• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

O konuya abone olursan mail olarak geliyor canım cevaplar.
Ben denemedim ama oluyormuş öyle..

Evet, abone olurken mail gelmesini de sağlayabilirsin ama o zaman mail yağmuru olur canım, çok mesaj geliyor, her mesaj için bir mail gelecek. Ben o ayarı özel mesajlarım için yaptım, özel mesaj gelince mail geliyor bana.

Kızlarrrrrrrrrrrr ikili test kan sonuclarim cikmis doktorum aradi. Hersey normal dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Amaaaaaaaan pek sevincliyim bebegim saglikliiiiiiiiiiiiiiiii.:90::90::103::103::119::119:

:124::128: Oh, gözün aydın canım...

Kızlarrrrrrrrrrrr ikili test kan sonuclarim cikmis doktorum aradi. Hersey normal dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Amaaaaaaaan pek sevincliyim bebegim saglikliiiiiiiiiiiiiiiii.:90::90::103::103::119::119:

oleyyy hadi gözün aydın canım darısı başımıza ben 4 gün sonra alıcam kan sonucunu.İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız :nazar::nazar::nazar:

Evet, abone olurken mail gelmesini de sağlayabilirsin ama o zaman mail yağmuru olur canım, çok mesaj geliyor, her mesaj için bir mail gelecek. Ben o ayarı özel mesajlarım için yaptım, özel mesaj gelince mail geliyor bana.

Evet ben de kullanmıyorum ama hani olur da gerek duyar diye yazdım.
Yoksa zaten bulabiliyorum.

gözün aydın canım bende randevumu aldım cumartesi 11 de bakalım tosunum napıyo inş bizim testlerimizde güzel çıkar allahın iznıyle

,Cok sagooooooooooooool.

oleyyy hadi gözün aydın canım darısı başımıza ben 4 gün sonra alıcam kan sonucunu.İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız :nazar::nazar::nazar:

Bana da daha gec cikacagini solemislerdi ama bugun cikmis. biliyosun ben de cumartesi vermistim kanimi, cuma ya da pazartesi diye tahmin ediyodum ama cikmis isteee.

ben 2 li testi yaptırmıycam doktorumla konuştum oğlumda her testı yaptırmıştım garantisi yok istanbuldaki arkadaşlar hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz ?

Bana da daha gec cikacagini solemislerdi ama bugun cikmis. biliyosun ben de cumartesi vermistim kanimi, cuma ya da pazartesi diye tahmin ediyodum ama cikmis isteee.[/QUOTE]

valla super olmuş erkenden öğrendin darısı başımıza inşallah :nazar:

Yarın benden başka gidecek olan var mı kızlar?
Randevum 10:45'de,umarım her şey yolunda gider..

iyi haberlerini alıcaz inşallah canım sen yüreğini ferah tut. Bu arada revize için teşekkür ederim tatlım :71:

[/QUOTE]

valla super olmuş erkenden öğrendin darısı başımıza inşallah :nazar:

iyi haberlerini alıcaz inşallah canım sen yüreğini ferah tut. Bu arada revize için teşekkür ederim tatlım :71:[/QUOTE]

Umarım canım..Heyecanla bekliyorum:31:
Rica ederimmm:61:

Back
X