• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada kızlar,kuzumun ana kucağını,küvetini ve birkaç parça eşyasını daha aldık ama fotoğraf makinem olmadığı için şu an,ekleyemiyorum.
Fiyatları da çok uygun.
Küvet 10 tl
Ana kucağı 50 tl

Ay güle güle kullansın maşallah Duru'muza..

Ben geçen TEDİ diye bi mağaza keşfettim.züccaciye gibi acaip süper şeyler buldum orda..Uğramayanlara tavsiye ederim..Hele bi poposu köpekli ayaklı pantolonlar aldım..Doğsun giydirip giydirip ısırcam poposunu:))

Esracım ben 11 aylık doğdum ben gibi 10buçuk aylık doğan arkadaşlarda var aramızda :66::66::66::66:
Ya o kadar beklerlerse :1::1::1::1:

11 aylık mı:53:

Ay güle güle kullansın maşallah Duru'muza..

Ben geçen TEDİ diye bi mağaza keşfettim.züccaciye gibi acaip süper şeyler buldum orda..Uğramayanlara tavsiye ederim..Hele bi poposu köpekli ayaklı pantolonlar aldım..Doğsun giydirip giydirip ısırcam poposunu:))

Eklesene şekerim görelim cicileri:61:

Pikiii:75:
Bekliyoruz annecik:75:

Perde konusunda inanılmaz zorlanıyorum karar vermekte..Halısını aldık..Dolabı hazır..Yatağınıda alırız oda kolay ama perde inanılmaz kasıyor beni..Duvarları Turkuaz halısı beyaz turkuaz dolabı beyaz yatağıda beyaz olacak..perdesi ne renk olmalı dersin?

Perde konusunda inanılmaz zorlanıyorum karar vermekte..Halısını aldık..Dolabı hazır..Yatağınıda alırız oda kolay ama perde inanılmaz kasıyor beni..Duvarları Turkuaz halısı beyaz turkuaz dolabı beyaz yatağıda beyaz olacak..perdesi ne renk olmalı dersin?

Hımm şu anda renkli olan yalnızca duvarı var sanırım.
Mobilyaları beyaz olduğuna göre,perdesini renkli al ki biraz canlansın oda.
Dur bi bakayım ben:10:

Deseni güzel bir perde bulamadım nette:19:
Ama mesela halısı ile benzer bir perde alırsan
odada da uyum sağlayabilirsin.
Turkuaz-beyaz..Hımm tülü beyaz,fonu turkuaz olabilir.
Halındaki desenlere benzer desenler de olabilir..:44:

Deseni güzel bir perde bulamadım nette:19:
Ama mesela halısı ile benzer bir perde alırsan
odada da uyum sağlayabilirsin.
Turkuaz-beyaz..Hımm tülü beyaz,fonu turkuaz olabilir.
Halındaki desenlere benzer desenler de olabilir..:44:

Ben odanın resminide çekeyim haftaiçi :))) aklımda bi kaç model var ama beyazmı turkuazmı olsun karar veremiyorum..

Yok yok 2 hafta kaldı sonra Duru'yu arkaya atarsın demişsin ya ondan dedim :))))))Duru'nun gelmesinee daha çoooook var :)) Eee şimdide arkaya atarsa kendide arkada olcak..Ay of geyiğin dibini gördüm sanırım :))))))Dışlayın beni ne ayıp :))))))

Valla Meliscim önce ölçüleri aldık duvarın..Güzelce çizdik hesapladık sonra Praktikere gittik ölçüleri verdik güzelce kestiler..eve getirdik parçaları kocacımda birleştirdi güzelce..:nazar::nazar:Pek güzel oldu maşallah..kocamaaan dolap oldu duvardan duvara gepgeniş..Maliyetide 500 falan..
yetenek değil yahu aslında üniversiteye gidene kadar resim bile çizemezdim:)))yaratıcılık kısmı ise sadece hayal gücümün sınırı yok :)) Ama inan başlasan sende pek kolay gelicek:))Annelik içgüdüsü sanırım çok ilginç şeyler çıkıo
helal olsun yaaa bnmde aklım dabsürü şey var ama yasinin hiçbişeye vakti yok o yüzden beklemedeyiz yazın cinnet geçircem ozmn yapıcaz sanırım herşeyi
Bu arada kızlar,kuzumun ana kucağını,küvetini ve birkaç parça eşyasını daha aldık ama fotoğraf makinem olmadığı için şu an,ekleyemiyorum.
Fiyatları da çok uygun.
Küvet 10 tl
Ana kucağı 50 tl
küvat 10 tlmi:53: cidden ucuzmuş ya ben en ucuz 15 tlye gördüm oda çok küçük ve dandikti
Esracım ben 11 aylık doğdum ben gibi 10buçuk aylık doğan arkadaşlarda var aramızda :66::66::66::66:
Ya o kadar beklerlerse :1::1::1::1:
ahahaha ne ispionla beni hemen:9:

