benim icimde kız geciyor ama bakalım hayırlısı![]()
erkek geçiyor içimden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim icimde kız geciyor ama bakalım hayırlısı![]()
O konuya abone olursan mail olarak geliyor canım cevaplar.
Ben denemedim ama oluyormuş öyle..
Kızlarrrrrrrrrrrr ikili test kan sonuclarim cikmis doktorum aradi. Hersey normal dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Amaaaaaaaan pek sevincliyim bebegim saglikliiiiiiiiiiiiiiiii.:90::90::103::103::119::119:
Kızlarrrrrrrrrrrr ikili test kan sonuclarim cikmis doktorum aradi. Hersey normal dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Amaaaaaaaan pek sevincliyim bebegim saglikliiiiiiiiiiiiiiiii.:90::90::103::103::119::119:
Evet, abone olurken mail gelmesini de sağlayabilirsin ama o zaman mail yağmuru olur canım, çok mesaj geliyor, her mesaj için bir mail gelecek. Ben o ayarı özel mesajlarım için yaptım, özel mesaj gelince mail geliyor bana.
:124::128: Oh, gözün aydın canım...
,Cok sagooooooooooooool.Evet, abone olurken mail gelmesini de sağlayabilirsin ama o zaman mail yağmuru olur canım, çok mesaj geliyor, her mesaj için bir mail gelecek. Ben o ayarı özel mesajlarım için yaptım, özel mesaj gelince mail geliyor bana.
:124::128: Oh, gözün aydın canım...
oleyyy hadi gözün aydın canım darısı başımıza ben 4 gün sonra alıcam kan sonucunu.İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız![]()
oleyyy hadi gözün aydın canım darısı başımıza ben 4 gün sonra alıcam kan sonucunu.İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız![]()
gözün aydın canım bende randevumu aldım cumartesi 11 de bakalım tosunum napıyo inş bizim testlerimizde güzel çıkar allahın iznıyle
Çok sevindim.
Rabbim bizede en kısa zamanha hayırlı haberler almayı nasip etsin.![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...ul-anneleri-gobek-show-basliyooorrrrrr-7.html
7.sayfada 3.üncü mesaj kivim in mesajında görünüyor işte.
Esra nın göbüşü :) Ayyyy çok güzelll
Ama kivim kendi mesajında görememiş onu![]()
elmakurdu bir sorun var galiba ben hala göremiyorum canım, gönder bana resmi, bende göreyim
Yarın benden başka gidecek olan var mı kızlar?
Randevum 10:45'de,umarım her şey yolunda gider..
Canım ben alıntı yapamıyorum nasıl göndereyimki hiç bilmiyorum