• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

11.haftanin ortasina geldik bebisimle hic gecmeyecek gibi olan karin agirlarim kasik agrilarim pat diye gidiverdi.migde bulantlarimda baya azaldi tiksntilerde.uzun bi aradan sonra kendimi bugun cok iyi hissediyorum.yasasinnn

ces,
iyi haberlerine çok sevindim, gözün aydın canım.
ne güzel için rahatladı darısı başımıza inşallah.

sadece göbek değil bu altta taytın lastiğinden ve gazdan ve karnım tok oyuzden bukadar gözukuyooo yoksa zayıfım ben :)))))))))))

Son düzenleme:
ay evet yanlış yere ekledim:1:

nasıl silcem

aaa neden göstermeuım kı nevar sonuçta hamıle değilmiyiz sadece göbüşümüz gözüküyo nıye çekiniyimki

Son düzenleme:
Burda bana mı taş geldi ?

ayy bilemiyorum yani
ekle anında kaldır filan, zaten başımız görünmüyor ne olur yani, altı üstü bir göbek, üstelik çıplak da değil kıyafetli filan.
anlam veremedim kusura bakma.

ayy bilemiyorum yani
ekle anında kaldır filan, zaten başımız görünmüyor ne olur yani, altı üstü bir göbek, üstelik çıplak da değil kıyafetli filan.
anlam veremedim kusura bakma.

Ben bebeğimi en son 7.hafta gördüm.
Yarınki kontrolde ne olacağı konusunda hiçbir fikrim yok.
Henüz bebeğim sağlıklı mı onu bile bilmiyorum.
Dolayısı ile nolur nolmaz diye resim bile eklemeyecektim ama
heveslendim ekledim.
Sonra da kaldırdım..
Bu tercih meselesidir,sorun etmen anlamsız bence.

geçmişi okumaya niyetlendim ama yok beceremedim kızlar cinsiyet tahminlerinimi söylüyoruzz

azimliyim kız diorummm:1:

Ben bebeğimi en son 7.hafta gördüm.
Yarınki kontrolde ne olacağı konusunda hiçbir fikrim yok.
Henüz bebeğim sağlıklı mı onu bile bilmiyorum.
Dolayısı ile nolur nolmaz diye resim bile eklemeyecektim ama
heveslendim ekledim.
Sonra da kaldırdım..
Bu tercih meselesidir,sorun etmen anlamsız bence.

Sorun etmek degil de o senin fotonu koymama sebebini baska anladi bence. Halbuki senin sebebin başka. Mesela benim koymama sebebim çekinmem. Kafam gorunmese de ben onun ben oldugunu biliyorum herkes bilecek gibi geliyor. Ben de o yuzden koysam bile kaldirirdim hemen. Oysa ki sen bebeginin saglikli ve seninle oldugundan emin olmak istiyosun once. Şnsanların gorusleri farklı olabiliyor ama kimse kimseyi yargılamadı aramızda gerginlik olmasın aman.

kızlar bu arada saçlarını boyatan oldumu ? saçım beyaz dolu, önümüzdeki hafta 3 ayım doluyor.. dr dan izin istiycem ? boya önerecek olan varmı ?

kızlar bu arada saçlarını boyatan oldumu ? saçım beyaz dolu, önümüzdeki hafta 3 ayım doluyor.. dr dan izin istiycem ? boya önerecek olan varmı ?

4 ay dolmadan boyatmayın diyolar ama boyancaksa da hangisi dogalsa onunla boya. ben hiç boyamadım saclarimi o yuzden oneride bulunamam.

göbek şovunuza bayıldım ne güzel herkesin azda olsa göbeği çıkmıştır artık benimde tok olunca çıkıyor sadece zayıf olduğumdan biraz belli oluyor ozaman :)))

Back
X