perde konusunda bende fikrinizi alayım bnm oturma odam zaten pespembe perdeler falan ondan yırrtıım ben perde masrafından sorum şu güneşliğim normal güneşlikti onu yatak odama alcam oturma odasınada yani sahilin odasınada stor güneşlik almak istiorum ama o odam yazın acayip güneş alıor odaya girilmior mecbur güneşlik kapatıoruz ben o güneşlik storuda pembe alsam ama güneşten ağarırmı banada bir akıl pırtlatsanız

sanada fikir verimm beyaz store al turkuaz ip perde al üstünede olurmu ama kısa al hepsini kaloriferin üstünde bitsin yani

GEBELİKTE KEGEL EGZERSİZLERİ (PELVİK TABAN EGZERSİZLERİ)

Kegel egzersizleri diğer adıyla pelvik taban egzersizleri pelvis tabanını oluşturan kasların yani rahim, vajina, idrar torbası ve rektumu (barsağın son kısmı) saran ve alttan hamak şeklinde destekleyen kasların kuvvetlendirilmesini amaçlayan kaslardır. Bu egzersizlerin gebelik sırasında ve doğumdan sonraki dönemde yapılmasının çeşitli faydaları vardır. Kegel egzersizlerini yapmanın çeşitli yöntemleri tarif edilmiş olsa da hepsinde amaç burada bahsedilen kasları belirli bir süre kasmak ve gevşetmektir. En kolayı resimdeki şekilde yere uzanılarak kalça kaslarını kasarak yapmaktır. Bu sırada vücudunuz hareket etmemeli, beliniz havaya kalkmamalı, sadece kalça kaslarınız tuvaletinizi tutmaya çalışır gibi kasılmalı. Tuvaleti gelince tutmaya çalışmak gibi buradaki kaslar kasılabilir. İdrar yaparken yarıda kesmeye çalışırken veya vajina içerisine koyulan parmağı sıkmaya çalışırken bu kasları hissetmeyi öğrenebilirsiniz. Yatarak, oturarak, ayakta, heryerde her ortamda yapılabilir. Gün içerisinde sabah, öğle, akşam 3 kere yapılmalı ve her seferinde kaslar 10 kere kasılıp gevşetilmelidir. Kaslar yaklaşık 10 saniye kasılı kalacak şekilde tutulmalı ve daha sonra 10 saniye gevşek bırakılmalı, bu şekilde 10 defa tekrarlanmalıdır. Egzersizi yaparken karın ve kalça kasları kullanmamalı ve normal nefes alıp vermelisiniz.

Kegel egzersizlerinin faydaları:
- Pelvik taban kaslarını güçlendirdiği için doğum sırasında annenin daha iyi ıkınmasını sağlayabilir ve doğumu kolaylaştırır.
- Doğum sırasında daha az yırtık oluşmasını sağlar.
- Gebelik sırasında ve doğumdan sonraki dönemde idrar kaçırma problemini önler.
- Hemoroid (basur) oluşmasını önler.
- Cinsel ilişkide alınan zevki arttırır.

