi sekmenizde bu sayfa açık olsun, yeni mesaj olduğunu görünce başka sekmede açtığınız topiği yeniler, yeni mesajı okursunuz. Sonra tekrar öbür sekmeye döndüğünüzde, okuduklarınızı okundu olarak gösteriyor.

Çok mu karışık anlattım?

öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim takıp edıyordum bırı bişe yazıcakmı diye anlatman karışık deyıl arkadaşım burdaki ssitem yetersiz bence kım ilgilenıyosa dıkkatte almasını rıca edıyorum karışık oluyo yoksa açıkcası ben takıp edemıyorum

çok şeker canım hayırlı olsun yavrun

sen o pantolonları gıyebılıyomusun bana olmuyooooo:59:

tek bu oluyor kot olarak o bir pantolonlar sıkıyor artık :1:
hamile pantolonu bile var giyindigim son hamilelik döneminde almıştım ama o hamilelik yatmıştı 3ay icinde boşgebelik nedeni ile.

Back
X