haaaaaaaaaaaaa tamam ozmnnnnnnnnn sarışınlığıma verr pembişim ahaha kafam zor algılıor
tememm öle yapim esasında birgün üşenmesende gelsen bize ben oda almıcam ya daha ama odada oynamalar yapıcam bir akıl versen ne süper olurdu
benimde bi duvarı dolap yapmam lazım ama aklımda hiç fikir yok....sıkıntı yapıyo böylee beklemek kocalarıdaa
ahh cnmm arenimmm ne işkence çekior kimbilir içerdeeeoğluma müzik dinletiyorum ama ben mayıştımmmm müzikten
Üşenirmiyim yahu çıkar gelirimde şu havalar soğukya ben daha bi hasta oluyorum dışarı çıkıp çıkıp girdikçe :)) Mamada yapar getiririm sana:) bi haftaya kalmaz artık soğuklar biter iyice..hemencik koşa koşa gelirim oraya..hem eski memleketimide görürüm :))
Bizim bitti inanılmaz içime sindi canım..Hazırlardan daha kullanışlı ve şık duruyor..hatta bi kiriş vardı onuda kapattık..kocaman kullanım alanı oldu
oğluma müzik dinletiyorum ama ben mayıştımmmm müzikten
ahh cnmm arenimmm ne işkence çekior kimbilir içerdeee
temem gel gel aaabuarada kiriş kapatma olayıda iyiymiş yaaa bizdede öle bir duvar var gerçi bitimi kapıya denk gelior aman neyse daha ozmna var ben şimdilik bir şifonyer alıcam okdr gerçi şimdiden alınanlar hiçbiryere sığmıor uff
iyi sağlıklı yararlı gerekli herşey sıkıcı yahu
Kızlar her şey bir yana da 20.haftayı doldurduk bir çoğumuz yahu
Bana hala doğuracakmışım gibi gelmiyor,sanki hep karnımda kalacak Duru'm
Kızlar her şey bir yana da 20.haftayı doldurduk bir çoğumuz yahu
Bana hala doğuracakmışım gibi gelmiyor,sanki hep karnımda kalacak Duru'm
bendede şöle bir duygu var sanki hiç doğmayacak gibi gelior sahil daha çookk var gibi
birde bazen hamileyim ama hiç tadına varamadım yarısı geçti bile diyee panik yapıorum ağlayasım gelior
dün kuaföre gittim 3 saat bekledim mesela 50 kere dedimki hamileyim oturamıorum zaten koca göbek var önümde hamile olduğumu anlamamak için mal olmak lazım ama yok yani bir fön 1 kaş için 3 saat yaa 3 saat hiçbir ayrıcalık yapmadılar çok bzouldum
cnm geçen gün bir tatlı çekti yasine dedim ki eşim hamile de onun için alıorum de temiz yapsınlar düzgün olsun dedim altı full yanıktı eve bir geldik yarısını bile yiyemedim
cnm geçen gün patates püresi çekmişti ya kumpir yemeğe gittim o yüzden kadına hamileyim aman nolur şunu koyaım bunu koymayayım diyin dedim kadın bana tepki bile vermedi birde kazıkladı öküz beni
halbuki ben hamile arkadaşlarımdan biliorum biyere yemeğe giderdik garsonlar pervane olurdu hep bir ayrıcalık yapılırdı bnm başıma böle güzellikler gelmeden bitirmek istemiorum hamileliğimi yaaa:84::84:
bendede şöle bir duygu var sanki hiç doğmayacak gibi gelior sahil daha çookk var gibi
birde bazen hamileyim ama hiç tadına varamadım yarısı geçti bile diyee panik yapıorum ağlayasım gelior
dün kuaföre gittim 3 saat bekledim mesela 50 kere dedimki hamileyim oturamıorum zaten koca göbek var önümde hamile olduğumu anlamamak için mal olmak lazım ama yok yani bir fön 1 kaş için 3 saat yaa 3 saat hiçbir ayrıcalık yapmadılar çok bzouldum
cnm geçen gün bir tatlı çekti yasine dedim ki eşim hamile de onun için alıorum de temiz yapsınlar düzgün olsun dedim altı full yanıktı eve bir geldik yarısını bile yiyemedim
cnm geçen gün patates püresi çekmişti ya kumpir yemeğe gittim o yüzden kadına hamileyim aman nolur şunu koyaım bunu koymayayım diyin dedim kadın bana tepki bile vermedi birde kazıkladı öküz beni
halbuki ben hamile arkadaşlarımdan biliorum biyere yemeğe giderdik garsonlar pervane olurdu hep bir ayrıcalık yapılırdı bnm başıma böle güzellikler gelmeden bitirmek istemiorum hamileliğimi yaaa:84::84:
slmlar bende hamişim eylül sonu bebişimiz dünyaya gelicek inşallah 16 haftalık hamişim karnımda ve kasıklarımda ara sıra ağrılar oluyor nedeni ne olabilir ani hareketlerin bebeğe bi zararı olurmu????
yaaaa bak ne kadar güzell yaaaaaa uffffff bende istiorummmmmmmçok şanssızsın şekerim sen...benim karnıma dokunmak isteyenler bile oluyooo ne diyosunnnn
bi yere oturmaya gidiyoruz yan masalardan bile ıvır zıvır gönderen oluyo çağladır fıstıktır falan, düşün yaniiii
O kadar özel bir dönem ki bu bizim için,herkesin bizim gibi hassas olmasını bekliyoruz.
Bu hepimizde var.
Ben doktorda bile öyleyim,hep aman cicim bekliyorum
Halbuki adam her gün onlarca benim gibi hamile görüyor
Ama bugüne kadar hep olumsuz günler geçirdin sen canım,şimdiyse artık düzeliyorsun
Göbişler büyüyor,havalar ısınıyor
Asıl bundan sonra çıkacak zaten hamileliğin tadı,baharımızı yaşayacağız biz de
yaaaa bak ne kadar güzell yaaaaaa uffffff bende istiorummmmmmm
yaşıyım artık esram yaa bakkk pembişeee neler yapılıormuşşşşş ufffffff
kızlarrr ben çıkıorum nikah için hazırlanıcammm akşamüstü gelirim yine inşallah geldğimde birilerini bulurummm yasin çok geç gelicek bugün yapayalnızımmmmm
damlacım senin 16 haftalık tı dimi? masallah nasıl hissediyosun tekmeyiama merak etme o icerde cok iyi korunuyo zaten:) ben bugn ögrendim 19 haftalık ama hicbisi hissetmiyorum.oglusum hep uyuyo galiba
kızlarrr ben çıkıorum nikah için hazırlanıcammm akşamüstü gelirim yine inşallah geldğimde birilerini bulurummm yasin çok geç gelicek bugün yapayalnızımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?