• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

son adet tarihim 26.12.2010 .Şu an 7+3 haftamdayım.doğum tarihi 2 eylül görünüyor.Bu yolda bende varım artık.Çok şükür bebeğimin kalp atışını da duydum.:52:

hoşgeldin, hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğin.
doğum tarihinde terslik olmasın ben 12.haftamdayım ve doğum tarihim 5 eylül
yanlış mı yazdın acaba?

son adet tarihim 26.12.2010 .Şu an 7+3 haftamdayım.doğum tarihi 2 eylül görünüyor.Bu yolda bende varım artık.Çok şükür bebeğimin kalp atışını da duydum.:52:

Hoşgeldin canım ama bi yanlışlık oldu sanırım. 26 aralıksa SATın ekim olmaz mı doğumun?

Ben de onu dicektim Sennin dogum tarihin 2 Ekim olmalı.

gözün aydın canım allah kucağına almayıda nasip etsin ama doğum tarihi sanki yanlış gibi benim sat 21 aralık doğum tarihi 27 eylül görünüyor seninki neden daha erken:53:

hoşgeldin, hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğin.
doğum tarihinde terslik olmasın ben 12.haftamdayım ve doğum tarihim 5 eylül
yanlış mı yazdın acaba?

Hoşgeldin canım ama bi yanlışlık oldu sanırım. 26 aralıksa SATın ekim olmaz mı doğumun?

Evet Ekim olması gerek:26:

Ben de onu dicektim Sennin dogum tarihin 2 Ekim olmalı.

Çok mu üstüne gittik acaba kızlar? Belli ki 2 ekim yerine 2 eylül yazmış veya anlamış. Çıktı sanırım hemen :(

14 kişi online ve herkes susuyor. Sanırım eskileri okuyorsunuz... Bi konu açalım bari.
14 Şubatta neler yaptınız kızlar? Biz evdeydik, bizi pek ilgilendirmiyor 14 şubat, bizim kendi özel günlerimiz yetiyor, yapay geliyor yani. Ama tabi ciddiye alıp da kutlayanlara da saygım var. Neler yaptınız merak ettim, var mı hoş sürprizler?

Selaam bu listeye beni de ekleyin lütfenn aranıza yeni geldimm tam 8 haftalık hamileyiim doğum tarihi 28 Eylül 2011 Sat 22 Aralıkk :))) Gerçekten bu siteyi keşfetmekte geç kalmışımmm

14 kişi online ve herkes susuyor. Sanırım eskileri okuyorsunuz... Bi konu açalım bari.
14 Şubatta neler yaptınız kızlar? Biz evdeydik, bizi pek ilgilendirmiyor 14 şubat, bizim kendi özel günlerimiz yetiyor, yapay geliyor yani. Ama tabi ciddiye alıp da kutlayanlara da saygım var. Neler yaptınız merak ettim, var mı hoş sürprizler?

Eşim çalışıyordu o gün,geç geldi.
Ama zaten biz de özel bir plan yapmadık.
Sevgiliyken nadir zamanlarımız olduğu için önemserdik ama
şimdi biraz daha normal geliyor tabii ki:61:
Doğum günleri ve yıldönümleri daha özel geliyor bize de:69:

Bende göremedim elmakurdumusun:(

Resmi kaldırmış fakat ben senin alıntı mesajından gördüm resmi :9: ohhh kaçırmamışım.
Harikasınız kızlar ama ben koymam çok gülersiniz benim göbiş 9 aylık gibi :60:

Hiç özel bişiy yapmadık eşim bir demet gülle kutladı yanlızca. Zaten dünde eşimin doğum günüydü.
Doğum günü,yıl dönümü,anneler günü,falan filan derken her gün bizim ve özel

Resmi kaldırmış fakat ben senin alıntı mesajından gördüm resmi :9: ohhh kaçırmamışım.
Harikasınız kızlar ama ben koymam çok gülersiniz benim göbiş 9 aylık gibi :60:

Hiç özel bişiy yapmadık eşim bir demet gülle kutladı yanlızca. Zaten dünde eşimin doğum günüydü.
Doğum günü,yıl dönümü,anneler günü,falan filan derken her gün bizim ve özel

Evet kaldım ortada:17::1:

Back
X