Son düzenleme:
bir fenerbahçeli olarak benden tam onayy cnmm:46::46::46:

aynı yatakta yatmak tehlikeli deilmi kuzum uyuyakalabilirsin allah korusun bebişe bişiler olabilir bunu bir araştır

gizem ben senin kızın olacağını biliormuydum yaaaa çok sevindim yaaaa maşallah kızınaa:nazar::nazar::nazar:
kayınpederinede çok geçmiş olsun inşallah ameliyatıda kolaylıkla atlatır allah güç kuvvet versin

yawrucum aynı yatakta yatmıcaz kiiii... aynı odada kalcaz, ona yatak alıcam benimde tek kişilik bi yatağım var, aynı odaya koyucam...:16:

Hımm evet güzelmiş:61:

Ben odanın resminide çekeyim haftaiçi :))) aklımda bi kaç model var ama beyazmı turkuazmı olsun karar veremiyorum..

Bence 2 renk birden:34:

helal olsun yaaa bnmde aklım dabsürü şey var ama yasinin hiçbişeye vakti yok o yüzden beklemedeyiz yazın cinnet geçircem ozmn yapıcaz sanırım herşeyi

küvat 10 tlmi:53: cidden ucuzmuş ya ben en ucuz 15 tlye gördüm oda çok küçük ve dandikti

perde konusunda bende fikrinizi alayım bnm oturma odam zaten pespembe perdeler falan ondan yırrtıım ben perde masrafından sorum şu güneşliğim normal güneşlikti onu yatak odama alcam oturma odasınada yani sahilin odasınada stor güneşlik almak istiorum ama o odam yazın acayip güneş alıor odaya girilmior mecbur güneşlik kapatıoruz ben o güneşlik storuda pembe alsam ama güneşten ağarırmı banada bir akıl pırtlatsanız

sanada fikir verimm beyaz store al turkuaz ip perde al üstünede olurmu ama kısa al hepsini kaloriferin üstünde bitsin yani

Evet 10 tl,hem de geniş,öyle küçük değil.
Burda hep bu fiyata küvetler canım.
Bu arada perde için,çok fazla güneş alıyorsa evet ağarır.
Güneşliğini beyaz alsanız olmaz mı ki Melisim:44:

Hımm evet güzelmiş:61:

Bence 2 renk birden:34:

Evet 10 tl,hem de geniş,öyle küçük değil.
Burda hep bu fiyata küvetler canım.
Bu arada perde için,çok fazla güneş alıyorsa evet ağarır.
Güneşliğini beyaz alsanız olmaz mı ki Melisim:44:

evet mantıklı yaa beyaz alayım haklısın

Alkışlar Melis'e :70::70::70::70::70:

Pembe alma yahu beyaz al hemde onların iyice kalın olanı var ondan al daha güzel güneşi engeller..Hem perdenide daha güzel gösterir

canım koyu bi renk seç, benim yatak odamda sadece stor var, koyu bordo gibi.ağarmadı çok güzel karanlık oluyoooo...uyu uyuuuu kalkamıyo insan:16:

Alkışlar Melis'e :70::70::70::70::70:

Pembe alma yahu beyaz al hemde onların iyice kalın olanı var ondan al daha güzel güneşi engeller..Hem perdenide daha güzel gösterir

tememm öle yapim esasında birgün üşenmesende gelsen bize ben oda almıcam ya daha ama odada oynamalar yapıcam bir akıl versen ne süper olurdu

Yok yok 2 hafta kaldı sonra Duru'yu arkaya atarsın demişsin ya ondan dedim :))))))Duru'nun gelmesinee daha çoooook var :)) Eee şimdide arkaya atarsa kendide arkada olcak..Ay of geyiğin dibini gördüm sanırım :))))))Dışlayın beni ne ayıp :))))))

Valla Meliscim önce ölçüleri aldık duvarın..Güzelce çizdik hesapladık sonra Praktikere gittik ölçüleri verdik güzelce kestiler..eve getirdik parçaları kocacımda birleştirdi güzelce..:nazar::nazar:Pek güzel oldu maşallah..kocamaaan dolap oldu duvardan duvara gepgeniş..Maliyetide 500 falan..
yetenek değil yahu aslında üniversiteye gidene kadar resim bile çizemezdim:)))yaratıcılık kısmı ise sadece hayal gücümün sınırı yok :)) Ama inan başlasan sende pek kolay gelicek:))Annelik içgüdüsü sanırım çok ilginç şeyler çıkıo

benimde bi duvarı dolap yapmam lazım ama aklımda hiç fikir yok....:27: sıkıntı yapıyo böylee beklemek kocalarıdaa

Back
X