• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

14 kişi online ve herkes susuyor. Sanırım eskileri okuyorsunuz... Bi konu açalım bari.
14 Şubatta neler yaptınız kızlar? Biz evdeydik, bizi pek ilgilendirmiyor 14 şubat, bizim kendi özel günlerimiz yetiyor, yapay geliyor yani. Ama tabi ciddiye alıp da kutlayanlara da saygım var. Neler yaptınız merak ettim, var mı hoş sürprizler?

evdeydik öyle özel bir kutlama olmadı ayakkabı ihtiyacım vardı alalım diyorduk bir baktım almış paketletmiş 1 taşla 2 kuş vurdu yani :1:

Eşim çalışıyordu o gün,geç geldi.
Ama zaten biz de özel bir plan yapmadık.
Sevgiliyken nadir zamanlarımız olduğu için önemserdik ama
şimdi biraz daha normal geliyor tabii ki:61:
Doğum günleri ve yıldönümleri daha özel geliyor bize de:69:

Bi de hep derler ya, piyasa canlansın diye çıkıyo bu günler diye. Gerçekten de acayip bi sektör oldu, hediyesi, yemeği, fuarı falan.

Ben zaten hediye almış olmak için alınan hediyelere de gıcığım:) Bana alınmasından da pek hoşlanmam. Tamam düşünülmesi güzel bişey ama ihtiyacım olmayan ya da çoğunlukla üstüme olmayan ya da beğenmediğim (çok zor beğenirim) şeyler gelir. Eşimden değil tabi, başka kişilerden. O yüzden hediye almak beni hep kasar. Yazık yani harcanan paralara. Amaşu hediye çekleri çıktı sanki daha iyi oldu:) O zaman kişi istediğini alıyor.

Biz eşimle de güzel bişey bulduğumuzda alırız birbirimize, illa ki doğumgünü ya da yıldönümünü beklemeyiz.

Bi de hep derler ya, piyasa canlansın diye çıkıyo bu günler diye. Gerçekten de acayip bi sektör oldu, hediyesi, yemeği, fuarı falan.

Ben zaten hediye almış olmak için alınan hediyelere de gıcığım:) Bana alınmasından da pek hoşlanmam. Tamam düşünülmesi güzel bişey ama ihtiyacım olmayan ya da çoğunlukla üstüme olmayan ya da beğenmediğim (çok zor beğenirim) şeyler gelir. Eşimden değil tabi, başka kişilerden. O yüzden hediye almak beni hep kasar. Yazık yani harcanan paralara. Amaşu hediye çekleri çıktı sanki daha iyi oldu:) O zaman kişi istediğini alıyor.

Biz eşimle de güzel bişey bulduğumuzda alırız birbirimize, illa ki doğumgünü ya da yıldönümünü beklemeyiz.

Aynen canım.
İhtiyaçların hediye edilmesi çok daha mantıklı oluyor aslında.

Resmi kaldırmış fakat ben senin alıntı mesajından gördüm resmi :9: ohhh kaçırmamışım.
Harikasınız kızlar ama ben koymam çok gülersiniz benim göbiş 9 aylık gibi :60:

Hiç özel bişiy yapmadık eşim bir demet gülle kutladı yanlızca. Zaten dünde eşimin doğum günüydü.
Doğum günü,yıl dönümü,anneler günü,falan filan derken her gün bizim ve özel

ben niye göremiyorum o alıntıyı banada göndersene

Resmi kaldırmış fakat ben senin alıntı mesajından gördüm resmi :9: ohhh kaçırmamışım.
Harikasınız kızlar ama ben koymam çok gülersiniz benim göbiş 9 aylık gibi :60:

Ben de çekiniyodum, 4 aylık dersiniz diye ama Esrant cesaretlendirdi beni. Şöyle düşün Elmacım, şimdi koysak 3 ay sonra bi daha koysak, karşılaştırma imkanımız olcak. Şimdi zaten kimseninki bebek değil. Bebekler daha çooooook aşağılarda...

arkadaşlar ben bıraz acemiyim bişe söyleycem bişe yazınca ona cevap yazıldığını bildirilmiyo dimi arıyorum arıyorum kaç sayfa bakıyorum fecedekı gıbı bıldırı olsa ne ıyı olur

selam kızlaaarrrrrrr:10:

nasılsınızzzz neler kaynettınız bugün göbüşler mi gösterildi yoksa:49:

Selam begüm hoşgeldin:16:
Evet biraz göbiş show yaptık:1:
Senden de bekleriz:34:

Ben de çekiniyodum, 4 aylık dersiniz diye ama Esrant cesaretlendirdi beni. Şöyle düşün Elmacım, şimdi koysak 3 ay sonra bi daha koysak, karşılaştırma imkanımız olcak. Şimdi zaten kimseninki bebek değil. Bebekler daha çooooook aşağılarda...

Ben bugün bilgisayarımda da dosya açtım.
Bugün çektiğim resmi koydum.
Hafta hafta biriktirmek istiyorum böyle:61:

arkadaşlar ben bıraz acemiyim bişe söyleycem bişe yazınca ona cevap yazıldığını bildirilmiyo dimi arıyorum arıyorum kaç sayfa bakıyorum fecedekı gıbı bıldırı olsa ne ıyı olur

O konuya abone olursan mail olarak geliyor canım cevaplar.
Ben denemedim ama oluyormuş öyle..

gözün aydın canım allah kucağına almayıda nasip etsin ama doğum tarihi sanki yanlış gibi benim sat 21 aralık doğum tarihi 27 eylül görünüyor seninki neden daha erken:53:

hayırlı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri.bu arada benim sat 26 kasım doğum 2 eylül sanırım yanlış yazmışsın canım benim...:49:

Şöyle bir yol var arkadaşlar bilmem biliyor musunuz? Bir topiğe abone oluyosunuz ya, yani takip etmek istediğiniz topiğe abone olun. Sonra yukardaki reklamın üstünde "Forum takip" diye bi yer var, onu tıklayın ve "aboneliklerimi göster" diyin. O sayfayı sürekli yenileyerek baktığınızda hangi topikte sizin okumadığınız mesaj var, gösteriyor. Ayrıca mavi noktaya tıklarsanız okumadığınız ilk mesaja gidiyor. Son mesajı kimin yazdığını gösteriyor, sanırım ordan takip etmek daha kolay. Bi sekmenizde bu sayfa açık olsun, yeni mesaj olduğunu görünce başka sekmede açtığınız topiği yeniler, yeni mesajı okursunuz. Sonra tekrar öbür sekmeye döndüğünüzde, okuduklarınızı okundu olarak gösteriyor.

Çok mu karışık anlattım?

Kızlarrrrrrrrrrrr ikili test kan sonuclarim cikmis doktorum aradi. Hersey normal dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Amaaaaaaaan pek sevincliyim bebegim saglikliiiiiiiiiiiiiiiii.:90::90::103::103::119::119:

Şöyle bir yol var arkadaşlar bilmem biliyor musunuz? Bir topiğe abone oluyosunuz ya, yani takip etmek istediğiniz topiğe abone olun. Sonra yukardaki reklamın üstünde "Forum takip" diye bi yer var, onu tıklayın ve "aboneliklerimi göster" diyin. O sayfayı sürekli yenileyerek baktığınızda hangi topikte sizin okumadığınız mesaj var, gösteriyor. Ayrıca mavi noktaya tıklarsanız okumadığınız ilk mesaja gidiyor. Son mesajı kimin yazdığını gösteriyor, sanırım ordan takip etmek daha kolay. Bi sekmenizde bu sayfa açık olsun, yeni mesaj olduğunu görünce başka sekmede açtığınız topiği yeniler, yeni mesajı okursunuz. Sonra tekrar öbür sekmeye döndüğünüzde, okuduklarınızı okundu olarak gösteriyor.

Çok mu karışık anlattım?

Karışık değil canım,ben de aynen böyle yapıyorum..

Kızlarrrrrrrrrrrr ikili test kan sonuclarim cikmis doktorum aradi. Hersey normal dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Amaaaaaaaan pek sevincliyim bebegim saglikliiiiiiiiiiiiiiiii.:90::90::103::103::119::119:

Ohhh gün senin günüünnnnn,maaşallahhh:32::32::32::21::21::21:

Back
X